2014 Şubat Anneleri

Yok canım bura küçük biyer okul yok fazla ve okula sigmiyor ogrenciler sabahci ogleci oldu ama ogretmenler tam gun program falan karışık

Selam kızlar.
Bugün günlerden evlilik yıldönümümüz
6 Yılı devirdik çok şükür.
Bebişimde sağolsun bana çok rahat bir gebelik yaşatıyor maşallah
Cuma günü tatil bitiyor istanbula dönüş var.
Nasipse 8 ekimde de detaylı ultrasonum var.Sabıır sabır.
Daha tetanoz aşım da var gidince arayıp sorayım sağlık ocağını.

nice 6 yıllarınıza olsun inş. canım yavrunuzla sağlıkla geçirin ömrünüzü

Eki Görüntüle 806730

Mevlam Banada nasip eder inş bir kız evlat

ay çok tatlıymış canım alah sağlıklısını versin maşallah

Selam kızz anneleri .benim kızım çok hareketli (Maşaalh) sizinkilerde öylemi.isim düşündünüz mü ?Benim aklımda isimler var ama kararsızım daha çok değişir gibi :))

Ayşe Mira

Alya Derin

Almina Su

Esma Elvin

ayşe mira süpermiş heee

Bende İzmir'de 250 TL altında yapan yer duymadım canım. Egepol'e sordum geçen hafta kendi hastalarımıza 50 TL dedi. Dışarıdan gelenlere farklı bir fiyat uygulanıyormuş. Bakalım nasıl geçicek.:18::18:

Merhaba dünyanın en kıymetli vee en fedakar varlıkları değerli anneler bu zorlu ama bir o kadar kutsal yolculuğumuzda hepimize sağlıklı günler diliyorum.. Arkadaşlar ben 20.haftadayım bugün uyandığımdan itibaren sağ alt karnımda hafif bir ağrı var yaşayan veya nedeni hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Selam kızlar ben de bununla ilgili bir şey sormak istiyorum. Sabah okula gitmek için hazırlanırken aynaya bakmak için hafifçe eğilmiştim. Bir anda belime aşırı bir ağrı girdi sonra fark ettim ki ağrı aslında sağ kasığımda ama belime yani arkaya vuruyor. 2-3 dakika çok canım yandı yatağa uzandım hareket edemedim. Sonra kendiliğinden geçti ama çok korktum. Kontrol ediyorum lekelenme , kanama vs. yok bebeğim de hareket ediyor ama çok tedirgin oldum umarım her şey yolundadır.

Bende İzmir'de 250 TL altında yapan yer duymadım canım. Egepol'e sordum geçen hafta kendi hastalarımıza 50 TL dedi. Dışarıdan gelenlere farklı bir fiyat uygulanıyormuş. Bakalım nasıl geçicek.:18::18:

egepol dışaıdan gelene ne kadara yapıyor bilmiyorum ama başkent üni. hastanesi 50 tl muayene ücreti 100 tl civarı da detaylı ultrason için ücret alıyormuş. Zaten kendisi yapmayıp başka bir yere yönlendiriyormuş. şifa hastanesi eğer muayene olmazsan 160 tl istiyor. eğer doktora muayene olursan doktor ayrıntılı ultrasona yönlendiriyor ve ücreti 50 tl. bize en uygun şifa gibi gelmişti zaten kullandıkları cihazlar hep son model. sanırım şifadan randevu alıcam.

Benim bildiğim Şifa'nın Üniversite hastanesi 260 TL canım. Senin bahsettiğin şifa tıp merkeziyse onu bilmiyorum. Aletlerden çok ayrıntılı ultrasona bakan kişi önemli diye biliyorum.
Bunu asıl yapması gereken kişi perinatolog (perinatoloji uzmanı) olmalı ancak birçok yerde radyoloji uzmanı yapıyor maalesef. Egepol'de öyledir herhalde. Zaten bahsettiğim yüksek fiyatlara sahip hastaneler perinatoloji uzmanı bulunduruyor mutlaka.

çok şirinmiş bunlar yaa güzel günlerde giydir inş

ya kızlar bugün işyerinde çok sinir oldum ya kasım sonunda eğitim varmış bi yerde eğitici olarak oda arkadaşımı yollamak istemişler o da hamile ve bayramdan sonra izne ayrılıyo, personel müdürü geldi "başkan, x hanım gidemiyosa bgseyyah hanım gitsin o zaman dedi" diye bana iletti eğitimi ben de "hamileyim o dönemde daha da ilerliycek gidemem" dedim şuan bile bel ve bacak ağrılarım oluyo eğitim tarihinde 31 haftalık olucam .. ama başkan böyle söyledi diye ısrar ediyo bide.. çok sinir oldum eminim başkan falan dememiştir beni tanımıyodur bile adam... bu başkasını aramamak için hemen bana yıkmaya çalıştı.. ama altında kalmadım başkana iletirsiniz mazeretimi başkaları da var dairede sonucta dedim.. bozuldu gitti.. sonucta o dönemde kimse beni eğitime falan yollayamaz zorla.. eğitimin olduğu yere evden gidebilmek için 3 vasıta değiştirmem gerekiyo hem uzak hem yokuş bir yer.. bakalım ne cevap gelecek..

ben balçovadaki şifaya gidiyorum, bizde yok basmaneye yada bornovaya göndericez dedi,
ama kağıdı eline verip işleme gidene kadar fiyat söylemiyorlar ona sinir oluyorum,
insan bilse ona göre davranır, sonuçta belli bir haftada olabiliyor zaten çalışıyorum
ordan oraya araştırıp gitme gibi bir durumum yok, yaptırdıysanız size ondan sorayım dedim
ama yakın zamanlarda yapıcaz sanırım (

ohh evimdeyim şükür bugün çok işim yoktu kaçtım bendeee oğlumla pastaneden simit aldık kendimize sizede fto çektim bu haftada böyleyizz gittikçe genişliyorum

Eki Görüntüle 806815

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…