- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Kızlar lohusa şerbeti için bardak vs hazırladınız mı acaba ?
Kızlar lohusa şerbeti için bardak vs hazırladınız mı acaba ?
Ben hazırladım canım hatta fotosunda vardı 1 kaç sayfa önce eklemiştim.15tane kadeh ve süs aldım plastik hastanede dağıtmak için evde cam kullanıcım ama Rabbim nasip ederse..
görünce hatırladım hemen , hatta kapı süsüne bayılmıştım :) maşallah hepsi çok güzelilk günlerde eve pek gelen olmaz diye düşünüyorum hastaneye şeffaf sert plastik bardaklardan alıp üzerine "hoşgeldin Nehir" stickerlarım var onlardan yapıştırayım dedim.Bakalım :)
Hastaneye cam götürmek biraz zor olur bisürü şey gidecek zaten evet plastik en iyisi:))
görünce hatırladım hemen , hatta kapı süsüne bayılmıştım :) maşallah hepsi çok güzelilk günlerde eve pek gelen olmaz diye düşünüyorum hastaneye şeffaf sert plastik bardaklardan alıp üzerine "hoşgeldin Nehir" stickerlarım var onlardan yapıştırayım dedim.Bakalım :)
Bizim de Asil'imizin odası 3 şubatta geliyo kısmetse sağlıkla gelsin inşallaEki Görüntüle 947516 Eki Görüntüle 947517 Eki Görüntüle 947518 Eki Görüntüle 947521 Eki Görüntüle 947522 Eki Görüntüle 947523 Eki Görüntüle 947525 Eki Görüntüle 947525 Eki Görüntüle 947526 Eki Görüntüle 947527 Eki Görüntüle 947528 Eki Görüntüle 947531 Eki Görüntüle 947532 Eki Görüntüle 947532 Eki Görüntüle 947533
Leylekli bir terlik almistin,cok begenmistim. Kardesime oyle anlatmisim ki bana da pembesini almis,dun getirmis. Soylemek istedim. Bu arada dun izne ciktim. Bu iki gun dinleyip pazartesi sus pus islerine girecegim. O zaman biraz akil isterim artık sizden.
Tabiki seve seve canım..ayın 2sinden sonra çok sık giremeyebilirim rabbimin izniyle doğum yapıcam Ogün:))
Canim simdiden hayirli olsun. Benim de kismetse 7 subat. Aklimda su 4-5 gunde hazirliklari tamamlamak var bakalim.
canım sana özelden mesaj atmıştım , stickerlar için umarım ulaşmıştır.
Canim simdiden hayirli olsun. Benim de kismetse 7 subat. Aklimda su 4-5 gunde hazirliklari tamamlamak var bakalim.
Ben belli bir süre için kundak yapın diyen uzmanları haklı buluyorum. Tabikide sımsıkı sarmak değil amacım ama kendi kendini sıçrayarak uyanmasını önlemek mantıklı bir sebep bence. Kaneviçe kundak yapıyorum. Bu da desenlerinden biri. :)
Eki Görüntüle 959120
ellerine sağlık , ne güzel ben hiç böyle şeyler yapamıyorum
bende kundak yapmayı çok istemiştim ama bebişko kollarını ne zaman bağlasak kıyameti kopardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?