2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

daha almadım ama almayı düşünüyorum e-bebekte 90 tl indirime girmiş bayıldım buna:))
Eki Görüntüle 775148
2013 subat annesıyım ogluma aldım ve dogru durust kullanmadım pozısyonunu ayarlayamıyorsunuz bebek cok dık kalıyor su an 6 aylıgız sımdıde oturma pozısyonunda ınmeye calısıyor koltuktan

2013 subat annesıyım ogluma aldım ve dogru durust kullanmadım pozısyonunu ayarlayamıyorsunuz bebek cok dık kalıyor su an 6 aylıgız sımdıde oturma pozısyonunda ınmeye calısıyor koltuktan

hım sağol canım aslında ürünün yorumlar kısmındada dediğine benzer şeyler yazan olmuş çok beğendim ama almayayım o zaman bebişim in rahat edecek bişey alayım tecrüben için sağol

maşallah alışverişler başlamış. Rabbim giydirmeyi nasip etsin.. güle güle kirletsinler :) bende çok sabırsızlanıyorum ama cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum.

hım sağol canım aslında ürünün yorumlar kısmındada dediğine benzer şeyler yazan olmuş çok beğendim ama almayayım o zaman bebişim in rahat edecek bişey alayım tecrüben için sağol

bence küçük sepet beşiklerden al bende öyle yapıcam oğlumun mobilya beşiği var ama soba kullandığımız içi küçük beşik alıcam sobalı odaya koymak için nede olsa kışın ortasında geliyo meleğim otomatik sallanma özelliğide var civilim internet sitesinde

Son düzenleme:
ne ara actınız bu forumu yaa ben geriden takip ediyorum çalıştığım için:2:ama ekimde meclis acılsın 6 aya cıksın doğum iznim paso yatacam evde kk takılıcam o zaman ara sıra bılgı verin forumda tesadüfen gördüm başka varmı varsa yazında bakayım kızlar öpüldünüz aldıklarınız cok şeker benim cinsiyet belli olmadı daha rüyamda beyaz corap aldığımı görmüştüm ne olcak bilmiyorum.ama deli gibi almak istiyorum ...

kızlar bunları aldım oğlumuda unutmadım bu defa kırmızılı takım oğluşuma

kızlar mevlüt takımı görmelisiniz harika bişi tavsiye ederim kesinlkle MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaliteli ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Son düzenleme:

Allah'ımmmmm. O pijama misali donlara bayıldım bayıldım :) Nerden aldın ki bunları?

güle güle sağlıkla giydir inşaallah da bak gaza geliyorum ben de gidip alıyorum .hft ya dr.a gideceğim ikilemler yaşıyorum.pembe bebek arabası almamak için zor tutuyorum kendimi zaten.senin kontrol ne zaman?kesinleşir artık ikimizinde herhalde son kontrolde.

Bugün dr um cinsiyet hakkında bir şey söylesinde bende almaya başlayım artık Kıskanıyorum sizleri.

Güle güle giysin bebişleriniz inşallah

oooo oğluşunun da kıyafeti harika kızınki de
hangi siteden aldın sen bunları

Canım benim güle güle giysin sıpan yeni cicilerini, hepside çok şıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…