2014 Şubat Anneleri

iyi yaparsın canım,ben birkez olsun özele gideceğim..en azından içim rahat edecek..hangi şehirdesin bu arada?yok canım vitamin felan almıyorum..bebek haftasıyla uyumlu çıkıyor..

Son düzenleme:
selam arkadaşlarım,
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını oldum ,korktuğum olmadı henüz ağrı yok:)kan ve idrar tahlili yapıldı,kalp atışı felan dinlendi.sonra kendi Dr.uma gittim,ayrıntılı ultrasyon oldu mu olmadı mı anlamadım, bütün organlarına baktı(beyin,omurlar,böbrek,mide,göz,burun,ağız) felan ama bebeğin pozisyonundan dolayı kalbine bakamadı,cihaz da çok kaliteli görüntü vermiyor zaten.bağırsakları için de bir şey demedi.geçen seferde demişti araştırma hastanesine git bir de orda baksınlar diye.acaba dr.un kendi ultrasyonu yeterli değilmi ki hiç gidesim yok araştırma hastanesine.ayrıntılı için araştırma has. şart mıdır kızlar???
bir de plesenta aşağı da ve rahim ağzını tıkamış durumda dedi,kanama olabilir ağır kaldırma,ilişki yok vs.dedi.zaten bir şey çıkmazsa şaşarım.

idrar sondası konuşulmuş bugün.sezeryan olacak arkadaşlarıma sonda takılıyken sıvı içme serbest dedikleri zaman bolbol için diyorum hep.çok rahatlık vallahi.idrara kalkmamak dikişliyken çok rahat.benim ikisinde de anesteziden sonra dr.um takmıştı.ne takarken ne çıkarırken rahatsızlık duymadım.
bebek hareketleri için de çok acele edip çikolata yeme dedi.2kg aldım sizin yüzünüzden,sizleri okuyup çikolata yiyip yatarsan böyle olur.bence benimki çok tatlı şeyleri takmıyor galiba.canı ne zaman isterse bir iki tık yapıp kaçıyor.

hergün takipteyim sizi kızlar doğum olsa da ayrılmam buralardan herhalde,bana iyi geliyorsunuz.yazamıyorum çünkü bu sene ki idarecilerim bir tuhaf,tırlatmama az kaldı zaten.büyük oğlumda 3.sınıf oldu.dinlenemiyorum.ruh gibi geziniyorum.gerçi sağlığımız yerinde olsun da çok ta tın:)

Dikkat et canım bol bol kendine o halde çocuğunda varmış artık eşin bi zahmet yardım ellerini uzatsın
Ben de dün yaptırdım tetenozu kolum ezik gibi hala ağrıyor dün üstüne yatamadım ne zaman geçer acaba bu ağrı sol kolumu kullanamıyorum o dererece..

iyi yaparsın canım,ben birkez olsun özele gideceğim..en azından içim rahat edecek..hangi şehirdesin bu arada?yok canım vitamin felan almıyorum..bebek haftasıyla uyumlu çıkıyor..

İstanbulluyum ama eşimin işi sebebiyle Adanadayım ya sen.. O zaman takılma iştahına açılır inşallah..hem ii tarafından bak şişmiyosun ne güsel

bugün olduysan canım gece şişer biraz yarında ağrı yapar ertesi gün geçer 2-3 gün sürebiliyor ben haa üzerine yatamıyorum 3 gün oldu

canım benim plesanta kısmına canını sıkma sakın.birkaç arkadaşda da duydum bunu.bebek hareketi bende mafiş :) tık yok.bence git diğer doktora tatlım.için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…