2014 Şubat Anneleri

hanımlar bi şey sormak istiyorum şuan 19. haftaya girdim ayrıntılı ultrason için ekimin ilk haftası gel gün vericez dediler ultrason için gecikmiş olurmuyum en son ne zamana kadar yaptıra biliyoruz benim pek fazla bilgim yok bi alttan bakıyorlarmı bu ultrasonda yaptıran varsa yada bilgisi olan cevap verirse sevinirim :44::44::44:

ayrıntılıdan kastın detaylıdan bahsediyorsan ben 23.hafta gircem canım 20.ve 24. hafta içerisinde uygunmuş

Küloda daha geçmedim de ince çorap aldım Penti'den diğerleri çok sıkıyordu karnmı Beden de 3 aldım zayıfım diye ama anca tam oldu, bir sonrakini 4 beden alırım

Bu arada bende ilk alışveirşimi yaptım, kimdi o biri göndermişti, Unnado Disney 40 liraya hastane çıkış aldım, hadi hayırlı olsun oğluşuma bir de ilk yeni üye olana %10 indirim yapıyorlardı onu kaçırmayım dedim.
Maşallah bayağı alışverişler var sitede, analar kendilerine ve doğacak yavrulara tam gaz çalışyor

slm hamişler lcwden hamile pantolonu almıştım 36 beden bugün okula giydim ilk kez maşallah eve geldim nerdeyse 40 beden olmuş çok bollaşmış çalışan arkadaşlar ne giyiyorsunuz nerden aldınız pantolonlarınızı

Hello kızlarr bikaç gündür giremedim nasılsınızz..ben de ayrıntılı usg ye gittim bugün..çok şükür iyiymiş kızımm.. Ama doğru dürüst göremedim üniversite hastanesi olunca bide..ama iyiymiş çok şükür..bugün 20. Haftalık olduk, 20-24 de bakıyorlar..inşallah hep güzel haberler alırız..

Canım dr una danış idrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar kültürü yaptırırsın geçmiş olsun..

Nice yıllara canım seneye bebişinizle kutlarsınız inşallah..ben de dün uğradım ocağa aşı için haftaya yani 21.haftada gel dedi bir de25.hafada 2.doz varmış..

Canım benim eşim de üniversite hastanesinde dr.başta bizim tüp bebek olduğu için özele gittik sonra ün.ye..ama aynen hiç bişey anlamıyor insan..bi de dr eşin de dr olduğu için onla muhattap oluyo daha çok, nasıl olsa biliyoruzdur diye çok detaylı bilgi de vermiyor..bugün detaylı usg için gittik yine..bebeği görmedim bile,ricayla resim aldım..artık takipler için sgkyla anlaşması olan özele gidicem..zaten çok yoğunlar doğru dürüst ilgi yok..
Bi de onlar dr ya herşey normal onlara göre benimki de aynı..vitamin alıyor musun, peki bebişin kg boy haftayla uyumlu mu,

külot ben de istiyorum ya çok komik duruyo bi de düşük beller:)

Haklısın cnm biz yeni nesil farklıyız annelerimizden, benim de annem anlatır hamileydim, şöyleydim böyleydim...şuna baktım, buna baktım gıkımı çıkarmadım diye... O zamanlar yatılı kalabalık misafir modası daha çokmuş

Ya ben millete diyordum çok alışveriş yapamuın diye, bi dadandım...Kargo bedava, yok indirim gördüm müydü dağılıyorum. Şimdiden Mevlüt kıyafeti bakıyorum abarttım mı ne? Kızıma yapmadım diye içimde kalmış sanırım :26:

gözün aydın limoncan bende göremiyordum seni acaba denkmi gelmiyoruz diyordum herşeyin yoldunda olamsı güzel

canım LCW nin tüm pantolonları öyle götür geri göster böyle böyle oldu de yerine başka ürün alman için iade alırlar onu

birde gebe külodu konuşulmuş ben oğlumdada giyemedim ondan bi tane almıştım ama böyle yüksek bel olunca giyemiyorum ben normaldede zaten çok altta giyerim ben çamaşırı gebeykende öyle rahat ediyorum

demem oki eğer normalde külod tercihiniz göbek hizasıysa gebe kilodunda rahat edersiniz ama normaldede bikini tarzı giyiyorsanız göbek hizası sizi rahatsız ediyorsa gebe külodu giymeniz biraz rahatsız edebilir

canım ben taaaa 1,5 ay önce mevlüt kıyafetini
birde ben bebeğin 1 yıllık tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyorum bence böyle daha iyi çünkü bebeler küçükken çarşıya çıkma olasılığı düşük onlarla beraber ayrıca maddi açıdanda çalışmıcam için bir müddet şimdiden 1 yılı bitirmeyi düşünüyorum

Ben 20 de yaptırdım24 kadar diye biliyorum canım..bir de alttan bakmıyorlar..ancak bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı göremedikleri ayrıntı olursa bakıyolar..

bu aralar ben alacak pek bişey bulamıyorum ya nedense

bugün taytımızda geldi butik bebeden aldığım fiyonklıu eşortman takımı falan alıyım diyorum sonra pijama takımı

aynen bende yaşadım bu durumu nasıl bir kumaştır anlamadım
defactodan deniycem bu seferde bakalım o nasıl çıkacak lcw bitmiştir benim için...

bu aralar ben alacak pek bişey bulamıyorum ya nedense

bugün taytımızda geldi butik bebeden aldığım fiyonklıu eşortman takımı falan alıyım diyorum sonra pijama takımı
güle güle giysin tatlım bende bu ara duruldum aslında eskisine göre

bu arada senin kız nasıl oynaması dünden beri ?
benimki şükür eski performansına kavuştu

defactodan deniycem bu seferde bakalım o nasıl çıkacak lcw bitmiştir benim için...

canım dediğim gibi götürün geri verin alırlar hiç itiraz bile etmezler yerine en azından başak bişi alırsınız paranız boşa gitmesin

Durun durun tam benim işten çıkmama 5 dk kala gelin emi hepinizz
Hıhhhhhhhhhhhh

Gene trip atacak bişey buldum

güle güle giysin tatlım bende bu ara duruldum aslında eskisine göre

bu arada senin kız nasıl oynaması dünden beri ?
benimki şükür eski performansına kavuştu

bende duruldum ama şimdi buldum bişeyler sanki tam bulamıyorum derken

eski haline döndü sabah yazdım
dün akşam karnım guruldadı korktu mu mutlu mu oldu bilmiyorum çok kıpırdadı

bende lcw den aldım iki tane.biri lacivert bel kısmı uzun penye.o çok bollaştı.biri siyah beli daha kısa diğerine göre.bollaşmadı o kadar
:124::124::124:gözün aydın kuzummm

Durun durun tam benim işten çıkmama 5 dk kala gelin emi hepinizz
Hıhhhhhhhhhhhh

Gene trip atacak bişey buldum

nasıl güldüm ya ay ne komiksinn akşamları bendede oluyo tam ben giriyom 7-8 sayfa yazı okuyana kadar millet kaçıyo sap gibi kalıyom bende

Arkadaşlarımm detaylı ultrasona girdim bebişimin burnunda bir şey çıkmadı çok mutluyum :)

Yahu isim konusunda çok sıkıntımız var karar veremiyoruz yazdığım isimleri oylar mısınıızz? :\

Ediz, Güven, İnanç, Çağan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…