2014 Şubat Anneleri

bu büyük beden benim küçüktü nırmalde bile açılıyordu artık

günaydın annecikler ve bebişler

gene süt aldım kaynattım bu arada süte taktım şimdi ekmeğime kaymak bal sürüp sütle yicem

ya aynen bende spagetti çok severim bol ketçap mayonezli ama o ne ya yeşil yeşil ıspanaklımı ooooo

Yok canım daha 18.haftadayım. 28 inde randevum var 3.lü taramam falan çıkmış olcak. Sonra doktorum bi tarih vercek ayrıntılı için. Sen ne yaptın?

Hadi gözün aydın

:124::124::124::124::124::124:gözün aydın kuzummmmm

aminnn tatlımm

yok be tatlım.inan acımıyor

teşekkürler teyzoşlar ben de çok mutlu oldum şimdi okula gitmem lazım 28 veledim beni bekler çok yazmayın sonra okuması zor oluyo akşam

ya aynen bende spagetti çok severim bol ketçap mayonezli ama o ne ya yeşil yeşil ıspanaklımı ooooo

pesto sos diyorlar ondan galiba canım.
fıstıklı fesleğenli

benimde gözüm orda ama allahtan makarna sevemedim hiç

gözüm kayıp duruyor benimde
aşırı canım istedi makarna, normaldede çok severim zaten

cnm Allah kavuştursun, çok uzağa mı gitti annen? Ağlama diyeceğim de bilemedim çok uzaksa dedim..
Benimde annem bizde kalıyordu bir kaç haftadır, bakıcı kaçtı diye + bana yardım için sağolsun, işten de geç geliyorum eve iyi oluyordu onun varlığı, benimki de dün gitti Allahtan çok uzağa gitmedi ama evde kalması başka oluyordu tabi.. Dün fırfır dolandım evin içinde, bir de yuvaya başlayan kızımın kağıtlarını doldurma, ertesi güne hazırlama işi var artık
Kocama da ddedim valla şu iş senin artık falan fişman diye, başka türlü olmaz..altından kalkamam zaten yarı naneyim..

Yok canım daha 18.haftadayım. 28 inde randevum var 3.lü taramam falan çıkmış olcak. Sonra doktorum bi tarih vercek ayrıntılı için. Sen ne yaptın?

Aynen benimde 10ekim kontrolum o zaman tarih verecekmiş. Ama fiyat konusunda heryerden çok farklı şeyler duyuyorum, o yüzden bir fiyat araştırayım dedim, bilgin varmı sen egepol e gidiyordun sanırım dimi?

Annem İstanbulda ben İzmir canım. Ben evlenir evlenmez gittiler ve ben hayatım boyunca anne babamdan ayrı kalmamıştım, üniversitede izmirin bir ilçesini kazandım, düşünki evi taşıdılar ben bitirene kadar. O yüzden her gelip gitmesi bende yıkım oluyor. TEk tesellim sağlar ve her durumda istesem gelebiliyorlar. Ama elde değil işte üzülmeden olmuyo...

canım allah yardımcın olsun gerçekten insanın annesinden uzak olması kötü birşey ama dediğin gibi iyiler ve istediğin zaman yanına gelebilecek durumdalar, o yüzden için rahat olsun, hem aynı şehirde olsanda bazen görüşemediğin bile oluyor koşuşturma iş güç derken,

kızlar hiç iyi değilim..kocayı işe yolladıktan sonra uyumuşum,oğluşumla yeni uyandık..kahvaltısını yaptırdım size bir bakim dedim..yemek yiyemiyorum şimdi kahvaltısız nescafe içiyorum çok küçük bir bardak..canım ancak bunu çekti..yemekten daha ziyade canım meyve ve yoğurtlu şeyler istiyor..tamam hiç yemiyor değilim ama yemesemde yemek aklıma gelmeyecek o şekilde yani..karnım felanda çıkmadı doğru düzgün..kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum..ne olacak benim bu halim..eşim devlet hastanesinde doktor olduğu için oraya gidiyorum,kendide benimle muayene geliyor..doktorla konuşuyor çıkıyoruz..birşey anlamıyorum kontrollerden..kendine kalırsa bebek iyi ama napim benim içim rahat değil..ilk gebeliğimdede böyle oldu..inanırmısınız ne onda ne bunda elimde tek bir ultrason resmi bile yok dün akşam özele gideceğim tek başıma dedim..iyi için rahat edecekse git dedi..siz olsanız naparsınız?gidimmi?

bu arada kızlar aklıma birşey takıldı..belki bilmeyenler vardır..gebelikte karnımızın üstüne kadar gelen gebelik kilotları satılıyor çok rahat tüm iç çamaşır satan yerlerde var..ben çok rahat etmiştim ilk gebeliğimde çoğu kişi bilmiyor bu çamaşırları..mutlaka alın aynı gebelik kotları gibi üstü göbeğin üstüne kadar çekiliyor..aklıma gelmişken söyleyeyim dedim :))

için rahat edecekse git canım ama kilo almaman çok normal bende çok almadım 3 kilo aldım herkes aynı olmuyor senin 2doğum daha iyi bilirsin. kimisi kilo alır göbek çıkmaz kimisinde göbek olur kilo almaz

bahsettiğin iç çamaşırını biliyorum ama şuanda idare ediyorum son aya almayı düşünüyorum ama kışın belimi de sıkı tutar

canım için rahat edecekse git, kilo konusu da herkes kilo almak zorunda değil ben de şu ana kadar sadece 3 kilo gibi bişey aldım ama daha göbeğim çıkmadı, sen bunları dert etme bebeğine yetecek kadar ye gerisini düşünme rahat bırak kafanı canım

kızlar sizler gene 3kg almışsınız ben hiç almadım..1kg kaybım var hala..20.hafta yani..en iyisi gidim ben..şimdi yine konuştum eşimle sinirlendi tamam git işte dedi :)) günden bir arkadaş özele gidiyor onunla gidim bari napim artık..ancak içim öyle rahat edecek..

git tabi hayatım,için rahatlasın, doktordan bir de beslenme programı iste bence.en azından canın yemek istemese bile o programa uymaya çalışırsın.bir de bebişinin görüntüsü olur elinde, arada sırada bakarsın,biz bakıyoruz mesela. moral olur hem...

ben önce hatime gidicem ordan gelincede alt komşuma gidicem çiğ köfte partisi yapıcakmışta 2 hamile 1 yeni dogum yapmış arkadaşı çarmış çok seviyorum bu alttaki teyseyi ne pişirse banada veriyocaNIM CANIMM

bu arada ttatlı yaptım kocamı doyuramıyorum akşamlarısonra tatlı yok mu diyip bana saldırıyo

bu arada cumartesi misafirim var

pazarda annemler dayımla gelicek dayım boyacı sonunda evi tamamen boyucaz bi günde sonra kayınvaldemde gelir bizde kalır 1 hafta felan anca toparlanırızyupii tertemiz oluıcak evim hazır yakalmışken kışlıkları çıakrtıp yazlıkları bazaya doldururuz çoğu eşyamıda verebilirim artık 6 senedir hiç kilo almıyodum kızlık eşyalarım bile oluyo hala sinir oluyorum vereyimde yer açılsın evde ay çok musmutlu oldum ekşin ekşın olucak bidahaki hafta gelmem ben artık topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…