2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

çokkk güzellerr.güle güle kullanın kuzum
hepsi çok güzel cânim..abi beni seveymişsin önlüğüne bayıldım benimde 11yaşında abi olacak bir evladım var nerden aldın acaba..birde alttan çıt çıtlı önünde küçük resimleri olan badiler hoşuma gitti internettenmi acaba???

aslinda ben spor bir sirt cantasi dusunuyorum. ama bakayim bu da aklimda bulunsun. buralarda gozume carparsa inceleyecegim.
bu arada ne guzel alisverisini bitirenler var ben daha baslamadim bile:))

Ben çanta hariç diğerlerini bir günde alışverdim canım başlayınca bide neler gerekli bilince hemencik olup bitiveriyo ilk etap alışveriş.sonrası keyfe keder:)

yok canım ben internetten alışveriş yapamayanlardanım Kadirhas alışveriş merkezinde önlüğü abimiz görür görmez almak istedi 4.50tl bizim abimizde 8 yasında , çıtçıtlı badileri C&A' dan aldım çok uygundu 5 li paket 24.90 di malı çok güzel

Ben çanta hariç diğerlerini bir günde alışverdim canım başlayınca bide neler gerekli bilince hemencik olup bitiveriyo ilk etap alışveriş.sonrası keyfe keder:)

aslında dediğin doğru. hepsi bir günlük iş. ben de neler alacağımı biliyorum aslında ikinci olunca insan tecrübeli oluyor. o yüzden de biraz erteliyorum. şu an okulda işler çok yoğun ama ay sonuna bayağı düzene girecek. ondan sonra rahat rahat gidip alacağım. bir de almaya başlarsam durduramamaktan korkuyorum kendimi. çok fazla şey alma taraftarı da değilim aslında çünkü biliyorum hemen büyüyorlar. bir de benim oğlum 3ünü yeni bitirdi. ondan bir şeyler de kalmıştı onları da kullanacağım. ayrıca büyük parça eşya alınmayacak ondan biraz da rahatım diyeceğim ama ilkinde de son ay almıştım neredeyse. ama kendi tarafımdan ilk torun olunca kardeşim kendi teyzelerim filan sağolsunlar benim yerime hazırlanmışlardı. şimdi bile bir gün anneannem bir gün teyzem arıyor ne alacağız o çocuğa bak geç kaldın filan diye. benden heyecanlılar sağolsunlar.

sen de bahçelievlerdesin sanırım. ben de bugün kadir hasa gidecektim oğlumu oynatmaya ama tam önüne geldim bir telefonla bakırköye geçmem gerekti:) bir de doğum tarihimiz aynı olacaktı ama benim sezaryan olduğu için 7sinde alacak sanırım doktor. ben oğlumun tüm çıt çıtlı bodylerini hep C&A dan alıyorum. hem uygun hem de çok kullanışlı. omuz kısmında çıt çıt olmaması ayrıca çocuk için rahat oluyor aklınız da bulunsun hanımlar.

Çıt çıtlı badilerin kaliteli olduğu fotodan belli zaten bende inşallah bulur alırım aynılarından:18:

bende bahcelievlerdeyim canım benim normal bekleniyor ocak sonuda olabilirmiş şubat başıda kısmet bende çok memnun kaldım zıbınlardan çok güzel ben kuması ellemeden emin olamıyorum işte huy neyaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…