- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Eki Görüntüle 896418 bizde bu park yatağı aldık
ben daha yeniyeni almaya başladım yükleyebilirim inşallah ilkkez resim atıyorumEki Görüntüle 896475 Eki Görüntüle 896474 Eki Görüntüle 896473 Eki Görüntüle 896471 Eki Görüntüle 896486 Eki Görüntüle 896476 Eki Görüntüle 896472 Eki Görüntüle 896477 Eki Görüntüle 896485
hepsi çok güzel cânim..abi beni seveymişsin önlüğüne bayıldım benimde 11yaşında abi olacak bir evladım var nerden aldın acaba..birde alttan çıt çıtlı önünde küçük resimleri olan badiler hoşuma gitti internettenmi acaba???çokkk güzellerr.güle güle kullanın kuzum
aslinda ben spor bir sirt cantasi dusunuyorum. ama bakayim bu da aklimda bulunsun. buralarda gozume carparsa inceleyecegim.
bu arada ne guzel alisverisini bitirenler var ben daha baslamadim bile:))
Günaydın , bir sürü şey aldık ama sonunda bitti diye düşünüyorum vardır tabi eksikler :) en son büyüyen beşiğimiz için bu uyku setini aldık
hepsi çok güzel cânim..abi beni seveymişsin önlüğüne bayıldım benimde 11yaşında abi olacak bir evladım var nerden aldın acaba..birde alttan çıt çıtlı önünde küçük resimleri olan badiler hoşuma gitti internettenmi acaba???
Ben çanta hariç diğerlerini bir günde alışverdim canım başlayınca bide neler gerekli bilince hemencik olup bitiveriyo ilk etap alışveriş.sonrası keyfe keder:)
yok canım ben internetten alışveriş yapamayanlardanım Kadirhas alışveriş merkezinde önlüğü abimiz görür görmez almak istedi 4.50tl bizim abimizde 8 yasında , çıtçıtlı badileri C&A' dan aldım çok uygundu 5 li paket 24.90 di malı çok güzel
Bugün bunları sipariş verdim internetten..Bebek şekeri-sepeti-takı yastığı-kapı süsü...
Eki Görüntüle 897183 Eki Görüntüle 897184
Eki Görüntüle 897185 Eki Görüntüle 897186
yok canım ben internetten alışveriş yapamayanlardanım Kadirhas alışveriş merkezinde önlüğü abimiz görür görmez almak istedi 4.50tl bizim abimizde 8 yasında , çıtçıtlı badileri C&A' dan aldım çok uygundu 5 li paket 24.90 di malı çok güzel
sen de bahçelievlerdesin sanırım. ben de bugün kadir hasa gidecektim oğlumu oynatmaya ama tam önüne geldim bir telefonla bakırköye geçmem gerekti:) bir de doğum tarihimiz aynı olacaktı ama benim sezaryan olduğu için 7sinde alacak sanırım doktor. ben oğlumun tüm çıt çıtlı bodylerini hep C&A dan alıyorum. hem uygun hem de çok kullanışlı. omuz kısmında çıt çıt olmaması ayrıca çocuk için rahat oluyor aklınız da bulunsun hanımlar.
Çıt çıtlı badilerin kaliteli olduğu fotodan belli zaten bende inşallah bulur alırım aynılarından:18:
Bugün bunları sipariş verdim internetten..Bebek şekeri-sepeti-takı yastığı-kapı süsü...
Eki Görüntüle 897183 Eki Görüntüle 897184
Eki Görüntüle 897185 Eki Görüntüle 897186
Taktım o badileri markası ne acaba:26:ben 2 hafta önce capacity den aldım baya bi vardı inşallah bitmemiştir çesitleride var ben patikli tulumda alıcaktım 2 li paket 25 tl idi ama beden kalmamış çok büyükler vardı
Taktım o badileri markası ne acaba:26:
ben cevap vereyim canım. C%A diye bir mağaza var ya işte onun kendi malları, alman markasıdır, ama fiyatları uygun. mutlaka izmirde de vardır. alıiveriş merkezlerinin hemen hemen hepsinde oluyor.
Taktım o badileri markası ne acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?