2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

kaç tl kuzum .bende çok beğendim

Pazar gezmesi yine Oğluma yaradı yılbaşı şerefine herşey kırmızı

Eki Görüntüle 871573 Eki Görüntüle 871574
gülw güle giysin oğluş

ne bileyim canım biraz önyargılıyım işte elektrik söz konusu olunca içim rahat etmez benim
malzemeleri nerden aldınız acaba
birmax.com dan aldım canım
şimdiden eline sağlık ben hazırcıyım,gelsin siparişim ben de yükleyeyim.gerçi senin 100 kişilikmiş bana 30 yeter çok bile sırf hatıra olsun dedik..

canım senin işinde zor zaten iki erkek var evde onlarla ne uğraşcan

selam kızlar kısmetse ben haziran annesi olacam inşallah sizin topiğin takipçiyim cok güzel seyler almışınız güzel günlerde kullanır inşallah bebişleriniz bizim cinsiyetimiz belli olmadı o yüzden bekliyorum ama dayanamıyorum bide yaz bebeği olacak ne alsam bilemedim

hayırlı olsun bebepin inş. bende ilk kıyafetini 13 haftalıkta almıştım kuzuma

canım yaz için hastane çıkışları daha farklı ben abentiny de görmüştüm çok hoştu ama haziran çok aşırı sıcak olmaz belki o yüzden normal bizim aldığımız gibi hastne çıkışıda giydirebilirsin

çok güzel görünüyorlar canım ya çokta güzel yerleştirmişsin güle güle giysin kuzun inş.

Hayırlı olsun canım yaza uygun şeyler olacağı için bu mevsimde beklemen en güzeli cinsiyet kesinleşince hepsini alırsın

buda dolabımız resim büyük olunca sığmadı yine başka siteden ekliyorum
nazar ekleyeyim dedim olmadı.maşaallah,dolabın rengide içindekiler de pek hoş görünüyor,sağlıcakla giydir.benim çamaşırlar yıkan dı kurumasını bekliyorum yarın öbür gün ütüler çantamızı da hazırlarım inşallah.

size de maşallah ben mi hızlıyım dedim herkes dolabını yerleştirmiş bile,sağlıkla kullanın cicilerinizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok güzellll ama alt açmasına bittim bennnnn
bitme canım sanada yapalım çok kolay yapması

sağol alpinciğim, çantayı öncekinde nasıl hazırlamıştım anımsamıyorum ya yani bizim geceliği falan koysam büzüşür çantada en son hastaneye giderken koysak onu bebeğin hastane çıkışıda öyle :26:

ben sıcak memlekette yasıyorum canım adanada o yüzden biraz şaştım yavrum sıcaktan pişecek kıyamam bakalım bakacaz artık
Hayırlı olsun canım yaza uygun şeyler olacağı için bu mevsimde beklemen en güzeli cinsiyet kesinleşince hepsini alırsın

saol speedy ama dayananmıyorum almak istiyorum kendimi tutuyorum biberonu nerden aldın speedyy

Ananemizin el emeği göz nuru:)

Mavi alt açma ve ana kucağı örtüsü benimmiş şimdi kızım kullanacak

Kızımın taçları - anne kız tacımız

Nohut battaniyemiz

Cicilerimiz

Tütü eteğimiz 0-20 ay ayarlanabilir lastikli belki mevlüdünde bile giyebilir:)

Kizlar birsey sormak istiyorum.
Aranizda ici yünlü takimlar alan var mi bebegine?
Kis bebekleri olacak ya yavrularimiz. Gerekli mi sizce polar ve yünlü kiyafetler?
Ben alisveris yaptigim magazada polar olarak bi tulum vardi onu aldim diger kiyafetleri hep normal kalinlikta. İcleri pamuklu degil ince gibi yani.
Zaten icine ic zibin falan giydirince uzerine de o normal incelikte olan takimlari, coprap falan da giydirince üsürmü ki evin icinde bebegim?
Ev dogal gazli ve sabah aksam yakarim bebek olunca. Gerek var mi sizce polar ve ici pamuklu kiyafetlere? Alayimmi?
Bi tane polar tulumu var dedigim gibi, onu saglik ocagina giderken giydiririm pusette üsümesin diye. Asammi bi iki tane daha?

canım polar aslında sıcak tutmaz çünkü %100 polyesterdir
onun yerine iki katlı ürünler tercih edebilirsin eğer üşümesinden endişe ediyorsan fakat benim sana tavsiyem kalın 2 kat giydirceğine ince 4 kat giydir böylelikle bebeğin sıcaklandığın üzerini inceltmende daha kolay olur

birde bebekleri çok giydirmek iyi değil diye düşünüyorum ben
şahsen ben çok kalın giydirme taraftatı değilim
ne kadar kalın giyinmeye alışırlarsa o kadar çok hasta oluyorlar neticesinde
tercih yine senin tabiki

canım hepsi çok güzel güle güle giysin kuzun
fakat bu tacları hangi zaman için aldın
bende çok beğeniyorum taç kızımada almak istiyorum ama korkuyorum kafası sıkar veya bıngıldağına zarar verirmi diye :26::26::26:
kullanan birileri varmı acaba minik bebeklerde nasıl olurki

hepsii cok guzell gule gule kullanin. tutulerden ben de almak istiyorum yaa ama hic denk gelmedim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…