2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

ozaman diyiverem:) elmasana diye bi site canım yorumlarda güvenilir diye okudum.
fiyatşar gerçekten uygun çoğu şeyde. zaten fotoların üstüne gel hepsinin fiyatını görürsün benim aldıklarımda
büyük parçaların kargosu çok tutuo ondan mesela küveti iptal ettim buyüzden.kendi 17 kargosuda 17 tl geldi
biberon alcaktım onda da karar vermedim yoksa o da uygundu.

degişik bir site o zaman ebatlara göre kargoluyor
incelerim bir ara alacak bişeyler bulurum belki biz küvetini 18 TL aldık civilimden genelde 15*20 arasında değişiyor

degişik bir site o zaman ebatlara göre kargoluyor
incelerim bir ara alacak bişeyler bulurum belki biz küvetini 18 TL aldık civilimden genelde 15*20 arasında değişiyor

ben de civilden alcam küveti artık
görmüştüm orda sitedekinin aynısı şeffaf mavi 21 lira idi artık 4 lira fazla olsun benim olsun

merhabalar bişey danışmak istiyorum internetten kıyafet alan arkadaşlar hangi ay için alıyo ben kararsız kalıyorum 0-3 ay mı alıyosunuz genelde ? :44:

anam dayanamamış yine güle güle giysin canım çocuk 1 yaşına gelince alcak bişeyin de kalmadı

aynen birde düşmüştü fiyatları ondan alıverdim
mesela üstler 5,90-7,90 arası
elbiseler geçen hafta 19,90 ken bu hafta 14,90 olmuştu

aman kalmasın zaten speedy ya bende onun için uğraşıyorum şöyle 1-1,5 yaşına kadar alışveriş yapmayayım kızıma

şimdi bir kot pantolon istiyorum şöyle bol süslü pembeli falan

nereden aldın lcw mi ? geçen baktım güzel indirim vardı

bende alıyordum falan ama bıraktım 1 yaşına geldiğinde zevki kalmayacak gibi geldi şimdi de gider onunla alırım

hem gezmeye de bahane olur bana birlikte avm gezer alırız

bunları nerden aldın cnm superlerrrr ay ınsan dayanamıyokı hep almak hep almak ıstıyo :)

canım LCW nin sitesinde aldım bunları outlet bölümünden aldım
LCW nin mazaları çok kalabalık beni bunaltıyor mazalar böyle daha kolay geliyor bana üstelik seçilmemiş de oluyor uygun fiyatlı olunca alıyorum

ay inş. sen çıkarsın çarşıya bebekle ben 1,5-2 yaşına gelene kadar çarşıya falan çıkmadım oğlumla zaten pek sevmemde çarşı gezmeyi

birde şimdi bizde oğlanda var avmye gittikmi başlıyor istekler yukardaki oyun alanına gidelim anne akülü arabaya bincem anne sinemeya götür anne oyuncaklı yemek yicem anne
o yüzden avmye gitmek bizde alışveriş için olmuyor pek fazla daha çok çocuk istediği için oluyor ama illada bişi alacaksamda eşim oğluma ilgilneiyor bende tek başıma geziyorum gidiyorum mazalara onlar yemek yerken falan
şimdi iki tane olunca buda mümkün olmucak adam isyan eder ikisiniz ona bırakıp alışveriş yapsam

ben mesela uyuz oluyorum bebek arabasında ağlayan çocuklar oluyor anne hiç aldırış etmiyor alışveriş yapamaya devam ediyor ay ben çıldırıırm öyle olsa hoş onlarında koyacak yeri yok herhalde napsınlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…