2014 Şubat Anneleri

benim eşim ve kv. sezeryan istiyor. görümcem de sezeryan olmuş herhalde bu yüzden. ben doğal doğum istiyorum. doktor da sezeryancı bu arada:)
ben de eşimle geçenlerde anlaşmaya vardım. doktor planlı sezeryana yönlendirirse kesinlikle kabul etmeyeceğim. suyun bitmiş, plasenta yaşlanmış bilmemne diye korkutursa da başka bir tarafsız doktora görünmeden kesinlikle sezeryanı kabul etmemeyi düşünüyorum. ne zaman ki her sey yolunda olur, sancım gelir, suyum gelir hastaneye gideriz. şartlar elverir doğal doğum olur, şartlar elvermezse o zaman sezeryanı kabul ederim.benim için doktorun kim olduğu hiç önemli değil, gece gelmesi ya da gelmemesi de önemli değil, çünkü doktorlara güvenmiyorum.

bende büyük konuşmak istemiyorum ama sallamam diyorum napıcaksam artık hangi kitap o

kızlar yün yorgan falan yapılıormu beişlere:) kayınvalidem öle yarım ağız yapyımmı dedi kullanacaksan dedi bende daha belli değil dedim ama yatak artık beşiğe göre hazır olurda bir yorgan isteyim dimi oda bişi yapmış olsun böllekle şimdi ben yapacaktımda yaptırmadı olmasın

Eğer erkek olduğu kesinleşirse abisinin odasına uygun beşik alabilirim hatta buldum bile:)

oğlumun genç odasına bu beşik uyum sağlar mini olması ve tekerlekli olması benim için avantaj istediğim yere taşırım:)

bende büyük konuşmak istemiyorum ama sallamam diyorum napıcaksam artık hangi kitap o

Tracy Hogg, Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler diye bir kitap bendeki. sallamayla baş mı edilir ayol? bir de çalışan anne olacağız biz, bakan kişi kimse isyan eder walla:)

Slmmm
canım benim yegenimde kısın doğum yaptı
yün yorganı vardı ama hiç kullanmadı
istersen vereyim yepyeni ama kullanılmıyor dedi
çok minnak oluyorlar ya yün ağır geliyormuş allah korusun
uyku setininkini yada battaniye kullanırsın dedi

öyle olabilen annelerde var evet ama ben onlardan olamadım malesef
Valla ben nivea dan falan da istedim bakalım gelecek mi?
Canım primanın huggies in v.s sitelerine gir, üye ol, numune istiyorum diye bölümler var ona tıkla bilgilerini doldur gönder.

tamam canım bakayım bende milipudan istedim bir ayı geçti ama gelemdi bişi

canım bizim olduğumuz yer biraz soğukya o yüzden acaba diyorum maraşın ilçesindeyim yatak odamda birazcık daha serin

evet canım bende büyük konuşmak istemiyorum ama gazlı yada hasta bir çocuk olursa iş değişir tabi.kitabın adı "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler" TRACY HOGG.

prolet sımdı gordum baya kucukmus alan maaslalh benımde tam o arada b ıraz daha aralık arası
basım cok donuyor progestandanmı 3.30 saat oldu alalı ama

canım yün yorgan benim oğlanında var fakat biz hiç kullanamdık kaldıki kendimiz bile yün yorgan kullanmıyoruz evler kalorifarli luzum olmuyor bizde
sizin evin düzeni nasıl soğukluğu flaan onu bak fakat yün yinede biraz ağır olur helede yeni doğan bebek için yün yorgan çok çok ağır gelir
hazır yorgan demişsin ama hazır yorganlar genelde elyaf oluyor ben elyafa güvenmiyorum tamamen sentetik bu ikisinin dışında bebeğine PAMUKtan yapılmuş yorgan yaptır derim (bizim burda ona cüdele derler) hem çok ağır değil hemde sağlıklı doğal bir metaryel

canım aldığın karar en doğrusu içine nasıl siniyorsa öyle hareket etmek gerek
bu sezeryancı doktorlar zaten sonra haftalarda normal isteyen hastaasını bile bi bahaneyle sezeryana yönlendiriyor dediğin gibi

Son düzenleme:
prolet sımdı gordum baya kucukmus alan maaslalh benımde tam o arada b ıraz daha aralık arası
basım cok donuyor progestandanmı 3.30 saat oldu alalı ama

onun yağtığı baş dönmesini bana hiç bişi yapmadı yere yığılıyordum nerdeyse
sen yutuyormusun onu eğer yumuşak kapsülse vajinal al öylede alınabiliyor doktorum bana öyle dmeişti hem o şekilde iyi etkisi çok yan etkisi az oluyor

benim teyzoşlar heves etmiş yaptırmışlar spsem. kışın kullanılır yani sağlıklı sonuçta yün yorgan. zaten hafif ve ince oluyor onlar. kv. duyunca "sen ne kullanıyorsan bebeğe de o kullanılır, yünü hiç kullanamazsın boşuna yaptırmışlar "dedi. ben de "neden boşuna olsun, biz eşimle kış boyu yün yorganda yattık" dedim.

yani 1 tane bulunsa iyi olur gülüm...

bence yaptır canım üstüne almasada altına serersin gerekli yerlerde mesela park yatakların içine serebilirsin. birde bu bebişlerimiz hep küçük kalmayacak ya büyüyecekler gerek olur bence benim kaynanam ben nişanlıyken yapmıştı.oğlumun oğlişi yatar demişti erkek istiyordu ama kız olacak inşallah hayalleri yıkıldı adını bile koymuştu kayınbabamın adı ay çok kötüydü ya

işte dediğim gibi evin sıcaklığına bağlı bu bizim evde biz bile yatamıyoruz yün yorganla bebeğide hiç yatırmadım o yüzden

ama yün yoksa kesinlikle pamuk en iyisi bence

çok komik olmuş:) ben de oğlan olursa eşimin babasının adı olur diyordum, kendileri istemediler, artık haklarını kaybettiler napayım:) zaten kız olacak bizim bebiş de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…