2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

bende bunları geçen haftalarda aldım buraya eklememişim

uzun kollu takımlar 4-6 aylık biri 14,90 düz pembe olanı 8,99 du

kısa kollu olansa 6-9 aylık ve 8,99 yine e--bebekten

Hepsiiiii cooookkkk guzel saglikli gunlerde giysin ins...cnm...

Kızlaarrr bebişime aldığım ilk cicilerimiz o yüzden çok hevesliydim aslında intten alışveriş yapmak istemiyordum ama bunları görünce bayyıldım valla dayanamadım aldımm İşte oğluşumun ilk cicileri....

Biberon ilk aylatrda kullanılandan mıydı acaba ya e-bebe'de yazıyordu açıklamasında ama burda yok bilemedim

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişlerimiz :) bende paylaşmak isterim biraz daha birikince, ama bugün internetten aldığım zıbın seti geldi %100 pamuklu yazmasına rağmen sanki çok sert gibi bilmediğin marka almamak lazım sanırım

annesi çokkk güzelllerrr.maşallah sübhanallahhhn

annesi çokkk güzelllerrr.maşallah sübhanallahhhn

Çok teşekkür ederim canımm

Yaa çok güzeller allam şimdi bile çıkıp alışveriş yapmak istiyorum yaa
Ayrıca o yazılara bayyıldım yhaa babam sağolsun çatır çatur parasına ediyorum uhahahuhahah
Onlardan bende istiyorum nerden aldın canım ?

Hepsiiiii cooookkkk guzel saglikli gunlerde giysin ins...cnm...

çok teşekkür ederim canımmmm

hayırlı olsun annesi.güzel günlerde sağlıkla giysin inşallahhhh

cok güzellerrrr huzunbazımmmmmüzerinde de görürüz inşallah oglusumuzun

kızlar ikinizinde aldıkları çoooooookkkkkk güzel güle güle giysin kuzularınız allah mutlu günler nasip etsin bebelerinizle inş.

çok teşekkür ederim canımmmm

cok güzellerrrr huzunbazımmmmmüzerinde de görürüz inşallah oglusumuzun

kızlar ikinizinde aldıkları çoooooookkkkkk güzel güle güle giysin kuzularınız allah mutlu günler nasip etsin bebelerinizle inş.

çok güzel hepside güzel günlerde kullanın canım

çok tşk ederim kızlarrr

bebeğim,bunları limangokids den aldım.ama markası sevnur bebe.rastlarsam bir yerde hemmencik link atarım sana

Ya bu nettekilere benimde cnm cekiyoda ya kumasi iyi cikmazsa dihe endise ediyirum acikcasi bebek giyecek sonucta ama cokta seker seyler var yaaaaa hepsi sahane paylastiklarinizin gule gule giydirin ins....

Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim..

bebeğim,bunları limangokids den aldım.ama markası sevnur bebe.rastlarsam bir yerde hemmencik link atarım sana

Anladım canım tamam bekliyorum inş bakalım bir yerde rastlarsam alıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…