2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Canım o tütü etekleri internetten satın aldım bi blogdan hediye olarak gönderiş ikili taçları; diğer pembe de aynı şekilde hediye ama tahminim 4 5 ay olana kadar takılmaz; ama o tüylü olanlar bant zaten gevşeyebiliyor bana bile oluyor doğumundan itibaren takılabilir; bende bi arkadaşımda görüp tavsiye üzerine aldım bi zararı olmuyor onların.. onlardan alabilirsin

hepsii cok guzell gule gule kullanin. tutulerden ben de almak istiyorum yaa ama hic denk gelmedim (

Canım bizim ikinci tütümüzz bu birini butikbebeden almıştım bunu da internette bi blogdan aldım çok güzel kızımın düğün kıyafeti olucak artık doğduktan sonra bi sürü düğün var gidilecek oralarda giydiricem zaten beli ayarlanabilir lastikli 0-20 ay araı kullanılabiliyorlar..

Saol canim cevabin icin. .
Ben de hep ince yani normal kalinlikta takimlar aldim.
Bikac tanesi ayakli zaten. İc zibin giydirip üzerine takim giydirdimmi bir de yelek, bence üsümez evin icinde.
Cok haklisin. Sicak aslinda vücudunu zayiflastirir insanin. Mesela benim babam beni cok sicaga alistirmisti bi de evimiz sobaliydi
gürül gürül de yakardi sobayi. Bebekligimden beri hatirliyorum bile o derece, hep hastanelerdeydim.
Mesela ruslar. Sogukta yasiyorlar bebekleri buzlu suya sokuyolar! o derece ama.sapasaglam dayaniklilar ve ciltleri hep gergin fark ettin mi?
Ben de fazla sicaga alissin istemiyorum. Sorayim dedim yine de..

Bebişiğimiz , büyüyen karyolamız ve dolabımız kulplar ve perdeleri pembe olacak , daha gelmesine 3 hafta var çok heyecanlanıyorum :)

Eklentiler

• $1456917_200842733432268_289826559_n.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $8b66fb02ab014577adc6fa0b5585a6f1_300.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…