2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Böyle şeyleri bir Ankara' da bulamıyorum :) güle güle kullanın

sen ne becerikli annesin ya kıskandım :) çok güzel imreniyorum ama hiç becerikli değilim

nabayım canım çok param olsa ugraşmam ama insanın kendi yapmasıda başka zevkli oluyo koca gece ugraştım normalde alışkınım anaokulu öğretmeniyim sürekli böyle el işleriyle ugraşıyodum ama artık elim ayama dolanıyo yavaş yavaş yapabiliyorum eşimde toplantıya gitmişti geldi görünce çok şaşırdı sen mi yaptın asıl akıl ettin felan diyo erkeklerin lohusa tacından haberi mi var netten gösterdim valla aferim dedi :))bide satın alınanların 10-20tl arası oldugunu söleyince hemen ticaret kafası çalıştı yapıp satsana diyo kendime yaptıma dua et de dedim

Kizlar sizden bir fikir almak istiyorum. Kizima bir tane hastane cikisi aldim. Onun dışında birkac tane tulumumuz var. Gecen resimlerini de paylasmistim, 2li zibin takim battaniye filan almıştım,simdi bir de havlu alayim diyorum. Ama bunları ayri ayri bir hesapladim nerdeyse hastane cikisi fiyatına denk geliyo. Acaba aldiklarimi verip bir hastane çıkışı daha alsam fazla mi olur. Kisacasi 2 hastane cikisi gereksiz mi olur. Umarim derdimi anlatabilmisimdir

seni çok kıskandım :) bu böyle gitmez dedim nasıl annesin sen :) gittim bir sürü keçe falan aldım ama napıcam ben de bilmiyorum hehehehe:)

seni çok kıskandım :) bu böyle gitmez dedim nasıl annesin sen :) gittim bir sürü keçe falan aldım ama napıcam ben de bilmiyorum hehehehe:)

canım nette acayip süper şeyler var hem yapmasıda kolay dünya kadar para istiyolar sen bursadaydın dimi nerden aldın keçeleri ben salı günü doktora gidicem medikale 5 bucukta randövum ben ögleni kılıp çarşıya gidicem inşallah yada ikindiyi kılıp giderim 5 dakakda çarşıdayım cumhuriyet caddesinde şeker ahmet var ordan alcam keçeleri tülü mıknatısı

istanbuldayım canım ben bi tuhafiyeye girdim aldım şimdi de internetten kalıp indirdim çiçek kuş falan kapı süsü yapmak istiyorum yarın çıktısını alıp kesicem inşallah

istanbuldayım canım ben bi tuhafiyeye girdim aldım şimdi de internetten kalıp indirdim çiçek kuş falan kapı süsü yapmak istiyorum yarın çıktısını alıp kesicem inşallah

çıktı almana gerek varmı ki:) ben a4 kagıdını pc camına yapıştırıp fotokopi çekiyorum alışkanlık anaoklu öğretmeniyim her zman fotokopi bulamıyodum şimdi fotokopi makinası olsa bile ekrana yapışıp çıkarıyorum ben niye seni bursadan hatırladımki ya bu bendeki balık hafızasıyla başım dertte eskidende böyleydim ama hamileyken ekstra oldum

Böyle şeyleri bir Ankara' da bulamıyorum :) güle güle kullanın

selam sanırım ankaradasınız.ulusu bılıyosunuz degılmı.ulusda samanpazarında aradıgınız heraeyı bulabılırsınız.bırde ulusda hal varya.onun arkasında bır carsı varya ısmını hatırlayamadım.orda hersey var bebek malzemelerı tuller sekerler ne ıstersen yapıyolar.kapı süsü taç bebek sekeri ne ıstersen var orda canım

hatırladım carsının adını suluhan.suluhan carsısı hemen halin arkasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…