ne zaman ayrılcan izne ???
selam canım bu aralar hareketleri tutarsız zaten bir bakıyorsun içerde halay çekiyor bir bakıyorsun harmandalı oynuyor
valla dayanabilirsem 37. Haftaya kadar çalışıcam canım. O da ocak sonu oluyor ama bu alışveriş işlerini havalar soğumadan halletmek istiyorum. Yağmurda çamurda gezilmez. Iznimde bebek kurabiyesi v.s gibi hazırlıklarla ilgilenirim diye düşünüyorum.
ne zaman ayrılcan izne ???
selam canım bu aralar hareketleri tutarsız zaten bir bakıyorsun içerde halay çekiyor bir bakıyorsun harmandalı oynuyor
tutarsizligindan ziyade cok derinden hissediyorum narin narin hareket ediyor benim ki...bu arada zevkine hayranim bilimcim kizina aldigin cicilere bayildim saglikla iyi gunlerde giysin kuzun :)
taaa o iznindenmi bahsediyordun sen bende yıllık izne ayrılacaksın sandım tekrardan
yok 37 den sonra gezmek zor olur helede şubat ayında
Bende bu bebek kurabiyesi olayını merak ediyorum şeker hamurundanmı yapcan onu?
Ben hiç öyle bişi düşünmedim yaparım diye sen yapıp doğum yaptığında gelenleremi vercen nasıl oluyor o işler hiç bilmyiorum
Evet canım. Gelenlere ikram ediliyor. Bi arkadaşım yapmış ondan görüp heves ettim bende. Ekliyeyim resimlerini. Yapmadan önce ondan destek alıcam bende
Eki Görüntüle 807720 Eki Görüntüle 807719 Eki Görüntüle 807721
AY BUNLAR ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK GÜZEL AMA İNSAN YEMEYE KIYAMAZ BUNLARI KIZZZVALLA BEN BUNLARI YEMEYE KIYAMAM
bayada düzgün yapılmış sanki pastaneden alınmış gibi duruyor
baya bi yapmak lazım yapılırsa gelen giden çok fazla olur çünkü demi
bide bunun altı kurabiye üzeri şeker hamurumu ?? ayrıca buna özel kalıp almış sanırım çok çok düzgün duruyorlar yaa
Valla canım bende bayıldım. Karı koca oturup yapmışlar. Çelik kalıplarla kesmiş hamuru pişirmiş üstünü de şeker hamuruyla süslemiş. Ama epey güzel süslemişBir paketlemiş bi güzel
Eki Görüntüle 807731 Eki Görüntüle 807732
ay ne biliym insan böyle şeyler hatıra kalsın istiyor
birde ben o kadar özene bezene yapsam saatlerce uğraşsam birisi karşıma geçip 30 saniyede bu yaptığımı yese (helede bebenin ya o) bana koyar gibime geliyor yok ben en iyisi yapmım bunlardan
bebek şekeri yeter bana
Benim bildiğim Şifa'nın Üniversite hastanesi 260 TL canım. Senin bahsettiğin şifa tıp merkeziyse onu bilmiyorum. Aletlerden çok ayrıntılı ultrasona bakan kişi önemli diye biliyorum.
Bunu asıl yapması gereken kişi perinatolog (perinatoloji uzmanı) olmalı ancak birçok yerde radyoloji uzmanı yapıyor maalesef. Egepol'de öyledir herhalde. Zaten bahsettiğim yüksek fiyatlara sahip hastaneler perinatoloji uzmanı bulunduruyor mutlaka.
o telefona bakanların gözünü oyasım gelio
kafaları bi gıdım kaldırmıolar
dün ben de otobüs de ayakta kaldım dan dun gidio araba yer isteyemem de veren olursa otururum
kimse vermedi tabiki ve artık belli gebe olduğum
önümde oturan gazete okudu yanındaki uyudu bi kaçı baktı yer vermedi
valla artık herkes kendi götünün derdinde
bundan evvel de bitanesi izbandut gibi oğluna yer tutmuş dolu diyip duruodu ben hamileyim dememe rağmen
valla ayakta gitmek mesele ddeğil de kaza olsa ani fren olsa etrafa çarpicam ondan korkuyorum
yoksa yerleri onların olsun sanki tapulu mal
Canım dr una danış idrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar kültürü yaptırırsın geçmiş olsun..
biraz üzgünüm kızlar bir arkadaşımın 2.bebeği olcaktı ilki erkek 2.kızdı çok seviyordu kız cocuklarını hep böle süslü püslügiydirmek isterdi ama malesef olmadı.doğuma 2 gün kala hareketleri hissetmeyince dr gitmiş ve karnında ölmüş nedeni belli değil.hemen sezeryanla almışlar.bakamamı bebeğine görmek istemem sonra yüzünü unutmam diyeee
Allah sabır versin cidden çok üzüldüm böyle durumlarda çok etkileniyorum rabbim korusun hemen kendimi onun yerine koyuyorum bende 2. kız çok istiyodum ama erkek olma olasılığı çok yüksek bu yüzden birazcık moralim bozuldu ama sağlıklı olması en önemlisi bunları okuyunca dahada çok dua ediyorum hepimizin yavrularını korusun insanın canından bir parça ben 2.hiç düşünmezdim ilk zamanlar, oğlumun sevgisi öyle büyük ki ona bişey olcak diye ödüm patlıyor gece onunla ilgili rüya görsen oturur ağlarım sabaha kadar dua ederim rabbim beni evlat acısıyla sınama uzun ömür ver diye velhasıl 2.bir bebek aynı sevgiyi bünyem kaldırırmı diye hep düşündüm çok çok çok inanılmaz bir aşk bağlılık hakikaten anne olmadan anlaşılmıycak bir duygu şimdi karnımızdakini bu denli severken kucağınıza aldığınızda ona il bakışınızda ve ilk emzirdiğinizde öyle bir bütünleşiyorsunuz ki karnınızdan çıkıp yüreğinize yerleşiyor hemde öyle bir yerleşme ki kimsenin gücü yetmez yerinden oynatmaya e şimdi bu sevgim ikiye katlanacak bende heralde sevgi patlaması yaşayacağım yüreğim XXL olcak tek dileğim şu loğusalık döneminde benim ilk göz ağrım yakışıklı prensimi üzmemek hatta herkezi şimdiden uyarıyorum sakın oğlumun yanında yok senin papucun dama atıldı yok artık sen abi oldun büyüdün gibi laflar etmeyin oda çocuk kardeşine özenip bebekleşecek benim sabrımın tükendiği yerde siz bana müdahale edin ve sakın kendini kötü hissetmesine izin vermeyin diyorum ama bakalım
akşam oldu ancak gelebildim
grip oldum halsizim son 1,5 saat kaldı çıkmak istiyorum artık bir o kadar da işler yoğun :2:
ne güzel yazmışsın tatlım
bu büyük çocuğun incitilmemesi konusunda bende çok hassasım bizim sülaledede çıkacak bu gibi durumlar eminim
ben o yüzden evin her odasın büyük puntularla LÜTFEN OĞLUMA SENİN PABUCUN DAMA ATILDI GİBİ CÜMLELER KURMAYINIZ yazılı kağıtlar asmayı planlıyorum çünkü herkese tek tek söylemek güç ayrıca bu şekilde kimseyi kırmamış olurum diye düşünüyorum bakalım
geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et
bende grip olmaktan korkuyorum açıkcası
söyle patronuna çık biraz erken olmazmı ?
Kızlar gerçekten 2. Bebekte annelerinin aklı hep ilkinde kalıyor..ablamlar da öyle olmuştu..doğuma girerken gelenden çok olan için endişeleniyor insan..ne yaparsak yapalım kıskanıyolar ama sonra alışıyolar merak etmeyin..bizim yiğenlerden biri kardeşinin yastığına takılan altınları toplayıp kendine takmıştı ne gülmüştük:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?