2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

ben bi hafta kilo almadım mı onu bi sonraki hafta kesin telafi ediyorum yaa geçen hafta almamıştım, 74.1 dim. bu hafta 33+2 de 75.1 çıktım.toplamda etti 12 kilo ama bence bunun birazı ödem. bu ara yediğim şeyler biraz tuzluydu. umarım ödemdir

58le başladım artık tartıda 66ları görüyorum

Mrb arkadaslar...35. Haftam doldu 36ya basladik... 12 kilo almisim en son 14 dunde yazmisim 10 kilo diye 2haftada 2 kilo bendede bir süre hic almiyorum sonraki haftalarda bir anda aliyorum...

selam kızlar..

bende 36.haftanın içindeyim.. 85i gördüm bugün...
12 kilo almış oldum.. aslında nihai hedefim buydu ama bakalım kaçla girecem doğuma...
aslına bakarsanız yediklerime de pek dikkat ettiğim söylenemez.. dr.un yeme dedikleri dışında, rahat rahat yiyiyorum tatlı olsun kızartma olsun..az bile aldım bu yemeye göre sanırım..

35. haftadayım, toplam 9 kilo almışım, baskül 76.9 gösterdi bu sabah...doğuma 4 hafta kaldı inşallah

63.5 ile başladım ilk haftalar kilo verdim en son 58e düştüm ama şuan 34+6 dayız ve 69u gördük, benim son haftalar kilo almam yavaşladı sanki sizde de öyle mi?

36 haftamdayım 13 olmuş aldığım kilo iyi gidiyorum diye düşünüyorum

34.hafta itibariyle 68 kilo gösteriyor tartılar 53 ile hamile hamile kalmıştımtım toplamda 15 kilo heralde bi 3 kilo daha alır gibiyim ama sorun etmiyorum zaten dr da çok zayıf hamile kalmıştın dedi:)ideal kilomun altındaydım.

36. haftadayım ve totalde 9 kilo aldım. çok şükür iyi gidiyorum, doğuma 3 hafta gibi bir süre kaldı, en fazla 1 kilo daha alsam 78 ile hamişliği tamamlarım diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı...

35+1 deyim.suana kadar 8 kilo aldim.bu ay 900 gr almisim.ama 800 gr mi bebegime gitti.birde doktorum aldigim kiloyu az buldu:))) ama son ayda agir bir grip gecirdim diyince tamam dedi :))

WAAUW SÜPERSİNİZ KIZLAR :) bende 34 haftadayım 65 ile hamile kaldım,bulantı vs sorunu çok şükür yaşamadım,doğrudan kilo almaya geçtim sadece tavuktan tiksinmiştim artık onu da aştım..gel geleim şuan ki kilom 82 .dışardan gören hiç kilo almadın ama diyorlar hala ben şoktayım.neyse ki sağlıkla kucaklayalım da tasam o değil.. :)

34.Haftamdayım ve 61 kilo ile başladığım yolculuğa 70 kilo olarak devam ediyorumbir göbek var ki kumandamı bardağımı koyuyorum düşmüyoo vala

55 ile hamile kaldım ,
37 haftalığım kızlar
66 kiloyum .11 kilo aldım ellerinizden öper :) sizde de oldu mu bilmiyorum bu haftalarda çok yiyemiyorum.

37+1 itibari ile 13,5 kilo aldım son haftalarda bende kilo alımı arttı bir kısmı sanırım ödem...

55 ile hamile kaldım ,
37 haftalığım kızlar
66 kiloyum .11 kilo aldım ellerinizden öper :) sizde de oldu mu bilmiyorum bu haftalarda çok yiyemiyorum.

her hafta tartılıyorum kızlar..

38 haftalık oldum. 65.6 .. 400 gram eksik görünüyorum geçen haftaya göre ancak bu dönemlerde normalmiş

64 ile başladım 73 kiloyum 34+4 şmdilik 9 kilo bakalım 12 ile tamamlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…