- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
gözün aydın canımArkadaşlarımm detaylı ultrasona girdim bebişimin burnunda bir şey çıkmadı çok mutluyum :)
Yahu isim konusunda çok sıkıntımız var karar veremiyoruz yazdığım isimleri oylar mısınıızz? :\
Ediz, Güven, İnanç, Çağan..
Eki Görüntüle 806905 Eki Görüntüle 806906
6*9 aylık bu ikisini yarın alıcam
belki yarın da güzel ürünler gelir tek kargo ile çıkar
canım bugün kargo bedava demi zaten yine ben öyle biliyorum yani
bide o bady mavimi :26:
hergün bedava canım.
bide beyaz mavi değil ama rengi tam belli olmamış badi
Eki Görüntüle 806914 ahanda bu geldi az önce
yok kargo ücreti deyince öyle sandım bi an
bu arada benimde kargom az önce geldi speedy hani turuncu kıçı ayıcıklı bi alt almıştım birde 3 lü takım onlar geldi
çok beğendim üçlü takımın üst iki parçası çok güzel özellikle altına birde jean aldımmı süper olur
saol tatlımbugün kargoların gelme günü demek
onları hangi siteden almıştın sen ?
prensesim güle güle giysin
3 Lü Karpuz Kostüm - Tulumu GittiGidiyor'da 91479401
Eki Görüntüle 806916
kızlar bunu beğenenler 44 90 demişti pahalı diye gg de 17.90
saol tatlım
butik bebeden almıştım yine işte
eklemiştim senin topikcana
Arkadaşlarımm detaylı ultrasona girdim bebişimin burnunda bir şey çıkmadı çok mutluyum :)
Yahu isim konusunda çok sıkıntımız var karar veremiyoruz yazdığım isimleri oylar mısınıızz? :\
Ediz, Güven, İnanç, Çağan..
:114: biz dedik ama sana bişeyi yoktur bebişkonun.gözlerin aydın tatlımmmm.darısı başımıza
ediz i çok beğenirim oldum olası
selam kızlar, bugün içim huzursuz, 18. haftadan beri yani 2 haftadır kuzumun hareketlerini hissediyorum ama bugün umarım farkedememişimdir diyorum ama hareket hissetmiyorumsizinde bir gün boyunca hiç hissetmediğiniz oldu mu?
Cnm 19-20. haftalarda benimki de hareket etmedi hatta doktora gidip ultrasona girdim doktorum bile hareket ettiremedi uyuma dönemleriymiş o haftalar şimdilerde başladı tekrar hareketlere.. Gönlünü ferah tut hiç bişiyciği yoktur uyuyodur miskin :)
selam kızlar, bugün içim huzursuz, 18. haftadan beri yani 2 haftadır kuzumun hareketlerini hissediyorum ama bugün umarım farkedememişimdir diyorum ama hareket hissetmiyorumsizinde bir gün boyunca hiç hissetmediğiniz oldu mu?
Siz ne düşünüyosunuz cnm isim olarak?
aynen bende yaşadım bu durumu nasıl bir kumaştır anlamadım
defactodan deniycem bu seferde bakalım o nasıl çıkacak lcw bitmiştir benim için...
ben de tık yok tatlım
ahah cidden yaa.kaç liradır ki onlarsağlık ocağına çağırdıklarında hemşire çok basit bir aletle kalp atışlarını dinlemiş ve dinletmişti, ay psikopata bağlayıp onlardan mı alsak
nasıl güldüm ya ay ne komiksinn akşamları bendede oluyo tam ben giriyom 7-8 sayfa yazı okuyana kadar millet kaçıyo sap gibi kalıyom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?