kıskançlık tabiki bir ölçüde olacaktır yani bu zaten normal tatlımKızlar gerçekten 2. Bebekte annelerinin aklı hep ilkinde kalıyor..ablamlar da öyle olmuştu..doğuma girerken gelenden çok olan için endişeleniyor insan..ne yaparsak yapalım kıskanıyolar ama sonra alışıyolar merak etmeyin..bizim yiğenlerden biri kardeşinin yastığına takılan altınları toplayıp kendine takmıştı ne gülmüştük:))
Tşk ederim cnm.güzel fikirde yanlız ev gezmelerinde artık tabela olarak boynumuza asarız :) şaka maka kırarım valla ki inan ben karşımdaki insanı kırmamak adına kırılmak pahasına bile hep susan biryim ama mevzu pahis oğlumun ruhsal durumu piskolojisi olunca feriştahı gelse beni ilgilendirmez bir kaç kere böyle mevzu oldu hemen gardımı aldım hiç öyle bişey yok bir kere ben hiç istemiyordum benim oğlum abi olmak istedi kardeşi olsun istedi o nederse o olur bizim evin şehzadesi o diyerek gaz veriyorum yavrum benim nasılda geriniyo şişiyo e artık küçük kardeş büyüyünceye kadar böyle idare ederiz sonrasıda o büyümüş olur zaten:)
Arkadaşlarımm detaylı ultrasona girdim bebişimin burnunda bir şey çıkmadı çok mutluyum :)
Yahu isim konusunda çok sıkıntımız var karar veremiyoruz yazdığım isimleri oylar mısınıızz? :\
Ediz, Güven, İnanç, Çağan..
sağlık ocağına çağırdıklarında hemşire çok basit bir aletle kalp atışlarını dinlemiş ve dinletmişti, ay psikopata bağlayıp onlardan mı alsak
ayyy oğluşuma çok güzel şeyler aldım yahuuu bakınn cicilerimize
Eki Görüntüle 806938 Eki Görüntüle 806939 Eki Görüntüle 806940 Eki Görüntüle 806941 Eki Görüntüle 806942 Eki Görüntüle 806943
Eki Görüntüle 806944 Eki Görüntüle 806945 Eki Görüntüle 806946
arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..
Kızlar bi de paranoyak dr neyseki ayrıntılı ultrasonda benisinir etmedi diyip sevinirken yine içime kurt düşürdü..
Benim karnım sabahhları daha küçük ama akşamları geriliyor..hem büyüyor hem de gergin oluyor ben gaza yoruyodum çünkü akşamları ayıptır sölemesi ciddi gaz oluyor..bunu dr a söylediğimde karnının gerilmesi erken doğum riski olabilir öyle olduğunda hastaneye gel dedi..eşin de abartıyor seninki gerilip gerilip gevşemiyorki dedi..
Sizin de akşamları karnınız daha büyük ve gergin oluyor mu..
evet canım bencede dinlen kendine gel hafta sonuişim çok canım ya
akşam da böyle olursam yarın gelmeyim diyorm
dinlenmeden geçmez çünkü
Bacım bunlar cin gibi bizimki şimdiden sünnetini düşünüyo benim altınları siz aldınız kardeşimiz altınlarıda benim olcak diyor:)
Canım hepsi güzel isimler biz İnanç koyacağız :) seçeneklerin hepsi iyi kalbinizden ne geçiyosa onu koyun :)
kızlar bu haftalardan sonra steteskopla dinleyebilirsiniz o pahalı alete gerek yok bence ben ilk haftalardan beri dinlemeye çalışıyorum ama son bir kaç haftadır net olarak duyuyorum uğultu içinden tıkır tıkır bi ses geliyor deneyin :)
çok güzel hepsi de güle güle giysin bebişin :) özellikle de sondaki gömleğe bayıldım :)
Başın sağ olsun canım, mekanı cennet olsun. Kaç yaşında olursa olsun insan doyamıyor sevdiklerine. Benim de babam çok rahatsız mide kanseri oldu midesi alındı, 1,5 yıldır sağlığı yerindeydi fakat son bir kaç haftadır yemek yiyemiyor, günde bir öğün yemeye başladı. çok üzülüyoruz ama hastaneye ve doktora gitme istemiyor. tahminimizce kanser bağırsağa sıçradı. eğer doktora giderse yatıracaklarını ve hastaneden çıkamayacağını düşünüyor bu sebeple ikna edemiyoruz. zaten ne kadar ömrüm kaldı onu da hastanede mi geçireyim diye düşünüyor. Allah'ım hepimize dayanma gücü versin çok zor durumdayım 2 haftadır
O doktor halt etmiş hepimizin öyle bence sabah kalktığımızda hepimizin karnı daha küçük boyutlarda oluyor :) ben de akşamları özellikle yemekten sonra iyice şiş ve gergin oluyorum. Ayrıca zaman zaman bebiş bi tarafta topaklanıyor karnım yamuk oluyor bazen bence normal bunlar :) takma sen onu
evet canım bencede dinlen kendine gel hafta sonu
maşallah seninkine
kaç yaşındaydı senin oğlan kız ??
bizim sünnetimiz falan öyle olmadığı için altın derdimiz olmadı hiç
evet canım bencede dinlen kendine gel hafta sonu
OĞLUM 8 YAŞINDA CNM GEÇEN SENE SÜNNETİNİ YAPTIK BEN BAYA BİR ÖZEN GÖSTERDİM HATTA ONA ÖZEL BARKAVİZYON YAPMIŞTIM KÜÇÜCÜK OLMASINA RAĞMEN İZLEYİNCE AĞLIYOR ÖYLE KOCAMAN SARILIP ÖPÜYORKİ ŞİMDİKİDE DOKTORUN SÖYLEMESİNE GÖRE 100/80 ERKEK Hayırlısı inş.
maşallah tatlım allah bağışlasın hepsinide
benimki henüz 5 yaşında öyle şeyleri bilmiyor
birde bizim burda öyle sünnet düğünü falan olmaz yeni doğduğunda kestirir kurturulurz biz
bizim geleneklerde yokaslında engüzeli düğün çok güzel oluyor ama hem maddi hem manevi zorluyor şimdi diyorumki doğar doğmaz kestirelim baba hemen kızıyor ilkine yaptık allah nasip ederse 2.sine de yaparız
bol bişilerin yokmu tatlım belden sonra bolalan falan ???salı ve perşembe günlerinden nefret ediyorum ya bide pazar günü nişan çıktı ben ne giycem ya :26::26:
bu arada merhaba
canım ben olsam senin yerinde izin alırıdm bugündne halim yok diye gündüz dinlenir akşamda düğüne giderdim mecburyarın bide düğün var kuzenimin nasıl olacak bilmiyrum
Dayısı Ertesi gün youtube atmıştı prens bekleyen anneler sizin içinde bir fikir olabilir izleyin bakslım beğenicekmisiniz tam tamına 15 günümü almıştı resimleri tarayıp konsepti hazırlamak:)Teoman sünnet barkovizyon - YouTube
canım ben olsam senin yerinde izin alırıdm bugündne halim yok diye gündüz dinlenir akşamda düğüne giderdim mecbur
tombikim evde steteskop var deneyeyim bari bende ses kalp atışı olarakta geliyormu ona ??
çok soru soramıyoruz zaten kötü ama nedeni yokaLLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor çookk
ay tatlım çok güzel ama hepsini izleyemicem sanırım izledikçe duygulanıyorum ya
boğazıma bişi düğümlendi
allah mutluluğunuz bozmasın
anladım tatlım akşam bi deneyeyim ozaman hoş benim oğlan görürse onu oyuncak ederdecanım ben böyle bir uğultu içinden gelen pırpırpır hızlı bir ses duyuyorum gerçi son bir kaç gündür dinlemedim ama bugün ebe el doppleri ile dinledi o ses daha boğuk geldi bana walla ben kendim daha net duyuyorum steteskop ile :) özellikle yüzeye yakın bir yerde durunca daha net duyuyorum artık eşim falan da ayırt ediyor önceden duymuyorum diyordu. dene bak akşam duyarsın :)
canım senin rahat ettiğin şey önemli bencebblim yok bol şeylerim hala eski kıyafetlerim oluyor giyiyorum da elbisemi alsam yoksa pantolon bluz tarzı bişimi alayım hangisi daha kullanışlı olur
amin canımAmin Canım hepimizn mutluluğu daim olsun evlatlarımız yanımızda olsun sağlıklı sıhatli olsunlar mutluluk kendiliğinden geliyor zaten
yarın olmadı sağlık ocağına gider rapor alırım sabah ki durumuma bağlı en kötü akşama izin almak zorunda kalıcam 1-2 saat
canım ben böyle bir uğultu içinden gelen pırpırpır hızlı bir ses duyuyorum gerçi son bir kaç gündür dinlemedim ama bugün ebe el doppleri ile dinledi o ses daha boğuk geldi bana walla ben kendim daha net duyuyorum steteskop ile :) özellikle yüzeye yakın bir yerde durunca daha net duyuyorum artık eşim falan da ayırt ediyor önceden duymuyorum diyordu. dene bak akşam duyarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?