- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 46
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
elektrikli dediğin sallanması için aşşağıdan elektriğe bağlanıyor ama elektrik çarpmasından endişe ediyosan eğer öyle birşey söz konusu değil..
kardeşim de iki bebeğinde kullandı hala da kullanıyor inanılmaz bir alet bu,bebeğe anne sesi veriyor,titreşimli sallıyor o da kolik olmasını engelliyor,gazı azalıyor...
ama tabi tercih meselesi..
gülw güle giysin oğluşPazar gezmesi yine Oğluma yaradı yılbaşı şerefine herşey kırmızı
Eki Görüntüle 871573 Eki Görüntüle 871574
ne bileyim canım biraz önyargılıyım işte elektrik söz konusu olunca içim rahat etmez benimelektrikli dediğin sallanması için aşşağıdan elektriğe bağlanıyor ama elektrik çarpmasından endişe ediyosan eğer öyle birşey söz konusu değil..
kardeşim de iki bebeğinde kullandı hala da kullanıyor inanılmaz bir alet bu,bebeğe anne sesi veriyor,titreşimli sallıyor o da kolik olmasını engelliyor,gazı azalıyor...
ama tabi tercih meselesi..
birmax.com dan aldım canımmalzemeleri nerden aldınız acaba
şimdiden eline sağlık ben hazırcıyım,gelsin siparişim ben de yükleyeyim.gerçi senin 100 kişilikmiş bana 30 yeter çok bile sırf hatıra olsun dedik..
hayırlı olsun bebepin inş. bende ilk kıyafetini 13 haftalıkta almıştım kuzumaselam kızlar kısmetse ben haziran annesi olacam inşallahsizin topiğin takipçiyim cok güzel seyler almışınız güzel günlerde kullanır inşallah bebişleriniz bizim cinsiyetimiz belli olmadı o yüzden bekliyorum ama dayanamıyorum bide yaz bebeği olacak ne alsam bilemedim
selam kızlar kısmetse ben haziran annesi olacam inşallahsizin topiğin takipçiyim cok güzel seyler almışınız güzel günlerde kullanır inşallah bebişleriniz bizim cinsiyetimiz belli olmadı o yüzden bekliyorum ama dayanamıyorum bide yaz bebeği olacak ne alsam bilemedim
Eki Görüntüle 872254 Eki Görüntüle 872255 Eki Görüntüle 872256
diğer topiğe ekleyip bunu es geçmek olmazdı
alt açmamız el emeği göz nuru kızlar
nazar ekleyeyim dedim olmadı.maşaallah,dolabın rengide içindekiler de pek hoş görünüyor,sağlıcakla giydir.benim çamaşırlar yıkan dı kurumasını bekliyorum yarın öbür gün ütüler çantamızı da hazırlarım inşallah.buda dolabımız resim büyük olunca sığmadı yine başka siteden ekliyorum
size de maşallah ben mi hızlıyım dedim herkes dolabını yerleştirmiş bile,sağlıkla kullanın cicilerinizi.
bitme canım sanada yapalım çok kolay yapmasıhepsi çok güzellll ama alt açmasına bittim bennnnn
nazar ekleyeyim dedim olmadı.maşaallah,dolabın rengide içindekiler de pek hoş görünüyor,sağlıcakla giydir.benim çamaşırlar yıkan dı kurumasını bekliyorum yarın öbür gün ütüler çantamızı da hazırlarım inşallah.
size de maşallah ben mi hızlıyım dedim herkes dolabını yerleştirmiş bile,sağlıkla kullanın cicilerinizi.
hayırlı olsun bebepin inş. bende ilk kıyafetini 13 haftalıkta almıştım kuzuma
canım yaz için hastane çıkışları daha farklı ben abentiny de görmüştüm çok hoştu ama haziran çok aşırı sıcak olmaz belki o yüzden normal bizim aldığımız gibi hastne çıkışıda giydirebilirsin
ben sıcak memlekette yasıyorum canım adanada o yüzden biraz şaştım yavrum sıcaktan pişecek kıyamambakalım bakacaz artık
çok güzel görünüyorlar canım ya çokta güzel yerleştirmişsin güle güle giysin kuzun inş.
Hayırlı olsun canım yaza uygun şeyler olacağı için bu mevsimde beklemen en güzeli cinsiyet kesinleşince hepsini alırsın
saol speedy ama dayananmıyorum almak istiyorum kendimi tutuyorumbiberonu nerden aldın speedyy
Limangodan almıştım ama hemen hemen heryerde var
Kizlar birsey sormak istiyorum.
Aranizda ici yünlü takimlar alan var mi bebegine?
Kis bebekleri olacak ya yavrularimiz. Gerekli mi sizce polar ve yünlü kiyafetler?
Ben alisveris yaptigim magazada polar olarak bi tulum vardi onu aldim diger kiyafetleri hep normal kalinlikta. İcleri pamuklu degil ince gibi yani.
Zaten icine ic zibin falan giydirince uzerine de o normal incelikte olan takimlari, coprap falan da giydirince üsürmü ki evin icinde bebegim?
Ev dogal gazli ve sabah aksam yakarim bebek olunca. Gerek var mi sizce polar ve ici pamuklu kiyafetlere? Alayimmi?
Bi tane polar tulumu var dedigim gibi, onu saglik ocagina giderken giydiririm pusette üsümesin diye. Asammi bi iki tane daha?
Ananemizin el emeği göz nuru:)
Eki Görüntüle 873531 Eki Görüntüle 873534 Eki Görüntüle 873536 Eki Görüntüle 873537 Eki Görüntüle 873540
Mavi alt açma ve ana kucağı örtüsü benimmiş şimdi kızım kullanacak
Eki Görüntüle 873541
Kızımın taçları - anne kız tacımız
Eki Görüntüle 873543 Eki Görüntüle 873545 Eki Görüntüle 873546
Nohut battaniyemiz
Eki Görüntüle 873559
Cicilerimiz
Eki Görüntüle 873580 Eki Görüntüle 873579 Eki Görüntüle 873578 Eki Görüntüle 873577
Tütü eteğimiz 0-20 ay ayarlanabilir lastikli belki mevlüdünde bile giyebilir:)
Eki Görüntüle 873576 Eki Görüntüle 873581
Ananemizin el emeği göz nuru:)
Eki Görüntüle 873531 Eki Görüntüle 873534 Eki Görüntüle 873536 Eki Görüntüle 873537 Eki Görüntüle 873540
Mavi alt açma ve ana kucağı örtüsü benimmiş şimdi kızım kullanacak
Eki Görüntüle 873541
Kızımın taçları - anne kız tacımız
Eki Görüntüle 873543 Eki Görüntüle 873545 Eki Görüntüle 873546
Nohut battaniyemiz
Eki Görüntüle 873559
Cicilerimiz
Eki Görüntüle 873580 Eki Görüntüle 873579 Eki Görüntüle 873578 Eki Görüntüle 873577
Tütü eteğimiz 0-20 ay ayarlanabilir lastikli belki mevlüdünde bile giyebilir:)
Eki Görüntüle 873576 Eki Görüntüle 873581
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?