- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
hangi site bakıyım neler var eksiklerim var ya daha dur mesela sende görünce aklıma geldi emzik askımız yok bizimbüyük eksik
eksik olmasa da görünce alasım geliyor bide dayımın oğlu olacak benden 1 ay sonra şimdiden ona da alayım diyorum bir daha yapamam bişeyler
ozaman diyiverem:) elmasana diye bi site canım yorumlarda güvenilir diye okudum.
fiyatşar gerçekten uygun çoğu şeyde. zaten fotoların üstüne gel hepsinin fiyatını görürsün benim aldıklarımda
büyük parçaların kargosu çok tutuo ondan mesela küveti iptal ettim buyüzden.kendi 17 kargosuda 17 tl geldi
biberon alcaktım onda da karar vermedim yoksa o da uygundu.
degişik bir site o zaman ebatlara göre kargoluyor
incelerim bir ara alacak bişeyler bulurum belki biz küvetini 18 TL aldık civilimden genelde 15*20 arasında değişiyor
ben de civilden alcam küveti artık
görmüştüm orda sitedekinin aynısı şeffaf mavi 21 lira idi artık 4 lira fazla olsun benim olsun
aynen ben o siteyi de beğeniyorum. bebek mağazası da güzel gidip almakta internetten almakta güzel
maltepe civil tam hastanemin orda her gittiğimde gidiyorum:)
bu kez gidip küvet alcam
harikaher gittiğinde dolu dönersin
Allahtan elime aldığımı kasaya götürmüom
tutuom kendimi yaa yoksam batmıştım
Ben biraz geç başladım alışverişe:)daha kıyafet aşamasındayım.kızımın yeni cicileri:)))
Eki Görüntüle 850072 Eki Görüntüle 850074 Eki Görüntüle 850075
merhabalar bişey danışmak istiyorum internetten kıyafet alan arkadaşlar hangi ay için alıyo ben kararsız kalıyorum 0-3 ay mı alıyosunuz genelde ? :44:
almıcam bitti dedim yine aldım
ama hepsi bir yaş için artık almam ama zinhar almam
Eki Görüntüle 851829 Eki Görüntüle 851830 Eki Görüntüle 851831 Eki Görüntüle 851832 Eki Görüntüle 851833 Eki Görüntüle 851834
anam dayanamamış yinegüle güle giysin canım çocuk 1 yaşına gelince alcak bişeyin de kalmadı
almıcam bitti dedim yine aldım
ama hepsi bir yaş için artık almam ama zinhar almam
Eki Görüntüle 851829 Eki Görüntüle 851830 Eki Görüntüle 851831 Eki Görüntüle 851832 Eki Görüntüle 851833 Eki Görüntüle 851834
aynen birde düşmüştü fiyatları ondan alıverdim
mesela üstler 5,90-7,90 arası
elbiseler geçen hafta 19,90 ken bu hafta 14,90 olmuştu
aman kalmasın zaten speedy ya bende onun için uğraşıyorum şöyle 1-1,5 yaşına kadar alışveriş yapmayayım kızıma
şimdi bir kot pantolon istiyorum şöyle bol süslü pembeli falan
bunları nerden aldın cnm superlerrrr ay ınsan dayanamıyokı hep almak hep almak ıstıyo :)
nereden aldın lcw mi ? geçen baktım güzel indirim vardı
bende alıyordum falan ama bıraktım 1 yaşına geldiğinde zevki kalmayacak gibi geldi şimdi de gider onunla alırım
hem gezmeye de bahane olur bana birlikte avm gezer alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?