2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

ben 49 la hamile kaldım ikinciye kızım 2 yaşında.şu an 56 kiloyum 7 kilo almış bulunuyorum.hedefim 60 yada 62 falan

Ben de 30+1 günlüğüm ve 7 kilo aldım. Ama başlangıç kilom 67 ydi. yani şu anda sabah aç karnıma tartıldığımda 74 çıkıyorum.

ben de 67 ile hamile kaldım 33+3 üm şu an. sabah aç karnına 74,5 kiloyum. 7,5 kilo ile dr iyi gidiyosun dedi. inşallah 10 kiloyu geçmeden doğuma girebilirim...

ben de 67 ile hamile kaldım 33+3 üm şu an. sabah aç karnına 74,5 kiloyum. 7,5 kilo ile dr iyi gidiyosun dedi. inşallah 10 kiloyu geçmeden doğuma girebilirim...

ikimiz de hemen hemen aynıyız canım, ben de 68 ile hamile kaldım. şu an 34+1 deyim ve toplam 8 kilo aldım. sabahları tartıda 76 geliyorum. 6 hafta kaldı bakalım kaç kilo daha alıcaz? ben en fazla 1-2 kilo daha alırım diye düşünüyorum. eğer yediklerime çok dikkat edersem hiç kilo almayabilirim ama o kadar da kendimi sıkmak istemiyorum, neticede ben mutlu bebiş mutlu:)
yalnız doğumdan hemen sonra aldığımız kiloların 6 kilosunu versek çok iyi olur:)
valla bazen bu kilolardan kurtulacağım günleri düşünüyorum, bir taraftan da bebeğimin kıpırtıları, tekmesi, hıçkırıkları, yani karnımda olması çok hoşuma gidiyor.

10 kilo da ben aldım pöff tutuyum kendimi diyorum ama iştahım da açık umarım şu kalan son 5-6 haftamda 2-3 kilodan başka almam

maşallah kilo almadan devam edenelre
ben 33+2 yim şuan ve 15 buçuk kilo aldım:) çok ürkütücü geliyor kulağa

31+3 günlük hamileyim 49 kilo ile başladım ilk 5 ay hiç kilo almadım diye bilirim ama şimdi 61 kiloyum biranda çok aldım 14 ile bitirirsem şükredeceğim

geçen 1 haftada hiç kilo almamışım. hatta 32+2 de 74.1 çıktım. çok mutlu oldum. yoksa bu ay doktora 2 kilodan fazla almış olarak gidecektim ki yine 2 kiloyla gittim. doktor takdir etti çok mutlu oldum 15 le falan bitirirsin ama birkaç kilo fazla da olsa sorun olmaz dedi. toplamda 11 kilo almış oldum şimdiye kadar.

bende 62 kilo ile başlamıştım şimdi 34. haftadayım 9 kilo aldım bana çok gibi geliyor. son aylarda çok daha fazla alınıyormul. 15 i geçmesem iyidir

benim 56 ile başlayan maratonum 69 ile devam ediyor.az kilo alanlardan göbek topiğinde resim bekliyorum

33 haftalık hamıleyım 40 kiloyla hamıle kaldm suanda 57 ım .d cokda mutluyum hayatımda 45i hc goremedım ustelık 21 yasındayım o yuzden ıns dhada cok alırım dıyorum

maşallah kızlar hepimizde 35 haftama girdim geçen hafta 13 kilo aldığımı yazmıştım sanırım sabah tartıldım ya bir kilo vermişim yada ödem atmışım 12 olmuş yani toplamda, umarım üzerine 2 den fazlada almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…