- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
resimlerinden baktığım kadarıyla içerde 4 parmak payı var üstü üste binen yerinden ordan kurtarır diye düşünüuyorum birde Large aldım hatta düğmelerini geriye alırım belki olmazsa hepsini hesap ettim açıkcası
bakalım artık zati olmaz gibi görürsem geri yollarım morhipoda iade kolay oluyor sorun etmiyorlar
yandaki makarna reklamı mahvetti sabahtan beri :26:
hmaile topiğinde yapılacak şeymi bu:95:
slm annişler...
dün akşamyine ananeyi yolladık, her zamanki gibi tam sarıldım anneme ağlamaya başladım
neyse bindi gitti, biraz yürüdük karnımda bir acı
dondum kaldım, ağlayamadım
eşim caddenin ortasında nasıl gülüyor
2senedir 2 saatden aşağı susturamadım seni benim minnak bebişim 2dk da susturdu seni diyo
Allahım kurban olurum ona ya, şimdiden ona bağlı yaşıyorum walla
prolettcim bu arada sen ayrıntılı ultrasona girdinmi
Hadi gözün aydın
gözün aydınnn... bende geçen hafta tam hastaneye sonuç almaya gitmek üzereyken (zeynep kamil) sitesi düzelmişmi bakayım derken hem düzelmişti hemde sonucum çıkmıştı hemde temizdi :) çok sevinmiştim. şimdi sırada detaylı ultrasonlarımız var, hepimizin hakkında hayırlısı
:124::124::124::124::124::124:gözün aydın kuzummmmm
aminnn tatlımm
yok be tatlım.inan acımıyor
yandaki makarna reklamı mahvetti sabahtan beri :26:
hmaile topiğinde yapılacak şeymi bu:95:
ya aynen bende spagetti çok severim bol ketçap mayonezli ama o ne ya yeşil yeşil ıspanaklımı ooooo
benimde gözüm orda ama allahtan makarna sevemedim hiç
slm annişler...
dün akşamyine ananeyi yolladık, her zamanki gibi tam sarıldım anneme ağlamaya başladım
neyse bindi gitti, biraz yürüdük karnımda bir acı
dondum kaldım, ağlayamadım
eşim caddenin ortasında nasıl gülüyor
2senedir 2 saatden aşağı susturamadım seni benim minnak bebişim 2dk da susturdu seni diyo
Allahım kurban olurum ona ya, şimdiden ona bağlı yaşıyorum walla
prolettcim bu arada sen ayrıntılı ultrasona girdinmi
Yok canım daha 18.haftadayım. 28 inde randevum var 3.lü taramam falan çıkmış olcak. Sonra doktorum bi tarih vercek ayrıntılı için. Sen ne yaptın?
Annem İstanbulda ben İzmir canım. Ben evlenir evlenmez gittiler ve ben hayatım boyunca anne babamdan ayrı kalmamıştım, üniversitede izmirin bir ilçesini kazandım, düşünki evi taşıdılar ben bitirene kadar. O yüzden her gelip gitmesi bende yıkım oluyor. TEk tesellim sağlar ve her durumda istesem gelebiliyorlar. Ama elde değil işte üzülmeden olmuyo...cnm Allah kavuştursun, çok uzağa mı gitti annen? Ağlama diyeceğim debilemedim çok uzaksa dedim..
Benimde annem bizde kalıyordu bir kaç haftadır, bakıcı kaçtı diye + bana yardım için sağolsun, işten de geç geliyorum eve iyi oluyordu onun varlığı, benimki de dün gitti Allahtan çok uzağa gitmedi ama evde kalması başka oluyordu tabi.. Dün fırfır dolandım evin içinde, bir de yuvaya başlayan kızımın kağıtlarını doldurma, ertesi güne hazırlama işi var artık
Kocama da ddedim valla şu iş senin artık falan fişman diye, başka türlü olmaz..altından kalkamam zaten yarı naneyim..
Annem İstanbulda ben İzmir canım. Ben evlenir evlenmez gittiler ve ben hayatım boyunca anne babamdan ayrı kalmamıştım, üniversitede izmirin bir ilçesini kazandım, düşünki evi taşıdılar ben bitirene kadar. O yüzden her gelip gitmesi bende yıkım oluyor. TEk tesellim sağlar ve her durumda istesem gelebiliyorlar. Ama elde değil işte üzülmeden olmuyo...
kızlar hiç iyi değilim..kocayı işe yolladıktan sonra uyumuşum,oğluşumla yeni uyandık..kahvaltısını yaptırdım size bir bakim dedim..yemek yiyemiyorum şimdi kahvaltısız nescafe içiyorum çok küçük bir bardak..canım ancak bunu çekti..yemekten daha ziyade canım meyve ve yoğurtlu şeyler istiyor..tamam hiç yemiyor değilim ama yemesemde yemek aklıma gelmeyecek o şekilde yani..karnım felanda çıkmadı doğru düzgün..kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum..ne olacak benim bu halim..eşim devlet hastanesinde doktor olduğu için oraya gidiyorum,kendide benimle muayene geliyor..doktorla konuşuyor çıkıyoruz..birşey anlamıyorum kontrollerden..kendine kalırsa bebek iyi ama napim benim içim rahat değil..ilk gebeliğimdede böyle oldu..inanırmısınız ne onda ne bunda elimde tek bir ultrason resmi bile yokdün akşam özele gideceğim tek başıma dedim..iyi için rahat edecekse git dedi..siz olsanız naparsınız?gidimmi?
bu arada kızlar aklıma birşey takıldı..belki bilmeyenler vardır..gebelikte karnımızın üstüne kadar gelen gebelik kilotları satılıyor çok rahat tüm iç çamaşır satan yerlerde var..ben çok rahat etmiştim ilk gebeliğimde çoğu kişi bilmiyor bu çamaşırları..mutlaka alın aynı gebelik kotları gibi üstü göbeğin üstüne kadar çekiliyor..aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :))
kızlar hiç iyi değilim..kocayı işe yolladıktan sonra uyumuşum,oğluşumla yeni uyandık..kahvaltısını yaptırdım size bir bakim dedim..yemek yiyemiyorum şimdi kahvaltısız nescafe içiyorum çok küçük bir bardak..canım ancak bunu çekti..yemekten daha ziyade canım meyve ve yoğurtlu şeyler istiyor..tamam hiç yemiyor değilim ama yemesemde yemek aklıma gelmeyecek o şekilde yani..karnım felanda çıkmadı doğru düzgün..kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum..ne olacak benim bu halim..eşim devlet hastanesinde doktor olduğu için oraya gidiyorum,kendide benimle muayene geliyor..doktorla konuşuyor çıkıyoruz..birşey anlamıyorum kontrollerden..kendine kalırsa bebek iyi ama napim benim içim rahat değil..ilk gebeliğimdede böyle oldu..inanırmısınız ne onda ne bunda elimde tek bir ultrason resmi bile yokdün akşam özele gideceğim tek başıma dedim..iyi için rahat edecekse git dedi..siz olsanız naparsınız?gidimmi?
bu arada kızlar aklıma birşey takıldı..belki bilmeyenler vardır..gebelikte karnımızın üstüne kadar gelen gebelik kilotları satılıyor çok rahat tüm iç çamaşır satan yerlerde var..ben çok rahat etmiştim ilk gebeliğimde çoğu kişi bilmiyor bu çamaşırları..mutlaka alın aynı gebelik kotları gibi üstü göbeğin üstüne kadar çekiliyor..aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :))
kızlar sizler gene 3kg almışsınız ben hiç almadım..1kg kaybım var hala..20.hafta yani..en iyisi gidim ben..şimdi yine konuştum eşimle sinirlendi tamam git işte dedi :)) günden bir arkadaş özele gidiyor onunla gidim bari napim artık..ancak içim öyle rahat edecek..
12 saat okul açık oluyormuki spse ??? sabah 9 da girip akşam 9 damı çıkıyorsun yada sabah 7 akşam 7 mi :26::26::26:
akşam 5 oldumu kimse kalmaz okulda sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?