2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Sizlere kapı süslerimi göstermek istedim anne ve bebek üzerine a dan z ye herşey mevcut sayfamda görmek isteyen özelden bana ulaşabilir sayfamı paylaşabilirim Hayırlı doğumlar...

Kızlar lohusa şerbeti için bardak vs hazırladınız mı acaba ?

Ben hazırladım canım hatta fotosunda vardı 1 kaç sayfa önce eklemiştim.15tane kadeh ve süs aldım plastik hastanede dağıtmak için evde cam kullanıcım ama Rabbim nasip ederse..

Ben hazırladım canım hatta fotosunda vardı 1 kaç sayfa önce eklemiştim.15tane kadeh ve süs aldım plastik hastanede dağıtmak için evde cam kullanıcım ama Rabbim nasip ederse..

görünce hatırladım hemen , hatta kapı süsüne bayılmıştım :) maşallah hepsi çok güzel ilk günlerde eve pek gelen olmaz diye düşünüyorum hastaneye şeffaf sert plastik bardaklardan alıp üzerine "hoşgeldin Nehir" stickerlarım var onlardan yapıştırayım dedim.Bakalım :)

Hastaneye cam götürmek biraz zor olur bisürü şey gidecek zaten evet plastik en iyisi:))

Hastaneye cam götürmek biraz zor olur bisürü şey gidecek zaten evet plastik en iyisi:))

Leylekli bir terlik almistin,cok begenmistim. Kardesime oyle anlatmisim ki bana da pembesini almis,dun getirmis. Soylemek istedim. Bu arada dun izne ciktim. Bu iki gun dinleyip pazartesi sus pus islerine girecegim. O zaman biraz akil isterim artık sizden.

Stickerleri nerden buldun acaba. Ben de öyle bir seyler dusunuyorum, bilgisayar ciktisi alirim diye düşünmüştüm.

Odanizi cok begendim. Gule gule mutlulukla büyüsün oglunuz. Benim de hep hevesim boyle odalar,ama evim musait değil. Umarim ilerde genc olduklarında hazirlayabilrim istedikleri odalari.

Tabiki seve seve canım..ayın 2sinden sonra çok sık giremeyebilirim rabbimin izniyle doğum yapıcam Ogün:))

Ben belli bir süre için kundak yapın diyen uzmanları haklı buluyorum. Tabikide sımsıkı sarmak değil amacım ama kendi kendini sıçrayarak uyanmasını önlemek mantıklı bir sebep bence. Kaneviçe kundak yapıyorum. Bu da desenlerinden biri. :)

ellerine sağlık , ne güzel ben hiç böyle şeyler yapamıyorum

bende kundak yapmayı çok istemiştim ama bebişko kollarını ne zaman bağlasak kıyameti kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…