2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

hmmm evet canım genelde öyle diyolar ilk üç ay takımlar daha fazla kullanılıyor diye

Yapamadim yukleyemedim iste.
Mesaji silebilme imkanim var mi olmadi boyle?
Hic cikmamis kiyafetleri
Mobilden atmaya calisiyorum cok ugrastim ama olmadi

hmmm evet canım genelde öyle diyolar ilk üç ay takımlar daha fazla kullanılıyor diye

evet canım tabi bebeğin 3500 gramdan fazla olursa onları giyemeyebilir

blogunu okudum teyzenin doğumuyla ilgili paylaşım çok faydalı teşekkürler

sağol canım

Cnm bayildim heleki citcitli badilere guzel gunlerde giysin kuzun nerden aldin?

pazardan aldım canım

tesekkur ederiiiz bence de sorun olmaz zaten disari cikarsak, bi yere gidersek. o da kis aylarinda biraz zor malum.

besik cook guzelmis, ben bunlarin yataklarini, suslerini gordum cok guzeller, istedigin gibi alip susleyebilirsin. yun yatak da olur ama senin icin zor olabilir, agir olucak, temizligi de zor oluyor ne yazik ki onlarin. ama yine de istersen neden olmasin en sagliklisi yun tabii

bunlar da kızımın cicileri

bunlar battaniyelerimiz ve babaannemizin yaptırdığı pike.

bunlar kıyafetlerimiz. düz zıbınları açmaya üşendim valla

bu anneannemizin ördüğü uyku tulumu

çorap, patik, eldiven, önlük, bere çekmecelerimiz. patik kısmı henüz biraz zayıf. daha yoldalar.

arabamız

havlu bornoz setimiz

anneannemizin aldığı kapı süsümüz

kızıma bizim aldığımız, altını çizmek istedim, yukarıdakilerden araba hariç bizim aldığımız bir şey yok, uyku seti ve nevresim takımı.

bu da anneannemizin aldığı nevresim takımı. daha da babaannemizin aldıkları varmış. battaniye nevresim falan. birkaç parça bir şey daha var geleceğini bildiğim, artık gelirlerse bir ara eklerim onları da.

ismirna hepsi harikalar eksiklerininn çoğu bitmiş ve ne güzel dolabına çekmecesine bile yerleştirmişsin bizimkiler hala poşette duruyoe

Son düzenleme:
ismirna hepsi harikalar eksiklerininn çoğu bitmiş ve ne güzel dolabına çekmecesine bile yerleştirmişsin bizimkiler hala poşette duruyoe

sağol canım. boşuna demiyorum bize bir şey bırakmadılar diye. bi bakım, banyo ürünlerimiz kaldı sanırım. yerleştirdim ama şimdilik öylesine. daha yıkamadım.

Son düzenleme:
Alınan herşey pek bi güzel , biz daha oda ayarlayamadık yeni eve taşındım sanırım biraz dinlenip hızlanmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…