2014 Şubat Anneleri

sincap hoş geldin geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim

ben bugün biraz nalet (bizim burda öyle derler) bir havadayım suratsızım milleti çemkirmeye hevesliyimmmmmmmmmmmmmmm
ay ben bile kendime sinir oldum

Bilimcim ben de sevindim, çok teşekkür ederim... Çemkir bacım burada çemkir sen dök içini oooohhhh....

konuşsanıza kızlar nereye gittiniz :2::2::2:

Burdayız kız, en azından ben burdayım....

kızlar burdaki paylaşımlar gerçekten çok iyi oluyor sağolun walla
eşim dün ayağına çivi batmış çok şişti o yüzden bugün evde
öğlen yemekte söyledim a101 de bezler uygun diye hemen aldık
çok iyi oldu siftahi yaptık bakalım
yavaş yavaş başlamamız lazım 4ay maaşsızlık zor

Bilimcim ben de sevindim, çok teşekkür ederim... Çemkir bacım burada çemkir sen dök içini oooohhhh....

Burdayız kız, en azından ben burdayım....

YOK SİZİ ÇEMKİRMEM BACIM
AMA BÖYLE DÜRÜMCÜYÜ, KEBAPCIYI BİLGİSAYARCIYI ÇEMKİREBİLİRİM Bİ SİPARİŞ VERDİM DAHA GELMEDİ MESELA DUR BEN ONU ÇEMKİRİM ARIMDA

seni görmek harbiden güzel
sen bişiler aldınmı bebike bacıcan ayrıca senin miniğin cinsiyeti neydi söledinmi ben hatırlamıyorda olabilirim tabi :26::26::26:

açıkçası ben o riski alamadım, ya aldığımız bezler bebişe iyi gelmezse, bu yüzden yaptığı stokları başkalarına vermek durumunda kalan arkadaşlarım oldu. Dünyaya geldikten sonra deneyerek almayı tercih edeceğim sanırım.

Çemkir canım benim, ben de az önce çaycıya çemkirdim.
benim miniş eğer bize bu cumartesi ayrıntılıda sürpriz yapmazsa kız. Gerçi üç farklı doktordan şimdiye kadar hep kız duydum, hatta en son bu pazartesi de...

Daha birşey almadım, sadece bir tane yastık almıştım bizim burdan, son kalmıştı o nedenle kaptım. Eşime sorsan dereyi görmeden paçaları sıvamıycakmışız herhalde beni lohusa halimle alışverişe götürmeyi planlıyor. sanırım 6. aydan sonra başlayacağım yavaş yavaş, ama sizi yakından takip ediyorum, şimdiden en azından nereden ne alacağımı belirledim bile sayılır...

iyi yapmışsın tatlım bende gidip aldım.normalde 20 den başlıyor fiyatları iyi oldu aldığımız

biraz üzgünüm kızlar bir arkadaşımın 2.bebeği olcaktı ilki erkek 2.kızdı çok seviyordu kız cocuklarını hep böle süslü püslügiydirmek isterdi ama malesef olmadı.doğuma 2 gün kala hareketleri hissetmeyince dr gitmiş ve karnında ölmüş nedeni belli değil.hemen sezeryanla almışlar.bakamamı bebeğine görmek istemem sonra yüzünü unutmam diyeee

KIZIN HAYIRLI OLSUN OZAMAN CANIM
kız 6.ayımıza ne kaldı şunun şurasında 5 aylık olduk zaten bende oğlumda 5,5 aylık falandım sanırım alışverişe çıktığımda oda ekime gelmişti doğum haziranda sıcaklar çok başlamadan gidip alalım dedik sıcaklarda gezmek zor oluyor
kar kışda düşmesin şimdi ekim ayı alışveriş için müsayit olur bence serinlikte gezersiniz

Son düzenleme:

ay tatlım ya böyle şeyleri duyunca çok korkuyorum ben
nedeni neydi acaba ya offfffffff allah sabır versin ona

ay canım yaaaa... ne fena bir durum bu böyle, insan düşünemiyor bile... ((

Evet canım ekim güzel olur gezmek için diye düşünüyorum. Bir de bizimki çabucak sıkılır, Haşim İşçan geçidinden yatak, araba filan büyük eşyaları halledelim, giyim eşyaları için annemle ablamı esir etmeyi düşünüyorum.

aman erkeklerin hangisi sıkılmıyorki
ben formülü buldum zaten çarşıya mümkün olduğu kadar çıkmıyorum (netten yapıyorum alışverişimi)
ama illada çıkmam gerekiyorsa kesinlikle eşimle gitmiyorum bişiler almaya çünkü adamlar stres makinesi alışverişemi gidiyoruz kavga etmeyemi belli değil

o yüzden alışverişte no erkek no stres

Canım bana butik bebe den o takım geldiğinden beri soğudum netten alışveriş yapmaktan. Kendime herşeyi aldım, hatta çeyizimi internetten düzdüm desem yeridir ama bebek malzemesinde kumaşa dokunmadan içim rahat etmez artık. Annemden de fırça yedim. Ben sana alma bişey demiyor muyum diye. Kurban bayramından sonra annem ve kayınvalidemle alışverişe çıkıp herşeyi alıcaz Allah'ın izniyle. Özlemle o günleri bekliyorum..

Ayyy kıyamamm. Benim de annemin arkadaşı yaşadı canım aynı şeyi. O da önce bakmıcam dedi. Sonra yakınları ikna etti, bak sonra pişman olursun. Cennette gelcek yanına, tanı yüzünü dediler. Hatta ben vermiştim kucağına Babası bakınca dayanamayıp bana vermişti bebeği Çok zor hakikaten.

canım o seninki bonus çıktı ya o kadar kötü olamsı tamamen şans yani
ama e bebeğin ürünleri helede nevzat bebenin (babt trendde nevzat bebe) çok kaliteli bende önce mağazaya gidip bakmıştım kalitesine öyle aldım zaten
aklında olsun e bebeğin mazasıda var bilirsin ordaki ürünler kaliteli gerçekten

Aklımda canım. Gidicem mağazasına. Bana biraz uzak bir yerde. İzne ayrılmadan önce anca 1 kez gidebilirim o yüzden önümüzdeki aylara saklıyorum o hakkımı..

Selam Subat anneleri.
Benim Nazli kizim ters duruyormus sirti donuk acaba oyuzden mi hareketlerini cok az hissediyorum korkutuyor bu cadi beni ..

aklımda canım. Gidicem mağazasına. Bana biraz uzak bir yerde. Izne ayrılmadan önce anca 1 kez gidebilirim o yüzden önümüzdeki aylara saklıyorum o hakkımı..
ne zaman ayrılcan izne ???
selam subat anneleri.
Benim nazli kizim ters duruyormus sirti donuk acaba oyuzden mi hareketlerini cok az hissediyorum korkutuyor bu cadi beni ..

selam canım bu aralar hareketleri tutarsız zaten bir bakıyorsun içerde halay çekiyor bir bakıyorsun harmandalı oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…