2014 Şubat Anneleri

gözün aydın canım
sanırım senin bir endişen vardı bebekli ilgili neydi o ??? yazmıştın ama kusura bakma hatırlamadım şimdi
isim konusundan bunların içinden en çok İNANÇ ı beğendim

Eki Görüntüle 806905 Eki Görüntüle 806906

6*9 aylık bu ikisini yarın alıcam

belki yarın da güzel ürünler gelir tek kargo ile çıkar

canım bugün kargo bedava demi zaten yine ben öyle biliyorum yani
bide o bady mavimi :26:

ahanda bu geldi az önce
hergün bedava canım.

bide beyaz mavi değil ama rengi tam belli olmamış badi

yok kargo ücreti deyince öyle sandım bi an
bu arada benimde kargom az önce geldi speedy hani turuncu kıçı ayıcıklı bi alt almıştım birde 3 lü takım onlar geldi
çok beğendim üçlü takımın üst iki parçası çok güzel özellikle altına birde jean aldımmı süper olur

Son düzenleme:

bugün kargoların gelme günü demek
onları hangi siteden almıştın sen ?
prensesim güle güle giysin

Son düzenleme:
bugün kargoların gelme günü demek
onları hangi siteden almıştın sen ?
prensesim güle güle giysin
saol tatlım
butik bebeden almıştım yine işte
eklemiştim senin topikcana

evet güzel ve farklı bir ürüna aslında ama bence erkek bebekler için alternatif olabilir diye düşünüyorum

:114: biz dedik ama sana bişeyi yoktur bebişkonun.gözlerin aydın tatlımmmm.darısı başımıza
ediz i çok beğenirim oldum olası

selam kızlar, bugün içim huzursuz, 18. haftadan beri yani 2 haftadır kuzumun hareketlerini hissediyorum ama bugün umarım farkedememişimdir diyorum ama hareket hissetmiyorum sizinde bir gün boyunca hiç hissetmediğiniz oldu mu?

Cnm 19-20. haftalarda benimki de hareket etmedi hatta doktora gidip ultrasona girdim doktorum bile hareket ettiremedi uyuma dönemleriymiş o haftalar şimdilerde başladı tekrar hareketlere.. Gönlünü ferah tut hiç bişiyciği yoktur uyuyodur miskin :)

inşallah uyuyordur yaramazım, normalde çok hareketli diye doktor ultrasonda kızıyordu bebişime, inşallah bugün yorulmuş dinleniyordur

aynen bende yaşadım bu durumu nasıl bir kumaştır anlamadım
defactodan deniycem bu seferde bakalım o nasıl çıkacak lcw bitmiştir benim için...

defacto kesinlikle hem ben internet sitesinden online aldim. evde deneyin begenmesseniz veya olmassa magzamizda degistirelim diyolardi bir elbise bir pantolon aldim ve cok memnunum. fiyatlarida cok uygun

Son düzenleme:
nasıl güldüm ya ay ne komiksinn akşamları bendede oluyo tam ben giriyom 7-8 sayfa yazı okuyana kadar millet kaçıyo sap gibi kalıyom bende

Kıhkıhkıh. Dayanamadım geldim. Kuzenim geldi Bursa'dan bizde kalıyor bu hafta. Yemekleri yapmış bende size kaldım

Normal canım. Bende cumadan beri çok hafif hissediyorum. Kötü şeyler getirme aklına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…