2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

çok çok güzelmiş canım ya
aslında tam kafamdaki idealimdeki kız bebek odası gerçekten çok beğendim ben sadece duvarları biraz koyu buldum o kadar
güle güle yatsın inş. bebeğin

çok ama çok güzelmiş maşallah ne güzel kendi odası olcak bizim evde oda yok valla bizim yatak odasında olcak yatağı iyi günlerde kullanın inşallah tüm eşyalarını çok beğendimmm

biz de oğluşumuza bişiler aldık

bu arabası Nuna Pepp Bebek Arabası Emerald - ebebek.com

bu büyüyebilen beşiği (sadece beşik şu anda daha sonra odayı tamamlıcaz) DOĞA | Belis

bu hastane çıkışı (kırmızılı ama ben çok beğendim) Bibaby Mon Amour 10`lu Hastane Çıkışı Kırmızı - ebebek.com

bu da eşya çantamız ( özellikle böyle bişi aldım. fitness çantası olduğu için içinde kirli çamaşır bölümü bile var ve çok gözlü bi de fiyat olarak baya uygun geldi bana. bebek mağazalarındaki 200 tllik çantalardan değil ) Domyos Zipness Fitness Çanta 40L

şimdilik bu kadar. bi tek banyo malzemelerimiz kaldı sanırım

çok çok güzelmiş canım ya
aslında tam kafamdaki idealimdeki kız bebek odası gerçekten çok beğendim ben sadece duvarları biraz koyu buldum o kadar
güle güle yatsın inş. bebeğin

sağol canım. sorma, duvarlar bize de çok koyu geldi. benim hayalimde çok uçuk bir pembe vardı. eşim gitmiş, mobilyacıdan bir kulp örneği almış. duvarları da aynı renk yapçam diye gitmiş koçtaşa bu rengi almış. bana kalsa çok uçuk olacaktı duvarlarımız ama işte kendince iş yapmış. pek de bir hevesliydi bir şey demedim. tabii bir de badanaya başlayana kadar açtırmadığı için kutuyu bozulur diye göremedim. bir sürdü ki duvara aman dedim. biz böyle fuşyayla falan tamamlarız diye düşünüyorduk, işte uyku seti perde falan olsun. sonra duvarın son rengini görünce vazgeçtik. her şeyi açık renklerden seçmeye çalıştık. perdeden de vazgeçtik.

çok ama çok güzelmiş maşallah ne güzel kendi odası olcak bizim evde oda yok valla bizim yatak odasında olcak yatağı iyi günlerde kullanın inşallah tüm eşyalarını çok beğendimmm

çok sağol canım. inş senin bebişinin de bir gün kendi odası olur. bizimkinin şimdi odası oldu da sanki ne olacak, uzun bir süre orada yatamayacak.

Çok tatlı canım odanız. Güzel günlerde musmutlu büyüsün bebişiniz.

çok sağol tatlım

Günaydın nasılsınız? mutlu bir gün daha geçirelim....
Gece rüyamda ilk kızımı gördüm doğum yapmışım bağrıma basıp seviyordumçok duygulandım, sonra uyandım tekrar uyudum, allahım bir kanama bir kanama doktorumu arıyorum gel hemen diyor ne yapıcaz diyorum ameliyatla alıcaz bebeği diyor ağlaya ağlaya uyandım, ne kabustu yaa...
Korkular kabusa dönüyor

hayır dıyelım hayır olsun cnm

Hepsi çok güzel canım sağlıkla kullanın hepsini inşallah..araba çift yönlümü acaba..çantayada bayıldım aynısından alabilirim daha uygun bulursam elitte den beğenmiştim çanta şimdi bu iki oldu:)çantada termus özelliği varmı?niveanın atta çantası var 50lira içinde şampuan pişdik kremi bebeyağı ve sabunu var internette değişiyor fiyatlar ben mağazadan aldım 49liraya fikir olsun:)

nivea set 49₺ avent emzikler 25₺ Dr.browns biberon25₺ tırnak makası 5₺ bunlar etiket fiyatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…