2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

Bende yarım sabah tartılacağım bakalım 65 le başladım 13 haftamda yarım kilo almıştım bakalım 1 haftada ne kadar kilo almışım

yarın tartılır yazarım

evet sabah tartıldım toplamda 900 gr-1 kilo gibi bişi almışım
biz ona 1 kg diyelim
14. haftamın sonu sayılır

Selam

13+2 deyim 11. haftaya kadar 3 kilo verdim 11 den sonra 1.5 aldım bulantılar azaldı çünkü Allah sonumu hayır etsin :)

hehehhe düşünsün o kebapçılar tabi yağlı müşteri geliyor maşallahım olacak inşallah da patlayana kadar yicem:))))) tavuktan ben de tiksindim yaa ama etten tiksinemiyorum eee nede olsa adanalıyım:))))

etten tiksinmediğine göre erkek galiba bebiş ben hiç et yiyemiyorum cnm senin adına sevindim et faydalı cunku bebişe...ben de hiç kilo almadım hamile kaldığım kılodayım hala:)

71 kg ile hamile kalmıştım. şuan 66 kiloyum. yata yata kilo verdim inşallah fazla kilo almam

Son düzenleme:
etten tiksinmediğine göre erkek galiba bebiş ben hiç et yiyemiyorum cnm senin adına sevindim et faydalı cunku bebişe...ben de hiç kilo almadım hamile kaldığım kılodayım hala:)

canım kız olacakmış doktorun dediğine göre:) şuan kilo alma durumum nasıl bilmiyorum ama en son 4 kg vermiştim ve bunun 1,5 kilosunu almıştım şuan bir değişiklik hissetmiyorum kendimde ya almadım ya da belki 1 kg....haa bu arada henüz sıcak olduğu için kebapçılara gitmiş değilim:) havalar biraz soğusun antep sofralarını bulcam:)

Ben de 13 haftalik hamileyim 63.5 kg ile basladim suan 62.5 kiloyum aslinda migde bulantim hic olmadi ama istahsizim belki de sicaklardan bilemiyorum

merhaba kızlar. :) Herkese selam.
Ben de 2014 şubat annesi adayıyım.
2. bebeğim olacak inşallah.
60 kilo ile hamile kaldım. 53 oldum 10 gündür falan biraz yiyorum. 1 kilo aldım.
Şimdi 54 kiloyum. 13 hafta 4. gündeyim :)
O kadar bulantı ve iştahsızlığım olduki kurudum resmen.

çok şaşkınım kızlar ya. bir ben miyim kilo alan? 13 haftadayım 6 kilo aldım:S bulantım filan hiç olmadı maaşallah. iştahımda yerinde...

çok şaşkınım kızlar ya. bir ben miyim kilo alan? 13 haftadayım 6 kilo aldım:S bulantım filan hiç olmadı maaşallah. iştahımda yerinde...

ben de aynı senin gibiyim canım, 12 haftada 5 kilo almıştım. doktora sordum şimdilik sadece hamurişi-tatlı-kızartmadan uzak dur dedi. hamilelikte diyet yapılmaz çünkü. biz en başta tecrübesizlikten, folik asitten, hormonlardan ya da ne bileyim hareketsizlikten kilo aldık. ancak sağlıklı beslenerek bunu normale çevirebiliriz. ben 2 haftadır kilomu koruyorum...yoksa hamileliğin sonlarına doğru çok sıkıntı yaşarız kilodan dolayı, sağlığımız bile bozulabilir Allah korusun.

Bugun tam14. Haftam bitti.. Tatilden yeni geldim,onun etkisi mi bilemiyorum ama 12+2de ikili testim vardi,o gune kadar 800 gram almistim..tatilden dondum tartiya cikinca soookkkkkk!!!!58 le hamile kalmistim bugun 61,7 ciktim.. 3,7 kg! Inanamiyorum...kilo takintim var strese girdim,cok yemedim ama hep karbonhidrat agirlikli yedim,bakalim duzene sokabilecek miyim..gelismeleri bildiririm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…