hanımlar bi şey sormak istiyorum şuan 19. haftaya girdim ayrıntılı ultrason için ekimin ilk haftası gel gün vericez dediler ultrason için gecikmiş olurmuyum en son ne zamana kadar yaptıra biliyoruz benim pek fazla bilgim yok bi alttan bakıyorlarmı bu ultrasonda yaptıran varsa yada bilgisi olan cevap verirse sevinirim :44::44::44:
gunaydın kızlar nasılsınzı gece iyi uyudum ben bugün yani 4 kez uyandım sadece uykumu aldırmış oldum
bugün burda hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak hava soğudu Burası da öyle, sabah zor uyandım bende her gece bol bol kalkıyorum Yarasa gibi bişey oldum. Çok su içmiyorum aslında ama geceleri bol bol tuvalet, ilaç içme işi, kızıma tuvalet..akşam makyajımı çıkarmayı üşendiysem onu çıkartıyorum bazen de ertesi güne hazırlıklar...İşten eve geç gidince akşam ki uykum genelde sızma şeklinde oluyor
Allah ayırmasın cnm, cümleten...kızlarrrrrrrrr kış geliyor malum botlatı giymekte bizim için kolay olmayacak
benim botta topukluydu zaten
Çok mu tıpuklu? Az ise giyersin yine..Ben karda kışta ugg gibi bir çizmem var onu giyerim diyorum sıcak sıcak NinewSTTEN almıştım, bir de kaba saba kışlık botlarım var yine düz ama çok ağırlar ...Bir dee sıradan dümdüz spor ayakkabı gibi siyah bir ayakkabım var ilk hamiliğimn son aylarında Yeşil Kundura'da indirimden almıtşım 39 numara! onalrı giyerim diyorum şimdiden..Şu anda çok yüksek olmayan topuklu ayakkabılarımla devam edioyrm
beninde pek içime sinmiyordu fakat kendi doktorum hiç bir sakıncası olmadığını sağlık bakanlığının zorunlu tuttuğunu söyledi, istanbul yada büyük şehir şartlarında zaten hastaneler temizdir ama doğu illerinde bu geçerli olmayabilir fakat insanlarıda sen doğudasın olucaksın sen batıdasın olmayacaksın diye sınıflandırmayıp herkese yapıyorlar dedi, sağlık ocağı doktorumsa, hastanelerin temiz olduğunu fakat deprem ülkesi olduğumuzu ya deprem olurda çadırda doğurman gerekirse diye aklımı çeldi :) mantıklı geldi, bir zararıda olmayacaksa yaptıralım hepimiz haydeee.... haydi hamişler aşıya :)
Ben ilkinde olmamıştım, benimde dr.um greerek yk demişti. Şimdi yine olmam heralde yaw, aman Allah muhafaza..
Annem İstanbulda ben İzmir canım. Ben evlenir evlenmez gittiler ve ben hayatım boyunca anne babamdan ayrı kalmamıştım, üniversitede izmirin bir ilçesini kazandım, düşünki evi taşıdılar ben bitirene kadar. O yüzden her gelip gitmesi bende yıkım oluyor. TEk tesellim sağlar ve her durumda istesem gelebiliyorlar. Ama elde değil işte üzülmeden olmuyo...
bu arada kızlar aklıma birşey takıldı..belki bilmeyenler vardır..gebelikte karnımızın üstüne kadar gelen gebelik kilotları satılıyor çok rahat tüm iç çamaşır satan yerlerde var..ben çok rahat etmiştim ilk gebeliğimde çoğu kişi bilmiyor bu çamaşırları..mutlaka alın aynı gebelik kotları gibi üstü göbeğin üstüne kadar çekiliyor..aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :))
Selam kızlar ben de bununla ilgili bir şey sormak istiyorum. Sabah okula gitmek için hazırlanırken aynaya bakmak için hafifçe eğilmiştim. Bir anda belime aşırı bir ağrı girdi sonra fark ettim ki ağrı aslında sağ kasığımda ama belime yani arkaya vuruyor. 2-3 dakika çok canım yandı yatağa uzandım hareket edemedim. Sonra kendiliğinden geçti ama çok korktum. Kontrol ediyorum lekelenme , kanama vs. yok bebeğim de hareket ediyor ama çok tedirgin oldum umarım her şey yolundadır.
Selam kızlar.
Bugün günlerden evlilik yıldönümümüz
6 Yılı devirdik çok şükür.
Bebişimde sağolsun bana çok rahat bir gebelik yaşatıyor maşallah
Cuma günü tatil bitiyor istanbula dönüş var.
Nasipse 8 ekimde de detaylı ultrasonum var.Sabıır sabır.
Daha tetanoz aşım da var gidince arayıp sorayım sağlık ocağını.
kızlar hiç iyi değilim..kocayı işe yolladıktan sonra uyumuşum,oğluşumla yeni uyandık..kahvaltısını yaptırdım size bir bakim dedim..yemek yiyemiyorum şimdi kahvaltısız nescafe içiyorum çok küçük bir bardak..canım ancak bunu çekti..yemekten daha ziyade canım meyve ve yoğurtlu şeyler istiyor..tamam hiç yemiyor değilim ama yemesemde yemek aklıma gelmeyecek o şekilde yani..karnım felanda çıkmadı doğru düzgün..kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum..ne olacak benim bu halim..eşim devlet hastanesinde doktor olduğu için oraya gidiyorum,kendide benimle muayene geliyor..doktorla konuşuyor çıkıyoruz..birşey anlamıyorum kontrollerden..kendine kalırsa bebek iyi ama napim benim içim rahat değil..ilk gebeliğimdede böyle oldu..inanırmısınız ne onda ne bunda elimde tek bir ultrason resmi bile yokdün akşam özele gideceğim tek başıma dedim..iyi için rahat edecekse git dedi..siz olsanız naparsınız?gidimmi?
bu arada kızlar aklıma birşey takıldı..belki bilmeyenler vardır..gebelikte karnımızın üstüne kadar gelen gebelik kilotları satılıyor çok rahat tüm iç çamaşır satan yerlerde var..ben çok rahat etmiştim ilk gebeliğimde çoğu kişi bilmiyor bu çamaşırları..mutlaka alın aynı gebelik kotları gibi üstü göbeğin üstüne kadar çekiliyor..aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :))
ay şaka gibi yaa...benim halam da haftasonları 5 çocuğuyla bizim eve doluşurlarmış,bir de babaannem,dedem,bekar amcam 3 kişi de her gün bizde kalırlarmış. ev curcuna yani, çoluk çombalak. bizim oyuncaklarımızı bile alırlarmış. ve yer içer her şeyi bitirirlermiş anneme bir lokma bile ayırmazlarmış.ama şimdi görsen halam ne diyor " siz evde durmazdınız, babanneniz elinizden tutup sizi hep bize getirirdi." ya babanne kızıyla dedikodu yapmaya geliyor, biz ne diye evde durmayalım. lafa bak. sonradan da boşandı zaten 5 çocuğuyla hepsi okuma çağında, kendisi de ev hanımı maaş da yok, hanımefendi sıkıya gelemedi,kocası " az gez" dedi diye boşanmaya çıktı. sonra da tüm kızları babamı amcamı falan suçladılar boşanmalarını bizimkiler istedi diye. halbuki küsüp küsüp gelip bize sığınıyordu ağlıyordu. çocuklar da boşluktan her biri dağılmıştı, en küçük kız biriyle kaçtı filan zor buldular getirdiler...
yaa böyle işte, benim annem de neler yaşamış, biz büyüyünce anlattı da hep, biz tabii o tarafa çok kinleştik.içten sevmeyiz yani görüntüde saygı duyarız, babamızın ailesi ama ben asla içten sevmedim hiçbirini.bir anneannemi kucakladığım sevdiğim gibi sevemedim ne yalan söyleyeyim...
gözün aydın limoncan bende göremiyordum seni acaba denkmi gelmiyoruz diyordum herşeyin yoldunda olamsı güzelHello kızlarr bikaç gündür giremedim nasılsınızz..ben de ayrıntılı usg ye gittim bugün..çok şükür iyiymiş kızımm.. Ama doğru dürüst göremedim üniversite hastanesi olunca bide..ama iyiymiş çok şükür..bugün 20. Haftalık olduk, 20-24 de bakıyorlar..inşallah hep güzel haberler alırız..
slm hamişler lcwden hamile pantolonu almıştım 36 beden bugün okula giydim ilk kez maşallah eve geldim nerdeyse 40 beden olmuş çok bollaşmış çalışan arkadaşlar ne giyiyorsunuz nerden aldınız pantolonlarınızı
Haklısın cnm biz yeni nesil farklıyız annelerimizden, benim de annem anlatır hamileydim, şöyleydim böyleydim...şuna baktım, buna baktım gıkımı çıkarmadım diye... O zamanlar yatılı kalabalık misafir modası daha çokmuş
Ya ben millete diyordum çok alışveriş yapamuın diye, bi dadandım...Kargo bedava, yok indirim gördüm müydü dağılıyorum. Şimdiden Mevlüt kıyafeti bakıyorum abarttım mı ne? Kızıma yapmadım diye içimde kalmış sanırım :26:
hanımlar bi şey sormak istiyorum şuan 19. haftaya girdim ayrıntılı ultrason için ekimin ilk haftası gel gün vericez dediler ultrason için gecikmiş olurmuyum en son ne zamana kadar yaptıra biliyoruz benim pek fazla bilgim yok bi alttan bakıyorlarmı bu ultrasonda yaptıran varsa yada bilgisi olan cevap verirse sevinirim :44::44::44:
canım ben taaaa 1,5 ay önce mevlüt kıyafetini
birde ben bebeğin 1 yıllık tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyorum bence böyle daha iyi çünkü bebeler küçükken çarşıya çıkma olasılığı düşük onlarla beraber ayrıca maddi açıdanda çalışmıcam için bir müddet şimdiden 1 yılı bitirmeyi düşünüyorum
slm hamişler lcwden hamile pantolonu almıştım 36 beden bugün okula giydim ilk kez maşallah eve geldim nerdeyse 40 beden olmuş çok bollaşmış çalışan arkadaşlar ne giyiyorsunuz nerden aldınız pantolonlarınızı
güle güle giysin tatlım bende bu ara duruldum aslında eskisine görebu aralar ben alacak pek bişey bulamıyorum ya nedense
bugün taytımızda geldi butik bebeden aldığım fiyonklıu eşortman takımı falan alıyım diyorum sonra pijama takımı
aynen bende yaşadım bu durumu nasıl bir kumaştır anlamadım
defactodan deniycem bu seferde bakalım o nasıl çıkacak lcw bitmiştir benim için...
güle güle giysin tatlım bende bu ara duruldum aslında eskisine göre
bu arada senin kız nasıl oynaması dünden beri ?
benimki şükür eski performansına kavuştu
aynen bende yaşadım bu durumu nasıl bir kumaştır anlamadım
defactodan deniycem bu seferde bakalım o nasıl çıkacak lcw bitmiştir benim için...
bende lcw den aldım iki tane.biri lacivert bel kısmı uzun penye.o çok bollaştı.biri siyah beli daha kısa diğerine göre.bollaşmadı o kadarslm hamişler lcwden hamile pantolonu almıştım 36 beden bugün okula giydim ilk kez maşallah eve geldim nerdeyse 40 beden olmuş çok bollaşmış çalışan arkadaşlar ne giyiyorsunuz nerden aldınız pantolonlarınızı
:124::124::124:gözün aydın kuzummmHello kızlarr bikaç gündür giremedim nasılsınızz..ben de ayrıntılı usg ye gittim bugün..çok şükür iyiymiş kızımm.. Ama doğru dürüst göremedim üniversite hastanesi olunca bide..ama iyiymiş çok şükür..bugün 20. Haftalık olduk, 20-24 de bakıyorlar..inşallah hep güzel haberler alırız..
Durun durun tam benim işten çıkmama 5 dk kala gelin emi hepinizz
Hıhhhhhhhhhhhh
Gene trip atacak bişey buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?