- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
canım hepsi çok güzel güle güle giysin kuzun
fakat bu tacları hangi zaman için aldın
bende çok beğeniyorum taç kızımada almak istiyorum ama korkuyorum kafası sıkar veya bıngıldağına zarar verirmi diye :26::26::26:
kullanan birileri varmı acaba minik bebeklerde nasıl olurki
hepsii cok guzell gule gule kullanin. tutulerden ben de almak istiyorum yaa ama hic denk gelmedim(
canım polar aslında sıcak tutmaz çünkü %100 polyesterdir
onun yerine iki katlı ürünler tercih edebilirsin eğer üşümesinden endişe ediyorsan fakat benim sana tavsiyem kalın 2 kat giydirceğine ince 4 kat giydir böylelikle bebeğin sıcaklandığın üzerini inceltmende daha kolay olur
birde bebekleri çok giydirmek iyi değil diye düşünüyorum ben
şahsen ben çok kalın giydirme taraftatı değilim
ne kadar kalın giyinmeye alışırlarsa o kadar çok hasta oluyorlar neticesinde
tercih yine senin tabiki
Cqnım dolap içi raf düzenlemelerini nerden aldın
canım onları fransa dan almıştım.burada da var ona benzer ürünler ama oldukça ince buradakiler.
Sağol cnm evet koçtaş ve ikeada buldum..
güle güle kullanın analı kızlı inşallahhh...çok güzellerrr
Arkadaşımın bana hediyeleri
güzel tacımız
Eki Görüntüle 874928
süpriz hediyemiz.
Eki Görüntüle 874929
buda takımımız
Eki Görüntüle 874930
oy oy ne güzelmiş onlar öyle çok şirinler ya güle güle giyin
ben ikeadan aldım cnm aynısını farklı boylarda var gidip sen de bak istersen
tum aldıklarınız cok guzel ınsallah saglıkla sıhhatle gıymek kullanmak nasıp olıur
bu da bebegımıze yenı aldıklarımız
Eki Görüntüle 875503 Eki Görüntüle 875500 Eki Görüntüle 875507 Eki Görüntüle 875508 Eki Görüntüle 875509 Eki Görüntüle 875499 Eki Görüntüle 875502 Eki Görüntüle 875501 Eki Görüntüle 875505 Eki Görüntüle 875504 Eki Görüntüle 875506
Adanadayım canım benistanbula gittiğimde alsaydım keşke olmadı netten alayım bakıp..
BUNLARDA KIZIMA YAPACAĞIM BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİM
[/Q
cok guzeller, yaptikca bize de gosteeer :)) ben de aldim malzemeler, cercevelerden de gordum de bakamadi, nasil uygun mu fiyatlar ??
Bebişiğimiz , büyüyen karyolamız ve dolabımızkulplar ve perdeleri pembe olacak , daha gelmesine 3 hafta var çok heyecanlanıyorum :)
cook guzel gule gule kullaninnerden aldiniz mobilyalari ??? ben henuz bakamadim, fikre ihtiyacim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?