2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

kızlar bu haftalarda iştahı kesilen var mı? benim iştahım çok azaldı,zorla yemek yiyorum,doğal olarak 1 kg verdim,yrn doktor kontrolüm var..bakalım ne diyecek?

yok canım iştah aynı seviyelerde,
yalnız bana artık her akşam yemek yapmak zor gelmeye başladı. ağırlaştık mıdır nedir? bir de ben öyle basit yemek yapamıyorum, mutlaka sebze yemeği yapmam lazım haftada 2-3 kez. her gün et -balık türevi bir yemek ve her akşam salata yapmam gerekiyor. diyete uygun beslenmem gerektiği için böyle olmalı.

kızlar bu haftalarda iştahı kesilen var mı? benim iştahım çok azaldı,zorla yemek yiyorum,doğal olarak 1 kg verdim,yrn doktor kontrolüm var..bakalım ne diyecek?

benimde mideme olan baskıdan dolayı yemekleri az yeme durumum var
ne yersem yiyeyim midem azıma geliyor çok acayip mide yanması ve ağrısı yaşıyorum az fazla yeyince o yüzden istesemde çok yiyemiyorum ve azcık yeyince doymuş gibi oluyorum
af edersin sürekli geğirmekten helak oluyorum hazımsızlık hat safada

Ooo sorma ben azicik hareket ettigimde bile nefes nefese kaliyorum,bende ciddi bir agirlasma var ( eskiden zip zip hareket ederdim simdi bitik durumdayim,yemek filan da yapamiyorum ,zaten istahim da gitti

Aynen cnm...bazen butun yemek borum oyle bir yaniyor ki sabaha kadar oturur gibi uyumaya calisiyorum cunku uzanmak daha da arttiriyor yanmami canim portakal istiyor yiyemiyorummm ((( son haftalar bebek buyudukce daha da artacak bu yanmalar,az kaldi Allahtan :))

ben iki haftadır raporluyum eve okula gitmiyorum ve sürekli yiyorum bu hafta çok kilo aldım 62 ile başlayan yolculuğumuz 31+3 de 70 lere dayandı. gerçi 7-8 ay da 8 kilo iyi gibi ama bilemiyorum hadi size kolay gelsin

Bende 32+4deyim arkadaslar 10 kilo aldim:) bundan sonra kac kilo daha aliriz acaba 14 ü gecmek istemiyorum ama...

kızlar acaip mide bulantısı var bende..acıksamda yiyip içemiyorum bu aralar..6,5 kilo aldım şimdiye kadar..çok fazla su içiyorum..3lt yi geçiyor..suyum az ama bebek maşallah iyi..hayırlısıyla bir doğursaydık

56,5 ile başladığım gebeliğime 32+1 de 68,5 ile devam ediyorum.oğlum 2022 gram

63 ile başlamıştım. bugün 31+2 de 74.2 çıktım. ben de 16 yı geçmek istemiyorum. inş geçmem.

kilo almadan geçtiğim bir iki hafta oldu ara ara. ama o açığı hemen bir sonraki hafta kapatıyorum. niyeyse takip eden haftada iştahım bir açılıyor bir açılıyor. sonra geri normale dönüyor.

hanımlar bende 32. haftamdayım toplamda 10 kilo almışım bence iyi gidiyorum çünkü ilk hamileliğinde çok kilo almıştım bunda dikkat ettim doktorum iyi diyor bende karnım göğsüm dışında bi yerimde büyümedi çünkü bakalım doğuma kaç kiloyla giricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…