ayyy oğluşuma çok güzel şeyler aldım yahuuu bakınn cicilerimize
Eki Görüntüle 806938 Eki Görüntüle 806939 Eki Görüntüle 806940 Eki Görüntüle 806941 Eki Görüntüle 806942 Eki Görüntüle 806943
Eki Görüntüle 806944 Eki Görüntüle 806945 Eki Görüntüle 806946
Eki Görüntüle 806938 Eki Görüntüle 806939 Eki Görüntüle 806940 Eki Görüntüle 806941 Eki Görüntüle 806942 Eki Görüntüle 806943
Canım benim eşim de üniversite hastanesinde dr.başta bizim tüp bebek olduğu için özele gittik sonra ün.ye..ama aynen hiç bişey anlamıyor insan..bi de dr eşin de dr olduğu için onla muhattap oluyo daha çok, nasıl olsa biliyoruzdur diye çok detaylı bilgi de vermiyor..bugün detaylı usg için gittik yine..bebeği görmedim bile,ricayla resim aldım..artık takipler için sgkyla anlaşması olan özele gidicem..zaten çok yoğunlar doğru dürüst ilgi yok..
Bi de onlar dr ya herşey normal onlara göre benimki de aynı..vitamin alıyor musun, peki bebişin kg boy haftayla uyumlu mu,
külot ben de istiyorum ya çok komik duruyo bi de düşük beller:)
arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..
bayıldımmmmmm.nerden aldın kuzum süperlerrr
bacım nerden aldın yahu bunları çok güzel güle güle giysin inşalalh
arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..
20 haftalık olduk halen hissetmiyorum bebeğimi
tatlım ben senden bir hafta önceym bendede tık yok20 haftalık olduk halen hissetmiyorum bebeğimi
Dikkat et canım bol bol kendine o halde çocuğunda varmış artık eşin bi zahmet yardım ellerini uzatsınselam arkadaşlarım,
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını oldum ,korktuğum olmadı henüz ağrı yok:)kan ve idrar tahlili yapıldı,kalp atışı felan dinlendi.sonra kendi Dr.uma gittim,ayrıntılı ultrasyon oldu mu olmadı mı anlamadım, bütün organlarına baktı(beyin,omurlar,böbrek,mide,göz,burun,ağız) felan ama bebeğin pozisyonundan dolayı kalbine bakamadı,cihaz da çok kaliteli görüntü vermiyor zaten.bağırsakları için de bir şey demedi.geçen seferde demişti araştırma hastanesine git bir de orda baksınlar diye.acaba dr.un kendi ultrasyonu yeterli değilmi ki hiç gidesim yok araştırma hastanesine.ayrıntılı için araştırma has. şart mıdır kızlar???
bir de plesenta aşağı da ve rahim ağzını tıkamış durumda dedi,kanama olabilir ağır kaldırma,ilişki yok vs.dedi.zaten bir şey çıkmazsa şaşarım.
idrar sondası konuşulmuş bugün.sezeryan olacak arkadaşlarıma sonda takılıyken sıvı içme serbest dedikleri zaman bolbol için diyorum hep.çok rahatlık vallahi.idrara kalkmamak dikişliyken çok rahat.benim ikisinde de anesteziden sonra dr.um takmıştı.ne takarken ne çıkarırken rahatsızlık duymadım.
bebek hareketleri için de çok acele edip çikolata yeme dedi.2kg aldım sizin yüzünüzden,sizleri okuyup çikolata yiyip yatarsan böyle olur.bence benimki çok tatlı şeyleri takmıyor galiba.canı ne zaman isterse bir iki tık yapıp kaçıyor.
hergün takipteyim sizi kızlar doğum olsa da ayrılmam buralardan herhalde,bana iyi geliyorsunuz.yazamıyorum çünkü bu sene ki idarecilerim bir tuhaf,tırlatmama az kaldı zaten.büyük oğlumda 3.sınıf oldu.dinlenemiyorum.ruh gibi geziniyorum.gerçi sağlığımız yerinde olsun da çok ta tın:)
iyi yaparsın canım,ben birkez olsun özele gideceğim..en azından içim rahat edecek..hangi şehirdesin bu arada?yok canım vitamin felan almıyorum..bebek haftasıyla uyumlu çıkıyor..
Dikkat et canım bol bol kendine o halde çocuğunda varmış artık eşin bi zahmet yardım ellerini uzatsın
Ben de dün yaptırdım tetenozu kolum ezik gibi hala ağrıyor dün üstüne yatamadım ne zaman geçer acaba bu ağrı sol kolumu kullanamıyorum o dererece..
canım benim plesanta kısmına canını sıkma sakın.birkaç arkadaşda da duydum bunu.bebek hareketi bende mafiş :) tık yok.bence git diğer doktora tatlım.için rahat olsunselam arkadaşlarım,
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını oldum ,korktuğum olmadı henüz ağrı yok:)kan ve idrar tahlili yapıldı,kalp atışı felan dinlendi.sonra kendi Dr.uma gittim,ayrıntılı ultrasyon oldu mu olmadı mı anlamadım, bütün organlarına baktı(beyin,omurlar,böbrek,mide,göz,burun,ağız) felan ama bebeğin pozisyonundan dolayı kalbine bakamadı,cihaz da çok kaliteli görüntü vermiyor zaten.bağırsakları için de bir şey demedi.geçen seferde demişti araştırma hastanesine git bir de orda baksınlar diye.acaba dr.un kendi ultrasyonu yeterli değilmi ki hiç gidesim yok araştırma hastanesine.ayrıntılı için araştırma has. şart mıdır kızlar???
bir de plesenta aşağı da ve rahim ağzını tıkamış durumda dedi,kanama olabilir ağır kaldırma,ilişki yok vs.dedi.zaten bir şey çıkmazsa şaşarım.
idrar sondası konuşulmuş bugün.sezeryan olacak arkadaşlarıma sonda takılıyken sıvı içme serbest dedikleri zaman bolbol için diyorum hep.çok rahatlık vallahi.idrara kalkmamak dikişliyken çok rahat.benim ikisinde de anesteziden sonra dr.um takmıştı.ne takarken ne çıkarırken rahatsızlık duymadım.
bebek hareketleri için de çok acele edip çikolata yeme dedi.2kg aldım sizin yüzünüzden,sizleri okuyup çikolata yiyip yatarsan böyle olur.bence benimki çok tatlı şeyleri takmıyor galiba.canı ne zaman isterse bir iki tık yapıp kaçıyor.
hergün takipteyim sizi kızlar doğum olsa da ayrılmam buralardan herhalde,bana iyi geliyorsunuz.yazamıyorum çünkü bu sene ki idarecilerim bir tuhaf,tırlatmama az kaldı zaten.büyük oğlumda 3.sınıf oldu.dinlenemiyorum.ruh gibi geziniyorum.gerçi sağlığımız yerinde olsun da çok ta tın:)
kuzummm çılgınlar gibi para harcamışın :)huzunbaz,
hepsinin linkini atayım bak sen
ABD'DEN 3 Parça Bebek Smokin Seti GittiGidiyor'da 92642530
japon style erkek kıyafet takım bebek smoking GittiGidiyor'da 92631234
3 Lü Karpuz Kostüm - Tulumu GittiGidiyor'da 91479401
Erkek Bebek Mevlüt Seti GittiGidiyor'da 93534779
Bebitof 553 Hastane Çıkışı 10 lu Set Lacivert GittiGidiyor'da 92030288
AYICIKLI 11 Lİ ERKEK BEBEK ZIBIN-HASTANE ÇIKIŞI GittiGidiyor'da 92911786
Özge Minipop 3802 Bebek Hastane Çıkışı 10lu Set GittiGidiyor'da 93620605
Bebetto F722 Mini Pijama Takımı 74 cm Antrasit GittiGidiyor'da 93686014
Erkek Bebek Uzun Kollu Smokin Body (İthal) GittiGidiyor'da 94073529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?