- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ay inş. sen çıkarsın çarşıya bebekle ben 1,5-2 yaşına gelene kadar çarşıya falan çıkmadım oğlumla zaten pek sevmemde çarşı gezmeyi
birde şimdi bizde oğlanda var avmye gittikmi başlıyor istekler yukardaki oyun alanına gidelim anne akülü arabaya bincem anne sinemeya götür anne oyuncaklı yemek yicem anne
o yüzden avmye gitmek bizde alışveriş için olmuyor pek fazla daha çok çocuk istediği için oluyor ama illada bişi alacaksamda eşim oğluma ilgilneiyor bende tek başıma geziyorum gidiyorum mazalara onlar yemek yerken falan
şimdi iki tane olunca buda mümkün olmucak adam isyan eder ikisiniz ona bırakıp alışveriş yapsam
ben mesela uyuz oluyorum bebek arabasında ağlayan çocuklar oluyor anne hiç aldırış etmiyor alışveriş yapamaya devam ediyor ay ben çıldırıırm öyle olsahoş onlarında koyacak yeri yok herhalde napsınlar diyorum
Benimde eşimden yana umudum çok sağolsun şimdi bile alışverişe gelir benimle sevmese bile o zaman da alırız arabaya kızımızı birlikte alışverişe baktık durmuyor o kızı ile takılır ben tek başıma
ama eşim sabırlıdır o konu da bakalım iş ciddiye binince neler yaşayacağız
hadi bakalım inş. canım eşinin sabrı artsın inş. bol bol gerekbilir çünkü
hadi bakalım inş. canım eşinin sabrı artsın inş. bol bol gerekbilir çünkü
0*3 ay içinde de var 3*6 ay da ikisi de lazım sonuçtabir kaç tane 0*3 ay alırsın ilk zamanlar minicik oluyorlar çünkü
teşekkür ederim ilk bebek olunca insan tecrübesiz oluyo böyle
aynen canım bende de var bu tecrubesizlik şimdi teyzem doğum yapınca neyi ne kadar çok kullanıyor ne gereksiz yeni yeni görüyorum.
canım bizide bilgilendirirsin artık şuan en çok kullandığı neler mesela :26::26:
çok hoşlar canım annesinin babasının küçük prensesi badilerinden ben de aldım kızıma
EVET her hafta gördükçe alıyorum artık yeter diyorum yine görüyorum yine alıyorum
güzel günlerde kullanalım inşallah
amin canım gerçeği hayalinden daha güzel olan tek şeymiş evlat evlatlarımızla güzel günlerde kullanırız inşallah
merhabalar bişey danışmak istiyorum internetten kıyafet alan arkadaşlar hangi ay için alıyo ben kararsız kalıyorum 0-3 ay mı alıyosunuz genelde ? :44:
Bişi sorucam susıte varya
butıkbebe dıe çok ıstıyorum alısverıs yapmak ama urunler açılmıyo delı oluvcam kaç aydır uğraşıyorum gıremıyorum kıyafetler falan açılmıyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?