2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

sevi bebenin bakım setini alanınız var mı hanımlaR? Hani tarağı, fırçası, makası hepsi bir arada olandan. Netten sipariş vermeyi düşünüyorum ama kalitesi nasıl bilmiyorum:18:

sevi bebenin bakım setini alanınız var mı hanımlaR? Hani tarağı, fırçası, makası hepsi bir arada olandan. Netten sipariş vermeyi düşünüyorum ama kalitesi nasıl bilmiyorum:18:

Canım ben mothercare den aldım tarak fırça tırnak makasını benim tanıdıklarım çok memnun kalmışlar..

Pazardan oğlumun payına düşenler

Eklentiler

• $20131120_160522.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $20131120_160552.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $20131120_160733.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $20131120_160829.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
merhaba
bende ilk yorumumu yazıyorum bende şubat annesiyim allah kısmet ederse,rabbim hepinizin evlatlarını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...benimde erkek çocuğum olacak bende alışverişinin büyük bir kısmını bitirdim..

Kızımızın arabasını ve sallanan mamaroo anakucağını aldık

Eki Görüntüle 868273 Eki Görüntüle 868274

ya yanlış anlamada bende bu ana kucaklarını anlamıyorum elektrikli demi bu geçen bi mazada görmüştüm elektrikliydi ordaki kıza dedimki ben bebeğimi elektiriğe bağlı hiç bişiye güvenipte yatırmam dedim

yani yanlış anlama ama benim düşüncem bu elektirikli olması beni korkutuyor

BUNLARDA KIZIMA YAPACAĞIM BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİM
şimdiden eline sağlık ben hazırcıyım,gelsin siparişim ben de yükleyeyim.gerçi senin 100 kişilikmiş bana 30 yeter çok bile sırf hatıra olsun dedik..

Son düzenleyen: Moderatör:
0-3 ay kıyafetler genellikle 2 aydan sonra olmuyor diye duydum arkadaşlarımdan. tulumlarını 3-6 ay aldık 5 tane var. bizim bebeklerimizin 4. ayı zaten yaz girişine rastlıyor. hastane çıkışları 4 takım bizde. tek parçalar halinde ayaklı pijamalar zıbınlar var tabii. örgü pantolon, patik, yelek 1 hurç dolusu var her yaşına göre babaannesi örmüş örmüş biriktiriyor. geçen internetten 5 tane yazlık elbise ve tulum aldık. kot elbisemiz bile var. altına tüllü patikler, converse modelinde kırmızı patikler aldım minniksten. alt açmaları, battaniyeleri, yastıkları da hazır. tiny love anakucağı beşik aldık. gün üçünde odada kullanırız. oyun halısını aldık. çilek bebek odası beğendik. büyüyen karyola ve dolabını alacağız inşallah bu hafta. içinde 2 boy yatak, uyku seti, nevresim hepsi var.30 kasıma kadar maksimum karta çok iyi taksit yapıyor. düşnüyorsanız daha uygunu yok. eksiğimiz kalmamış oluyor.

elektrikli dediğin sallanması için aşşağıdan elektriğe bağlanıyor ama elektrik çarpmasından endişe ediyosan eğer öyle birşey söz konusu değil..

kardeşim de iki bebeğinde kullandı hala da kullanıyor inanılmaz bir alet bu,bebeğe anne sesi veriyor,titreşimli sallıyor o da kolik olmasını engelliyor,gazı azalıyor...

ama tabi tercih meselesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…