2014 Şubat Anneleri

Kizlar size danismak istedigim bir konu var acil!!
Saglik ocagi benden tetanoz asisi yaptirmami istiyor hatta gitsem hemen yapacaklar fakat ben tereddütteyim. Doktorum beni bu konuda uyarmadi bilgilendirmedi yaptir yada yaptirma hicbisey demedi. Netten bikac sey okudum. 40° atesle yananlar da olmus bebeginin gelisimi gerileyenler de.. Kizimda yaptirmamistim hic. Bi de pimpiriklendim bunlar bukadar arayinca. Normalde kimse kimseyle bukadar ilgilenmez allah askina bide saglik ocagi yani?acaba bi çıkarları mı var bundan diye aklima geldi.. Doktorumu arayip sorucam yaptirma derse hic yaptirmicam. Sizler yaptirdiniz mi????

ben geçtiğimiz cuma yaptırdım canım...16.haftada erkenden yapacaklardı doktorum 20.haftada olursun dedi...erteledim..ve 19+5te yaptırdım...bir sıkıntı olmadı..kolum çok ağrıdı sadece...iyi sen sadece ateş ve gelişim geriliği okumuşsun ben onlardan daha kötüsünü gördüm çok korktumm...ama hemşire birşey olmayacağını,hastanelerde hijyen olduğunu fakat sadece bir önlem olduğunu söyledi ben de yaptırdım tabi doktorum da dedi....devlet hastanesine falan mı gidiyordun...özel hastane mi acaba...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrnasılsınız....dün doktora gittik...ama bizim oğlan maşallah okadar çok kıpırdandı ki doğru dürüst birşey göremedik bu defadoktorum çok uğraştı ama oda sanki kendini göstermemek için uğraştıyarın renkli ultrason çekilecek...bu arada doktoruma doğuma gece veya haftasonu olduğunda gelip gelemeyeceğini de sordum içim rahatladı....gece gündüz haftasonu bayram seyran hiç farketmez geliyorum dedi...burdan okumuştum gelemeyebiliyorlar diye ve endişelenmiştim doğrusu....okadar para verdikten sonra devlete giderim diye düşünmüştüm ama boşa çıktı korkum

güzel günlerde giysin paşa

arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun bende babannemin torununu görmesini çok isterdim ama kısmet :2:

canım benim kızım çikolataya tatlıya hiç tepki vermiyor sanki inad ediyor oynamıyor senin de öyle olabilir belki
sağlığının yerinde olmasına da sevindim

günaydınnnnnnnnnnnn kızlar:)
bir basküle çıktım ne göreyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam 6 kilo almışım bide doktor dkkat et demişti.bunu sölediğinde 5 kilo almıştım tekrra 5 günde 1 kilo daha almışım bilmiorumki yiyorum ama aslında öyle ağır bişi yemedim diye biliodum şimdi diyet yapmam gerek benim:)

arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..

Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun..

hepsini eşimin yanında attım sepete itiraz etmeyince coştum galiba

Önceki gün söylenmelerinin acısını çıkartmışsın canım. İyi günlerde giysin oğluşun..

Benimki de aynı canım. Akşam misafirim vardı nereye kaçacağımı şaşırdım. Karnımda taş gibiydi. Normal bunlar. Hepimiz yaşıyoruz. Endişelenme..

Onların bir çıkarı yok canım. Sadece senin herşeyini takip etmek zorundalar. Sağlık bakanlığı tarafından denetleniyorlar. Fırça yememek yani dertleri. Ben önümüzdeki hafta yaptırıcam. Çevremde ağrı ve şişlik dışında sıkıntı yaşayan hiç kimse görmedim.

Gözün aydın canım. Benim doktorum gelmiyormuş çok üzüldüm duyunca ama şartlar bunlar yapacak bişey yok

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr,

Bu sabah cesedim kalktı yataktan sanki. Halsiz uykusuz aksi naletttttt.
En geç 11'de uyuyan ben nasıl olduysa saati fark etmemişim. Kuzenlerim geldi pis 7'li oynuyorduk, oyuna dalmışım. Gece 1'de falan uyudum. Sonuç bu. Bakalım bugün nasıl geçecek.. :18::18:

Günaydın dememişim ya ,

sabah otobüse bindim kadının teki ay seni görmemişim dedi inmeme 1 durak kala önemli değil dedim işte başladı kadın konuşmaya kimse yer vermiyor diye.. 2*3 kez de özür diledi orta yaşlı bir kadın..

bende dedim kimisi de görse de uyku moduna geçiyor baksana şunlara dedim

baktım herkes ayaklanıyor gel otur diye indim durak gelince insanlık yerle bir

metrobüste 9 aylık kadına bile yer vermiyorlar , o hale geldik
geçen gün yaşadım. kadın doğurdu doğuracak artık zor nefes alıyor resmen.
metrobüsün sonundaki 8 koltukta 8 erkek ve 1 tanesi bile yerini vermedi
biri kitap okuyor bi kaç tanesi uyuyor biri telefonla ilgileniyor güyya..

hepsi hikaye işte
millet görünce kafasını kaldırmıyor

aynı konu bu ara benim kafamı tırmalıyor, doktoruma 2 defa onaylattım ki benim bebişim tüp bebek zor günler geçirdim doktorumda zaten tüp bebeği yapan doktorum dolayısı ile riskli olsa kesin olma derdi, bana olmanda hiç bir sıkıntı yok aşıda aktif mikrop yok dedi ol dedi ama işte benim içim hala fir fir ama haftaya olucam aşıyı kurtulucam hoffff

günaydın kızlarr

Sen neden artık sık gelmiyorsun :26::26::26:

Geçen gün orta yaş kadının biri başımda bekledi.Baya gittik yanındaki kadın omzuma vurdu yer ver diye ben hamileyim veremem teyze dedim tıkış tıkış otobüs kadın bana birdoğuracak hamile kalan sen varsın aman otur dedi Bende sokakta gezip iş çıkış saati otobüse bineceğinize biraz erken binin dedim Sabah 5 te kalkıp işe gelmişim yorulmuşum size yer veremem birde dedim Boşa demiyolar kadının düşmanı yine kadın diye o kadar oturan erkek var bana diyor kalk diye

Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii

Günaydın herkese....biz cok mutluyuz bugün kızımla...dün babası kendiliğinden alışveriş yapalım dedi....biz de atladık tabiii.....ciciler aldık teyzeleriiiii

oooo neler aldınız bizde görelim ama

bazı kadınlar gerçekten insanı sinir hastası ediyor :26::26:
bütün gün geziyorlar akşamda yorulmuş olup otobüste uyukluyorlar

o telefona bakanların gözünü oyasım gelio
kafaları bi gıdım kaldırmıolar
dün ben de otobüs de ayakta kaldım dan dun gidio araba yer isteyemem de veren olursa otururum
kimse vermedi tabiki ve artık belli gebe olduğum
önümde oturan gazete okudu yanındaki uyudu bi kaçı baktı yer vermedi
valla artık herkes kendi götünün derdinde

bundan evvel de bitanesi izbandut gibi oğluna yer tutmuş dolu diyip duruodu ben hamileyim dememe rağmen
valla ayakta gitmek mesele ddeğil de kaza olsa ani fren olsa etrafa çarpicam ondan korkuyorum
yoksa yerleri onların olsun sanki tapulu mal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…