2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

ne kadar güzel şeyler almışsınız, bebişleriniz güle güle kullansın. ben daha bir şey almadım desem yeridir. geçen nette bir tulum gördüm onu aldım bugün de bir battaniye. yeni yılda almaya başlayacağım.

merhaba sonay,
3 takım eklemişin hepsi aynı markanın sanırım nereden nekadar aaldın bunu markası nedir?

Bu takımın aynısı nette gezinirken nutria Show diye bir alışveriş sitesinde gördüm.indirimde şuan.119 liradan 95 liraya indirmişler bilginize:)

Günaydın , bir sürü şey aldık ama sonunda bitti diye düşünüyorum vardır tabi eksikler :) en son büyüyen beşiğimiz için bu uyku setini aldık

Eklentiler

• $TAC-BEBEK-UYKU-SETI-BABY-FRIENDS__92137080_0.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
ya aslında çanta almayı düşünmüyordum. ama bu çanta sanırım fikrimi değiştiriyor. acaba nerden aldın, bulabilir miyim acaba ben de.

Ben izmirden bir mağazadan aldım canım.ama nette de gördüm daha uygundu hem fiyatı:)elitte bebek çantası diye yazarsan çıkar sanırım..

Ben izmirden bir mağazadan aldım canım.ama nette de gördüm daha uygundu hem fiyatı:)elitte bebek çantası diye yazarsan çıkar sanırım..

aslinda ben spor bir sirt cantasi dusunuyorum. ama bakayim bu da aklimda bulunsun. buralarda gozume carparsa inceleyecegim.
bu arada ne guzel alisverisini bitirenler var ben daha baslamadim bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…