2014 Şubat Anneleri

bugün olduysan canım gece şişer biraz yarında ağrı yapar ertesi gün geçer 2-3 gün sürebiliyor ben haa üzerine yatamıyorum 3 gün oldu

Dün yaptırdım o zaman yarın geçer inş..şişme olmadı sadece ezik yada çürük gibi ağrı var kolumda dün de başım çok ağrıdı şükür o geçti ...
Aynen ya sol tarafıma dönemiyorum bebiş de sağa dönünce hiç rahat olmuyor napcamı şaşırdım dün uyurken...

geçmiş olsun,ben ilk defa yaptırdım ,hemşire ağrı,şişlik olursa buz koy rahatlatır dedi.iki gün sürüyormuş ağrı.

ben de tık yok tatlım

Bende de sadece bikaç hafta önce bi kere hissettim..bu haftalarda sadece 6 saat uyanıklarmış dr da bugün bir iki haftaya hissedersin dedi..bakalımm..bir de bebek kalp atışı için angelsounds diye bi alet var..100 tl ama yorumları okumuştum arada pozisyondan duyulmuyomuş tam paranoyak yapar insanı..

Angel Sounds Medikal - E-hamile.com

arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun..

Canım ayrıntılı ultrason için perinatolağa yönlendiriyorlar onlar ultrasonda daha uzmanlar..kafındoğum üstüne yandal uzmanlığı yapıyorlar..için rahat edecekse git derim..
Dr artık kendilerini sağlama almak için de yönlendiriyolar risk almak istemiyorlar..

melek ,babaannen için allah sevdiklerine sabır versin.mekanı da cennet olsun.

kesin şöyle oluruz kuzum;

Kızlar bi de paranoyak dr neyseki ayrıntılı ultrasonda benisinir etmedi diyip sevinirken yine içime kurt düşürdü..
Benim karnım sabahhları daha küçük ama akşamları geriliyor..hem büyüyor hem de gergin oluyor ben gaza yoruyodum çünkü akşamları ayıptır sölemesi ciddi gaz oluyor..bunu dr a söylediğimde karnının gerilmesi erken doğum riski olabilir öyle olduğunda hastaneye gel dedi..eşin de abartıyor seninki gerilip gerilip gevşemiyorki dedi..

Sizin de akşamları karnınız daha büyük ve gergin oluyor mu..

aynen öyle oluyor kuzum
dinleme bebeğim .kulak tıka bazen

kızlar ya bugün acayip midem yanıyor ya hamile kalmadan öncede vardı ama bu kadar kötüü değildi karnımda bugün sanki daha gergin ve büyük gözüktü gözüme...reflü ne zormuş ya boğazım acayip yanıyor sizde de böyle bir durum var mı varsa ne yapıyosunuz?

bende de ara ara oluyr kuzum.ben soğuk süt içiyorum.elmalı tarçınlı çay d aiyi geliyor.bana gaviscon iç dediler ben içmedim.belki sen içebilirsin

ne acayip dr. öyle ya.benimde özellikle akşamları karnım çok gergin oluyor eee hamileyiz yani karnımız büyüyecek tabi dimi ama

bende de ara ara oluyr kuzum.ben soğuk süt içiyorum.elmalı tarçınlı çay d aiyi geliyor.bana gaviscon iç dediler ben içmedim.belki sen içebilirsin

ay canım benimde bugün başladı. şimdi soğuk bir nesquikli sütümü içeyim bari inşallah iyi gelir:26:. sade sütü içemiyorum malesef...

ben yıllardır muzdaripim reflüden.hamile olunca ilaçlarımıda bıraktım..düşün artık halimiben midem boğazım yandığı zaman saraçoğlunun tavsiyesi üç yudum soğuk süt içiyorum gerçekten rahatlatıyor..yanma tekrarladıkça üç yudum soğuk süt ama ne eksik ne fazla olmasın.inşallah sendede işe yarar..

Kızlar çok kötü gribim boğazım feci ağrıyor her şeyi yaptım ballı zencefil ılık süt meyve doğal kuşburnu çayı bile içtim banamısın demedi boğazım hala çok ağrıyor hapşırırken resmen boğazım yırtılacak gibi oluyor

kuzum bir portakalı sık.yarım limonu da sık.kaliteli bal dan bir tatlı kaşığı ekle.ılık suda hepsini karıştır.sabah akşam iç.dua edeceksin bana.bu formülü genel cerrahim vermişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…