neden bulamıyorsun canım nasıl bişi arıyorsunki ??????????? böyle uzun pardesü tarzımı ???
fena değil ama sanki çok bolmu ne :26:
:124::124::124::124::124::124:gözün aydın kuzummmmmkızlar üçlü testimin sonucuna baktım şimdi internetten 3 değer de risksiz bölgede bulunuyor çok şükür doktoruma yarın göstericem sizinle de bu güzel haberi paylaşayım dedim
aminnn tatlımmgözün aydınnn... bende geçen hafta tam hastaneye sonuç almaya gitmek üzereyken (zeynep kamil) sitesi düzelmişmi bakayım derken hem düzelmişti hemde sonucum çıkmıştı hemde temizdi :) çok sevinmiştim. şimdi sırada detaylı ultrasonlarımız var, hepimizin hakkında hayırlısı
sondanın cıkarılması cok acıyormus
bana dogum sırasında takılıp
ben kendıme gelmeden cıkarmıslardı bence bosuna taktılar neyse :)
canım pardesüm vardı önceden çoook kilolu olduğum dönemden kalma sakladım onu ama elbise tunik falan arıyorum uzun kollu bulamıyorum hep askılı içine de badi giymek istemiyorum kat kat
canım o kotondaki dediğin ne kadrdı hani gördüm dedin ya
sen hangi şehirde yaşıyorsun hamarat hatun ?? maşallah ne kadar çok şey yapmışsın hemencik
bende oğluma 1 tane yelek örmüştüm
annemim elinde sorun var öremez birde ben çok üşüyen biriyim yaaa kışın acayip donarım öyle örgü falan ısıtmaz beni
hele elim ayağım buzdur sürekli benim :26::26::26: iki kat çorap giyerim yinede ayaklarıma dokun buz gibidir
canım o kotondaki dediğin ne kadrdı hani gördüm dedin ya
evet buda hoşmuş beğendim fakat sen ekledikçe bişi fark ettim ben
ben gerçekten çok üşüyen biriymişim ya böyle boğazıma kadar düğmesi olmalı benim aldığıım şeyin böyle yaka kısmı açık olunca boğazım şişiyor
geçen seneki kabanımın yakası böyle açık göğse kadar mesela içine atkı takmadan hiç dışarı çıkamam ben
benim herif benle hep dalga geçer çok ütüksün diye (çok üşüyene böyle derler bizim burda) adam haklıymış galiba
150 çok para ya benim için yani çok parahiç onun fiyatına bakmadım ben ya
tahmini 150 vardır ama sanırım gidersem falan bakarım
eskişehirdeyim ben canımmdaha başka şeyler de yapacğım inşallah elimden geldiğince hımm ozaman yeni bir mont şart sana...ben kararsızım inşallah olur da montlarım üzerine panço şal vs geçiştirirm....kaban şeklinde olanlar muhtemelen olmaz
o zaman o tarz bakarız bizde
bende normalde üşümem ama şimdi hasta olmamak için şallarla çıkıyorum sokağa
150 çok para ya benim için yani çok para
kabana 100 den fazla bütçe ayırmam diye düşünüyordum ki morhipodakini 90 na aldım inş. güzel çıkar ve bolluğu istediğim gibidirde geri göndermem markasıda hoşuma gitti zaten
ben normalde çok üşürüm bu kış düşünemiyorum kendimimesela ben evde bile çorapsız falan asla oturamam eşim af edersin atlet donla gezer evde ben üşürken
ya ben çok üşüyorum ya o çok yangın
150 çok para ya benim için yani çok para
kabana 100 den fazla bütçe ayırmam diye düşünüyordum ki morhipodakini 90 na aldım inş. güzel çıkar ve bolluğu istediğim gibidirde geri göndermem markasıda hoşuma gitti zaten
anladım canım
bende çok şey yapmayı planlıyorum kızıma ama örgü tarzı değil çünkü örgü çok giymiyorlar
etek falan örebilirsin ama bize komşu bir etek modeli getiröiş yapıpı satıyor bende beğendim ondan yapcak bize gelirse eklerim kızlar size de fikir olur belki
ayy geçmiş olsun canım. Ne yapıyorsun ki 12 saat okulda.?
aldın mı ? hangisini ?
bende kendime olunca harcayamıyorum ama dün eşime 120 TL verip mont aldım doğum günü diye normal şartlarda bana da fazla
Eki Görüntüle 806594
sana bende bunu bulmuştum kaçırdın
bizde de tersi ben cam açarım eşim kombiyi fenalık geliyor.
bu sene ohh be kızım sayesinde ısınıcamdiyor
allah kavuştursun tatlımslm annişler...
dün akşamyine ananeyi yolladık, her zamanki gibi tam sarıldım anneme ağlamaya başladım
neyse bindi gitti, biraz yürüdük karnımda bir acı
dondum kaldım, ağlayamadım
eşim caddenin ortasında nasıl gülüyor
2senedir 2 saatden aşağı susturamadım seni benim minnak bebişim 2dk da susturdu seni diyo
Allahım kurban olurum ona ya, şimdiden ona bağlı yaşıyorum walla
prolettcim bu arada sen ayrıntılı ultrasona girdinmi
erkeğe daha az örülecek şey var haklısınbenimbebek oğlan kiiikapı süsü vs yapacağım bakalım...örgü bence de çok giymiyorlar anca uykudan kalkınca falan lazım...yeter örmem artık...
Aahhh ahhhh diyorum sadece
bunu aldım tatlım Vero Moda Mont 10083675 Togo Mont | Morhipo.com ama siyahını
inşallah istediğin gibi çıkar
bu tarz benimde vardı ama eskidi diye atmıştım sanırım
zaten hamileyken de olmazdı alt kısımdan açılırdı göbeğim
biz buna bebişin gücü diyoruz kuzum.geçen gün kızılcık şurubu içerken öğrendim bunudaslm annişler...
dün akşamyine ananeyi yolladık, her zamanki gibi tam sarıldım anneme ağlamaya başladım
neyse bindi gitti, biraz yürüdük karnımda bir acı
dondum kaldım, ağlayamadım
eşim caddenin ortasında nasıl gülüyor
2senedir 2 saatden aşağı susturamadım seni benim minnak bebişim 2dk da susturdu seni diyo
Allahım kurban olurum ona ya, şimdiden ona bağlı yaşıyorum walla
prolettcim bu arada sen ayrıntılı ultrasona girdinmi
Aahhh ahhhh diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?