2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Benimde eşimden yana umudum çok sağolsun şimdi bile alışverişe gelir benimle sevmese bile o zaman da alırız arabaya kızımızı birlikte alışverişe baktık durmuyor o kızı ile takılır ben tek başıma

ama eşim sabırlıdır o konu da bakalım iş ciddiye binince neler yaşayacağız

hadi bakalım inş. canım eşinin sabrı artsın inş. bol bol gerekbilir çünkü

canım bizide bilgilendirirsin artık şuan en çok kullandığı neler mesela :26::26:

bebeğimiz 3300 gram doğdu şimdide olsun 3500 gram tam net bilmiyorum.

minik kıyafetlerini giyiyor genelde 0*3 aylık olanlardan içine alttan çıtçıtlı badisini giyiyor yarım kol yada askılı
üstüne alt üst ayrı takım giyiyor. erkek bebek olduğı için işedi mi hoop üstü tekrar komple değişiyor hemen hemen hergün değişiyor bazende günde 2 kez .

eldiven bilek kısmından lastikliler harika diğer düz modelleri pat diye oynaya oynaya çıkarıyor tırnakları öyle keskin ki korkuyoruz..

ince battaniyesi sürekli üstünde bizim daha soğuklara gelecek daha kalının bile kullanabiliriz.

şirin tulumlarını ilk ay giymesi zor hele hastanede çok çok daha zor iki ayrı kıyafet çok daha kullanışlı.

başka aklıma şuan bişey gelmiyor ama böyle bir yazı yazmıştım bakabilirsiniz bu biraz daha doğumla ilgili

SPEEDY & BABY: TEYZEM DOĞURDU BANA DA TECRUBE OLDU

Bişi sorucam susıte varya
butıkbebe dıe çok ıstıyorum alısverıs yapmak ama urunler açılmıyo delı oluvcam kaç aydır uğraşıyorum gıremıyorum kıyafetler falan açılmıyo hiç

merhabalar bişey danışmak istiyorum internetten kıyafet alan arkadaşlar hangi ay için alıyo ben kararsız kalıyorum 0-3 ay mı alıyosunuz genelde ? :44:

ben genelde 0-3 ay aldim, bebegin kilosuna gore sonraki aylari almayi dusunuyorum. ben cok tombik bi bebekmisim, 6 aylikken normal 6 aylik kiyafetler olmuyormus bana :)

bunlar da bizim ilk alışverişlerimiz... internetten hayatımda ilk kez kıyafet aldım o da bebeğime nasipmiş=)
idilbabyden hastane çıkışı ve zıbın takım aldım modelleri çok hoşuma gitti ama sanki çok küçükler mağazada gördüğüm başka markalara göre.. bebeğim de benim gibi tombik olursa olmaz gibi geldi
bi kere almaya başlayınca sanırım tutamıyo insan kendini.. yarın yine alışverişe gitmek istiyorum ama oturdugumuz yerden tek başıma gitmem sıkıntılı oldugundan eşimi de ikna etmem gerekiyo

Bişi sorucam susıte varya
butıkbebe dıe çok ıstıyorum alısverıs yapmak ama urunler açılmıyo delı oluvcam kaç aydır uğraşıyorum gıremıyorum kıyafetler falan açılmıyo hiç

Neden sende açılmıyo canım acaba explorerını değiştirsene..google chrome dan denesene bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…