Sabah yedi akşam yedi canım malesef cok uzun burda anlatamıyorum
biz buna bebişin gücü diyoruz kuzum.geçen gün kızılcık şurubu içerken öğrendim bunuda
tatlım sen özel okuldamısın ki 12 saat çalışıyorsun.tam gün olan okullarda ders bitimiyle,sabahçı öğlenci olan okullarda ya sabah ya öğlen çalışmıyormusunuz?senin yoğunluğun neden çok
nice 6 yıllarınıza olsun inş. canım yavrunuzla sağlıkla geçirin ömrünüzüSelam kızlar.
Bugün günlerden evlilik yıldönümümüz
6 Yılı devirdik çok şükür.
Bebişimde sağolsun bana çok rahat bir gebelik yaşatıyor maşallah
Cuma günü tatil bitiyor istanbula dönüş var.
Nasipse 8 ekimde de detaylı ultrasonum var.Sabıır sabır.
Daha tetanoz aşım da var gidince arayıp sorayım sağlık ocağını.
Selam kızz anneleri .benim kızım çok hareketli (Maşaalh) sizinkilerde öylemi.isim düşündünüz mü ?Benim aklımda isimler var ama kararsızım daha çok değişir gibi :))
Ayşe Mira
Alya Derin
Almina Su
Esma Elvin
nice 6 yıllarınıza olsun inş. canım yavrunuzla sağlıkla geçirin ömrünüzü
ay çok tatlıymış canım alah sağlıklısını versin maşallah
Selam kızz anneleri .benim kızım çok hareketli (Maşaalh) sizinkilerde öylemi.isim düşündünüz mü ?Benim aklımda isimler var ama kararsızım daha çok değişir gibi :))
Ayşe Mira
Alya Derin
Almina Su
Esma Elvin
Sadece Kız annelerine mi selam?
Aynen benimde 10ekim kontrolum o zaman tarih verecekmiş. Ama fiyat konusunda heryerden çok farklı şeyler duyuyorum, o yüzden bir fiyat araştırayım dedim, bilgin varmı sen egepol e gidiyordun sanırım dimi?
Annem İstanbulda ben İzmir canım. Ben evlenir evlenmez gittiler ve ben hayatım boyunca anne babamdan ayrı kalmamıştım, üniversitede izmirin bir ilçesini kazandım, düşünki evi taşıdılar ben bitirene kadar. O yüzden her gelip gitmesi bende yıkım oluyor. TEk tesellim sağlar ve her durumda istesem gelebiliyorlar. Ama elde değil işte üzülmeden olmuyo...
Merhaba dünyanın en kıymetli vee en fedakar varlıkları değerli annelerbu zorlu ama bir o kadar kutsal yolculuğumuzda hepimize sağlıklı günler diliyorum.. Arkadaşlar ben 20.haftadayım bugün uyandığımdan itibaren sağ alt karnımda hafif bir ağrı var yaşayan veya nedeni hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Bende İzmir'de 250 TL altında yapan yer duymadım canım. Egepol'e sordum geçen hafta kendi hastalarımıza 50 TL dedi. Dışarıdan gelenlere farklı bir fiyat uygulanıyormuş. Bakalım nasıl geçicek.:18::18:
egepol dışaıdan gelene ne kadara yapıyor bilmiyorum ama başkent üni. hastanesi 50 tl muayene ücreti 100 tl civarı da detaylı ultrason için ücret alıyormuş. Zaten kendisi yapmayıp başka bir yere yönlendiriyormuş. şifa hastanesi eğer muayene olmazsan 160 tl istiyor. eğer doktora muayene olursan doktor ayrıntılı ultrasona yönlendiriyor ve ücreti 50 tl. bize en uygun şifa gibi gelmişti zaten kullandıkları cihazlar hep son model. sanırım şifadan randevu alıcam.
egepol dışaıdan gelene ne kadara yapıyor bilmiyorum ama başkent üni. hastanesi 50 tl muayene ücreti 100 tl civarı da detaylı ultrason için ücret alıyormuş. Zaten kendisi yapmayıp başka bir yere yönlendiriyormuş. şifa hastanesi eğer muayene olmazsan 160 tl istiyor. eğer doktora muayene olursan doktor ayrıntılı ultrasona yönlendiriyor ve ücreti 50 tl. bize en uygun şifa gibi gelmişti zaten kullandıkları cihazlar hep son model. sanırım şifadan randevu alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?