- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
maşallah hajımmmm.harika ötesi bir odaaaa
hzuzunbaz smokinine bayıldım benimde oglum olsa aynısından alıyodum bende çok güzel tombiş yanaklarıyla süper resimleri olur bunla bekşiyoruz
adally cnaım odan güzel olmuş denizci erkekelrde süper oluyo zatenhalı aklmış bitek sanırım bizimde perde kaldı alıncak ama eski perdemde o kada ruyuyoki şuan hiç masraf yapcak durumda değiliz almasammı diyorum bilmiyorum şuan cam boş duruyo kararsızım alınmışkende alınır bida zor
Yerim ben onu ya. İnşallah oğlum da olur da ve tabi bu ciciler de o zamanda olsun ben de istiyorum yaa. Çok aklımda kalır vallaGüle güle giysin sağlıkla giysin içini doldursun tombiş tombiş olsun :)
Ayyy maşşallah herşey tamamlanmış. Odanız çok güzel olmuş. Küçük adam odası
Haksever sizin odanız da tam kız odası olmuş çok cici yahu. Bayıldık biz kızımla
ayyy yesin teyzesii onuuuuuoğluşunun güle güle kullansinnnnnnnn
ayyyyyyy odası süper olmuşşşşşşşş
çok beğendimmmmmmmm oğluşunnnnn güle güle kullansınnnnnnnnnn
güle güle kullanın canım bayıldım
Bugün taşıma koltuğumuzuda aldık ve bittiğini düşünüyorum artık :) herşeyimiz hazır (yani umarım öyledir ) :)
el örgüleri babaannesinden. pembe elbiseyi ben ördüm. bebek odası günlük ana kucağı beşiğinin fotoları böyle. kıyafetleri sadece 3 te biri. renklileri yıkadık ütüledik. oyuncaklarına kadar alındı. alışveriş bitti. dua ve sabırla bekliyoruz.Eki Görüntüle 927099 Eki Görüntüle 927099
Eki Görüntüle 929083 Eki Görüntüle 929086
bunlar son aldiklarim. boylelikle ben de bitirmis sayilirim alisverisi, en azindan ilk 3aylik surec icin. oglumdan da bir kac parca esyamiz vardi. yalniz bir market alisverisimiz kaldi, bez, krem, sampuan filan.
kuzum çok güzel bu.markası fiyatı nedir
pembiş pembişşş geçsin günleriniz tatlım
Bunlarda en son aldıklarımEki Görüntüle 933496 Eki Görüntüle 933500 Eki Görüntüle 933501 Eki Görüntüle 933504 Eki Görüntüle 933506 birde cibinlik türlümüz kaldı dikilecek bugün cibinlik ağararım geldi dikilsin onuda ekliycem sağlıkla kalın
hepsi çok güzel ama özellikle kapı süsünüze bayıldımnerden aldınız acaba veya yaptırdınız :)
[MENTION][/MENTION]
Teşekkür ederim canım çok kararsız kalmıştım ama baktım herkeste aynı sade olsun ama farklı olsun istedim kapı tülüde geçecek arkasından..
İzmir kemer altından aldım canım hazır satılıyor bebeğin adını orda yazıyorlar hemen..çiftlik hayvanları deniz hayvanları falanda vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?