2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

maşallah hajımmmm.harika ötesi bir odaaaa

ayyy yesin teyzesii onuuuuuoğluşunun güle güle kullansinnnnnnnn

ayyyyyyy odası süper olmuşşşşşşşş
çok beğendimmmmmmmm oğluşunnnnn güle güle kullansınnnnnnnnnn

güle güle kullanın canım bayıldım

Teşekkür ederiz teyzeleri

Valla herkesin zevki aldıkları birbirinden güzel iyi günlerde kullanın bebişlerinizle uzun uzun sağlıklı huzrlu mutlu günleriniz ve günlerimiz olsun inşallah

ben haricinde herkes alisverisini bitirdi sanirim artik paylasmiyorsunuz ne guzel fikir ediniyordum. yarin eminonune gidecektim ama oglum bu haftayi hasta gecirince vazgectim, artik haftaya kaldi. umarim kizim planlarimi altust edip erken gelmeye kalkmaz

el örgüleri babaannesinden. pembe elbiseyi ben ördüm. bebek odası günlük ana kucağı beşiğinin fotoları böyle. kıyafetleri sadece 3 te biri. renklileri yıkadık ütüledik. oyuncaklarına kadar alındı. alışveriş bitti. dua ve sabırla bekliyoruz.

Eklentiler

• $DSC_0150.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $DSC_0152.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSC_0155.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 91
  • $DSC_0167.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $DSC_0174.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $DSC_0175.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC_0193.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC_0197.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSC_0199.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC_0200.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $DSC_0201.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSC_0202.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC04483.webp
    15 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:

bunlar son aldiklarim. boylelikle ben de bitirmis sayilirim alisverisi, en azindan ilk 3aylik surec icin. oglumdan da bir kac parca esyamiz vardi. yalniz bir market alisverisimiz kaldi, bez, krem, sampuan filan.

Bugün taşıma koltuğumuzuda aldık ve bittiğini düşünüyorum artık :) herşeyimiz hazır (yani umarım öyledir ) :)

Eklentiler

• $Kraft-Diadem-Tasima-Koltugu-Lila__85593000_0.webp
    13 KB · Görüntüleme: 75
Valla istanbulda olmayı çok isterdim herşey var ya burda aradıklarımı bulamıyorum internetten almak zorunda kalıyorumm :44:

Bunlarda en son aldıklarım birde cibinlik türlümüz kaldı dikilecek bugün cibinlik ağararım geldi dikilsin onuda ekliycem sağlıkla kalın

[MENTION][/MENTION]
hepsi çok güzel ama özellikle kapı süsünüze bayıldım nerden aldınız acaba veya yaptırdınız :)

Teşekkür ederim canım çok kararsız kalmıştım ama baktım herkeste aynı sade olsun ama farklı olsun istedim kapı tülüde geçecek arkasından..
İzmir kemer altından aldım canım hazır satılıyor bebeğin adını orda yazıyorlar hemen..çiftlik hayvanları deniz hayvanları falanda vardı..

cok guzeller. ben de bu haftasonu fuari bekliyorum ondan sonra alacagim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…