2014 Şubat Anneleri

kıskançlık tabiki bir ölçüde olacaktır yani bu zaten normal tatlım

şu altın meselesi güzel ama bende oğluma taktırım du herkese benim paşamında hoşuna gider

çok çok haklısın bu konuda bende söylerim hiç çekinmicem
ben zaten bu gebe olduğumu kaynanamı aradım söyledimde dedimki anne akrabalara söyle oğluma böyle demesinler ben söylersem ağırlarına gider sen büyüksün sen söyle dedim
ben aslında kaynanamada söyledim bir nevi bunu o bile kocaman kadın minik çocuğu kızdırmaya çalışır çünkü biliyorum
o günden beri oğluma hiç laf yok söyleyen olursada azının payını veririm ama kayınbabam bile olsa

Canım hepsi güzel isimler biz İnanç koyacağız :) seçeneklerin hepsi iyi kalbinizden ne geçiyosa onu koyun :)

sağlık ocağına çağırdıklarında hemşire çok basit bir aletle kalp atışlarını dinlemiş ve dinletmişti, ay psikopata bağlayıp onlardan mı alsak

kızlar bu haftalardan sonra steteskopla dinleyebilirsiniz o pahalı alete gerek yok bence ben ilk haftalardan beri dinlemeye çalışıyorum ama son bir kaç haftadır net olarak duyuyorum uğultu içinden tıkır tıkır bi ses geliyor deneyin :)

çok güzel hepsi de güle güle giysin bebişin :) özellikle de sondaki gömleğe bayıldım :)

arkadaşlar bu sabah babannem vefat etti çok üzgünüm..

Başın sağ olsun canım, mekanı cennet olsun. Kaç yaşında olursa olsun insan doyamıyor sevdiklerine. Benim de babam çok rahatsız mide kanseri oldu midesi alındı, 1,5 yıldır sağlığı yerindeydi fakat son bir kaç haftadır yemek yiyemiyor, günde bir öğün yemeye başladı. çok üzülüyoruz ama hastaneye ve doktora gitme istemiyor. tahminimizce kanser bağırsağa sıçradı. eğer doktora giderse yatıracaklarını ve hastaneden çıkamayacağını düşünüyor bu sebeple ikna edemiyoruz. zaten ne kadar ömrüm kaldı onu da hastanede mi geçireyim diye düşünüyor. Allah'ım hepimize dayanma gücü versin çok zor durumdayım 2 haftadır

O doktor halt etmiş hepimizin öyle bence sabah kalktığımızda hepimizin karnı daha küçük boyutlarda oluyor :) ben de akşamları özellikle yemekten sonra iyice şiş ve gergin oluyorum. Ayrıca zaman zaman bebiş bi tarafta topaklanıyor karnım yamuk oluyor bazen bence normal bunlar :) takma sen onu

işim çok canım ya

akşam da böyle olursam yarın gelmeyim diyorm

dinlenmeden geçmez çünkü
evet canım bencede dinlen kendine gel hafta sonu
Bacım bunlar cin gibi bizimki şimdiden sünnetini düşünüyo benim altınları siz aldınız kardeşimiz altınlarıda benim olcak diyor:)

maşallah seninkine
kaç yaşındaydı senin oğlan kız ??
bizim sünnetimiz falan öyle olmadığı için altın derdimiz olmadı hiç

tombikim evde steteskop var deneyeyim bari bende ses kalp atışı olarakta geliyormu ona ??

evet canım bencede dinlen kendine gel hafta sonu

maşallah seninkine
kaç yaşındaydı senin oğlan kız ??
bizim sünnetimiz falan öyle olmadığı için altın derdimiz olmadı hiç

OĞLUM 8 YAŞINDA CNM GEÇEN SENE SÜNNETİNİ YAPTIK BEN BAYA BİR ÖZEN GÖSTERDİM HATTA ONA ÖZEL BARKAVİZYON YAPMIŞTIM KÜÇÜCÜK OLMASINA RAĞMEN İZLEYİNCE AĞLIYOR ÖYLE KOCAMAN SARILIP ÖPÜYORKİ ŞİMDİKİDE DOKTORUN SÖYLEMESİNE GÖRE 100/80 ERKEK Hayırlısı inş.

maşallah tatlım allah bağışlasın hepsinide
benimki henüz 5 yaşında öyle şeyleri bilmiyor
birde bizim burda öyle sünnet düğünü falan olmaz yeni doğduğunda kestirir kurturulurz biz

salı ve perşembe günlerinden nefret ediyorum ya bide pazar günü nişan çıktı ben ne giycem ya :26::26:

bu arada merhaba

maşallah tatlım allah bağışlasın hepsinide
benimki henüz 5 yaşında öyle şeyleri bilmiyor
birde bizim burda öyle sünnet düğünü falan olmaz yeni doğduğunda kestirir kurturulurz biz

aslında engüzeli düğün çok güzel oluyor ama hem maddi hem manevi zorluyor şimdi diyorumki doğar doğmaz kestirelim baba hemen kızıyor ilkine yaptık allah nasip ederse 2.sine de yaparız

aslında engüzeli düğün çok güzel oluyor ama hem maddi hem manevi zorluyor şimdi diyorumki doğar doğmaz kestirelim baba hemen kızıyor ilkine yaptık allah nasip ederse 2.sine de yaparız
bizim geleneklerde yok
burda biri sünnet düğünü yapcam dese millet tuhaf tuhaf bakar suratına

salı ve perşembe günlerinden nefret ediyorum ya bide pazar günü nişan çıktı ben ne giycem ya :26::26:

bu arada merhaba
bol bişilerin yokmu tatlım belden sonra bolalan falan ???
birde aldıklarını çok beğendim güle güle giyisn bebeğin
yarın bide düğün var kuzenimin nasıl olacak bilmiyrum
canım ben olsam senin yerinde izin alırıdm bugündne halim yok diye gündüz dinlenir akşamda düğüne giderdim mecbur

Son düzenleme:

ay tatlım çok güzel ama hepsini izleyemicem sanırım izledikçe duygulanıyorum ya
boğazıma bişi düğümlendi
allah mutluluğunuz bozmasın

bblim yok bol şeylerim hala eski kıyafetlerim oluyor giyiyorum da elbisemi alsam yoksa pantolon bluz tarzı bişimi alayım hangisi daha kullanışlı olur

tombikim evde steteskop var deneyeyim bari bende ses kalp atışı olarakta geliyormu ona ??

canım ben böyle bir uğultu içinden gelen pırpırpır hızlı bir ses duyuyorum gerçi son bir kaç gündür dinlemedim ama bugün ebe el doppleri ile dinledi o ses daha boğuk geldi bana walla ben kendim daha net duyuyorum steteskop ile :) özellikle yüzeye yakın bir yerde durunca daha net duyuyorum artık eşim falan da ayırt ediyor önceden duymuyorum diyordu. dene bak akşam duyarsın :)

çok soru soramıyoruz zaten kötü ama nedeni yok aLLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor çookk

çok acı hakikaten Rabbim hepimize sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar versin. her işte bir hayır vardır, hele ki sebepsizse...geçenlerde haberlerde vardı izlemişsinizdir, araba kaza yapıyor, içinde de 8 aylık hamile bayan ve eşi var. ikisi de yaralanmış. kadıncağız kaybetmiş yavrusunu. çok üzüldüm ama elden bir sey gelmiyor, Rabbim böyle uygun görmüş demek ki..

ay tatlım çok güzel ama hepsini izleyemicem sanırım izledikçe duygulanıyorum ya
boğazıma bişi düğümlendi
allah mutluluğunuz bozmasın

Amin Canım hepimizn mutluluğu daim olsun evlatlarımız yanımızda olsun sağlıklı sıhatli olsunlar mutluluk kendiliğinden geliyor zaten

anladım tatlım akşam bi deneyeyim ozaman hoş benim oğlan görürse onu oyuncak ederde zaten sever steteskopu steteteeseskop diyo ona

bblim yok bol şeylerim hala eski kıyafetlerim oluyor giyiyorum da elbisemi alsam yoksa pantolon bluz tarzı bişimi alayım hangisi daha kullanışlı olur
canım senin rahat ettiğin şey önemli bence

Amin Canım hepimizn mutluluğu daim olsun evlatlarımız yanımızda olsun sağlıklı sıhatli olsunlar mutluluk kendiliğinden geliyor zaten
amin canım

baktımda senin oğlanda maşallah tombikmiş önceleri şimdilerde daha iyi sanırım
benimki de 5 yaşında ve yaşıtlarına göre biraz tombik gidermi acaba kilosu diyorum hep

yarın olmadı sağlık ocağına gider rapor alırım sabah ki durumuma bağlı en kötü akşama izin almak zorunda kalıcam 1-2 saat

hayatım öncelikle geçmiş olsun. bu işin şakası yok senin hastalığın başında dinlenmen lazım. bak yarın cuma zaten, 1 gün rapor al. haftasonu da evde dinlenirsin.

yıllardır hasta olmayan ben ağustos ortasında hastalanmıştım hatırlarsınız belki, öyle pişmanım ki rapor almadığıma.en azından dinlenerek daha kolay geçiyor evde.

bizim eski müdür grip olduğunu anladığı anda koşa koşa eve giderdi ben bir yatıp dinleneyim diye. herkes nasıl bakıyor kendine.

sen hamişsin bunu unutma. hastalığın ilerlemeden çaresine bak güzelim olur mu?

steteskop çok iyi fikirmiş
gitti gidiyorda 15-16 tl gibi bişey.bendemi alsam ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…