kuzum bir portakalı sık.yarım limonu da sık.kaliteli bal dan bir tatlı kaşığı ekle.ılık suda hepsini karıştır.sabah akşam iç.dua edeceksin bana.bu formülü genel cerrahim vermişti bana
Kizlar size danismak istedigim bir konu var acil!!
Saglik ocagi benden tetanoz asisi yaptirmami istiyor hatta gitsem hemen yapacaklar fakat ben tereddütteyim. Doktorum beni bu konuda uyarmadi bilgilendirmedi yaptir yada yaptirma hicbisey demedi. Netten bikac sey okudum. 40° atesle yananlar da olmus bebeginin gelisimi gerileyenler de.. Kizimda yaptirmamistim hic. Bi de pimpiriklendim bunlar bukadar arayinca. Normalde kimse kimseyle bukadar ilgilenmez allah askina bide saglik ocagi yani?acaba bi çıkarları mı var bundan diye aklima geldi.. Doktorumu arayip sorucam yaptirma derse hic yaptirmicam. Sizler yaptirdiniz mi????
ayyy oğluşuma çok güzel şeyler aldım yahuuu bakınn cicilerimize
Eki Görüntüle 806938 Eki Görüntüle 806939 Eki Görüntüle 806940 Eki Görüntüle 806941 Eki Görüntüle 806942 Eki Görüntüle 806943
Eki Görüntüle 806944 Eki Görüntüle 806945 Eki Görüntüle 806946
arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..
selam arkadaşlarım,
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını oldum ,korktuğum olmadı henüz ağrı yok:)kan ve idrar tahlili yapıldı,kalp atışı felan dinlendi.sonra kendi Dr.uma gittim,ayrıntılı ultrasyon oldu mu olmadı mı anlamadım, bütün organlarına baktı(beyin,omurlar,böbrek,mide,göz,burun,ağız) felan ama bebeğin pozisyonundan dolayı kalbine bakamadı,cihaz da çok kaliteli görüntü vermiyor zaten.bağırsakları için de bir şey demedi.geçen seferde demişti araştırma hastanesine git bir de orda baksınlar diye.acaba dr.un kendi ultrasyonu yeterli değilmi ki hiç gidesim yok araştırma hastanesine.ayrıntılı için araştırma has. şart mıdır kızlar???
bir de plesenta aşağı da ve rahim ağzını tıkamış durumda dedi,kanama olabilir ağır kaldırma,ilişki yok vs.dedi.zaten bir şey çıkmazsa şaşarım.
idrar sondası konuşulmuş bugün.sezeryan olacak arkadaşlarıma sonda takılıyken sıvı içme serbest dedikleri zaman bolbol için diyorum hep.çok rahatlık vallahi.idrara kalkmamak dikişliyken çok rahat.benim ikisinde de anesteziden sonra dr.um takmıştı.ne takarken ne çıkarırken rahatsızlık duymadım.
bebek hareketleri için de çok acele edip çikolata yeme dedi.2kg aldım sizin yüzünüzden,sizleri okuyup çikolata yiyip yatarsan böyle olur.bence benimki çok tatlı şeyleri takmıyor galiba.canı ne zaman isterse bir iki tık yapıp kaçıyor.
hergün takipteyim sizi kızlar doğum olsa da ayrılmam buralardan herhalde,bana iyi geliyorsunuz.yazamıyorum çünkü bu sene ki idarecilerim bir tuhaf,tırlatmama az kaldı zaten.büyük oğlumda 3.sınıf oldu.dinlenemiyorum.ruh gibi geziniyorum.gerçi sağlığımız yerinde olsun da çok ta tın:)
arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..
hepsini eşimin yanında attım sepete itiraz etmeyince coştum galiba
Kızlar bi de paranoyak dr neyseki ayrıntılı ultrasonda benisinir etmedi diyip sevinirken yine içime kurt düşürdü..
Benim karnım sabahhları daha küçük ama akşamları geriliyor..hem büyüyor hem de gergin oluyor ben gaza yoruyodum çünkü akşamları ayıptır sölemesi ciddi gaz oluyor..bunu dr a söylediğimde karnının gerilmesi erken doğum riski olabilir öyle olduğunda hastaneye gel dedi..eşin de abartıyor seninki gerilip gerilip gevşemiyorki dedi..
Sizin de akşamları karnınız daha büyük ve gergin oluyor mu..
Saglik ocagi benden tetanoz asisi yaptirmami istiyor hatta gitsem hemen yapacaklar fakat ben tereddütteyim. Doktorum beni bu konuda uyarmadi bilgilendirmedi yaptir yada yaptirma hicbisey demedi. Netten bikac sey okudum. 40° atesle yananlar da olmus bebeginin gelisimi gerileyenler de.. Kizimda yaptirmamistim hic. Bi de pimpiriklendim bunlar bukadar arayinca. Normalde kimse kimseyle bukadar ilgilenmez allah askina bide saglik ocagi yani?acaba bi çıkarları mı var bundan diye aklima geldi.. Doktorumu arayip sorucam yaptirma derse hic yaptirmicam. Sizler yaptirdiniz mi????
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrnasılsınız....dün doktora gittik...ama bizim oğlan maşallah okadar çok kıpırdandı ki doğru dürüst birşey göremedik bu defa doktorum çok uğraştı ama oda sanki kendini göstermemek için uğraştı yarın renkli ultrason çekilecek...bu arada doktoruma doğuma gece veya haftasonu olduğunda gelip gelemeyeceğini de sordum içim rahatladı....gece gündüz haftasonu bayram seyran hiç farketmez geliyorum dedi...burdan okumuştum gelemeyebiliyorlar diye ve endişelenmiştim doğrusu....okadar para verdikten sonra devlete giderim diye düşünmüştüm ama boşa çıktı korkum
Günaydın dememişim ya ,
sabah otobüse bindim kadının teki ay seni görmemişim dedi inmeme 1 durak kala önemli değil dedim işte başladı kadın konuşmaya kimse yer vermiyor diye.. 2*3 kez de özür diledi orta yaşlı bir kadın..
bende dedim kimisi de görse de uyku moduna geçiyor baksana şunlara dedim
baktım herkes ayaklanıyor gel otur diye indim durak gelinceinsanlık yerle bir
metrobüste 9 aylık kadına bile yer vermiyorlar , o hale geldik
geçen gün yaşadım. kadın doğurdu doğuracak artık zor nefes alıyor resmen.
metrobüsün sonundaki 8 koltukta 8 erkek ve 1 tanesi bile yerini vermedi
biri kitap okuyor bi kaç tanesi uyuyor biri telefonla ilgileniyor güyya..
günaydın kızlarr
Günaydın dememişim ya ,
sabah otobüse bindim kadının teki ay seni görmemişim dedi inmeme 1 durak kala önemli değil dedim işte başladı kadın konuşmaya kimse yer vermiyor diye.. 2*3 kez de özür diledi orta yaşlı bir kadın..
bende dedim kimisi de görse de uyku moduna geçiyor baksana şunlara dedim
baktım herkes ayaklanıyor gel otur diye indim durak gelinceinsanlık yerle bir
Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii
Geçen gün orta yaş kadının biri başımda bekledi.Baya gittik yanındaki kadın omzuma vurdu yer ver diye ben hamileyim veremem teyze dedim tıkış tıkış otobüs kadın bana birdoğuracak hamile kalan sen varsın aman otur dediBende sokakta gezip iş çıkış saati otobüse bineceğinize biraz erken binin dedim Sabah 5 te kalkıp işe gelmişim yorulmuşum size yer veremem birde dedim Boşa demiyolar kadının düşmanı yine kadın diye o kadar oturan erkek var bana diyor kalk diye
Kızlar bi de paranoyak dr neyseki ayrıntılı ultrasonda benisinir etmedi diyip sevinirken yine içime kurt düşürdü..
Benim karnım sabahhları daha küçük ama akşamları geriliyor..hem büyüyor hem de gergin oluyor ben gaza yoruyodum çünkü akşamları ayıptır sölemesi ciddi gaz oluyor..bunu dr a söylediğimde karnının gerilmesi erken doğum riski olabilir öyle olduğunda hastaneye gel dedi..eşin de abartıyor seninki gerilip gerilip gevşemiyorki dedi..
Sizin de akşamları karnınız daha büyük ve gergin oluyor mu..
metrobüste 9 aylık kadına bile yer vermiyorlar , o hale geldik
geçen gün yaşadım. kadın doğurdu doğuracak artık zor nefes alıyor resmen.
metrobüsün sonundaki 8 koltukta 8 erkek ve 1 tanesi bile yerini vermedi
biri kitap okuyor bi kaç tanesi uyuyor biri telefonla ilgileniyor güyya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?