2014 Şubat Anneleri

ne zaman ayrılcan izne ???

selam canım bu aralar hareketleri tutarsız zaten bir bakıyorsun içerde halay çekiyor bir bakıyorsun harmandalı oynuyor

Valla dayanabilirsem 37. haftaya kadar çalışıcam canım. O da ocak sonu oluyor ama bu alışveriş işlerini havalar soğumadan halletmek istiyorum. Yağmurda çamurda gezilmez. İznimde bebek kurabiyesi v.s gibi hazırlıklarla ilgilenirim diye düşünüyorum.

taaa o iznindenmi bahsediyordun sen bende yıllık izne ayrılacaksın sandım tekrardan

yok 37 den sonra gezmek zor olur helede şubat ayında

Bende bu bebek kurabiyesi olayını merak ediyorum şeker hamurundanmı yapcan onu?
Ben hiç öyle bişi düşünmedim yaparım diye sen yapıp doğum yaptığında gelenleremi vercen nasıl oluyor o işler hiç bilmyiorum

ne zaman ayrılcan izne ???

selam canım bu aralar hareketleri tutarsız zaten bir bakıyorsun içerde halay çekiyor bir bakıyorsun harmandalı oynuyor

Tutarsizligindan ziyade cok derinden hissediyorum narin narin hareket ediyor benim ki...Bu arada zevkine hayranim bilimcim kizina aldigin cicilere bayildim saglikla iyi gunlerde giysin kuzun :)

tutarsizligindan ziyade cok derinden hissediyorum narin narin hareket ediyor benim ki...bu arada zevkine hayranim bilimcim kizina aldigin cicilere bayildim saglikla iyi gunlerde giysin kuzun :)

çok sağol canım daha iyileri sizinkilere olsun inş. Ben birazda bütçeye bakıyorum açıkcası yoks açok daha güzel şeyler vardır ama bütçem elverdiği kadar ve içime sinen şeyler almaya çalışıyorum işte beğendiğine sevindim

canım karnımızdaki bebeler küçük daha sert hareketlerine 22.hafta civarı başlıcaklar büyük ihtimal

Evet canım. Gelenlere ikram ediliyor. Bi arkadaşım yapmış ondan görüp heves ettim bende. Ekliyeyim resimlerini. Yapmadan önce ondan destek alıcam bende

AY BUNLAR ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK GÜZEL AMA İNSAN YEMEYE KIYAMAZ BUNLARI KIZZZ VALLA BEN BUNLARI YEMEYE KIYAMAM

bayada düzgün yapılmış sanki pastaneden alınmış gibi duruyor
baya bi yapmak lazım yapılırsa gelen giden çok fazla olur çünkü demi
bide bunun altı kurabiye üzeri şeker hamurumu ?? ayrıca buna özel kalıp almış sanırım çok çok düzgün duruyorlar yaa

Valla canım bende bayıldım. Karı koca oturup yapmışlar. Çelik kalıplarla kesmiş hamuru pişirmiş üstünü de şeker hamuruyla süslemiş. Ama epey güzel süslemiş Bir paketlemiş bi güzel

ay ne biliym insan böyle şeyler hatıra kalsın istiyor
birde ben o kadar özene bezene yapsam saatlerce uğraşsam birisi karşıma geçip 30 saniyede bu yaptığımı yese (helede bebenin ya o) bana koyar gibime geliyor yok ben en iyisi yapmım bunlardan

bebek şekeri yeter bana

ehhehee. Sende haklısın.

izmirde özel hastanelerde perinatolog var mı bilmiyorum doktorum bana sadece tepecikte olduğunu söyledi. ve bir de özel bir doktor önerdi. diğerleri ya radyoloji uzmanı ya da sertifika almış kadın doğumcu. şifa ile evvelki gün konuştuk yanlış bilgi verdilerse bilemiyorum canım

İnsanlık kalmadı artık, öyle ayakta kaldığında sana tavsiyem gözüne birini kestir,başım dönüyor oturabilirmiyim düşücem de kalkmak zorunda kalır gözünü kapa 1-2 dk sonra yola devam:)

Canım dr una danış idrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar kültürü yaptırırsın geçmiş olsun..

sağol canım ama ben yıllarca idrar yolu enfeksiyonu çektim onun sancısı çok farklı oluyor zaten idrarda yanma vs. hiç bir şeyim yok 2-3 dakika belime ve kasığıma vuran bir sancı oldu geçti. az önce sağlık ocağında aşı oldum zaten kalp atışı falan dinledik bebişim iyi sanırım çok yoruluyorum bu ara ondan oluyor.

Allah sabır versin cidden çok üzüldüm böyle durumlarda çok etkileniyorum rabbim korusun hemen kendimi onun yerine koyuyorum bende 2. kız çok istiyodum ama erkek olma olasılığı çok yüksek bu yüzden birazcık moralim bozuldu ama sağlıklı olması en önemlisi bunları okuyunca dahada çok dua ediyorum hepimizin yavrularını korusun insanın canından bir parça ben 2.hiç düşünmezdim ilk zamanlar, oğlumun sevgisi öyle büyük ki ona bişey olcak diye ödüm patlıyor gece onunla ilgili rüya görsen oturur ağlarım sabaha kadar dua ederim rabbim beni evlat acısıyla sınama uzun ömür ver diye velhasıl 2.bir bebek aynı sevgiyi bünyem kaldırırmı diye hep düşündüm çok çok çok inanılmaz bir aşk bağlılık hakikaten anne olmadan anlaşılmıycak bir duygu şimdi karnımızdakini bu denli severken kucağınıza aldığınızda ona il bakışınızda ve ilk emzirdiğinizde öyle bir bütünleşiyorsunuz ki karnınızdan çıkıp yüreğinize yerleşiyor hemde öyle bir yerleşme ki kimsenin gücü yetmez yerinden oynatmaya e şimdi bu sevgim ikiye katlanacak bende heralde sevgi patlaması yaşayacağım yüreğim XXL olcak tek dileğim şu loğusalık döneminde benim ilk göz ağrım yakışıklı prensimi üzmemek hatta herkezi şimdiden uyarıyorum sakın oğlumun yanında yok senin papucun dama atıldı yok artık sen abi oldun büyüdün gibi laflar etmeyin oda çocuk kardeşine özenip bebekleşecek benim sabrımın tükendiği yerde siz bana müdahale edin ve sakın kendini kötü hissetmesine izin vermeyin diyorum ama bakalım

ne güzel yazmışsın tatlım

bu büyük çocuğun incitilmemesi konusunda bende çok hassasım bizim sülaledede çıkacak bu gibi durumlar eminim
ben o yüzden evin her odasın büyük puntularla LÜTFEN OĞLUMA SENİN PABUCUN DAMA ATILDI GİBİ CÜMLELER KURMAYINIZ yazılı kağıtlar asmayı planlıyorum çünkü herkese tek tek söylemek güç ayrıca bu şekilde kimseyi kırmamış olurum diye düşünüyorum bakalım

akşam oldu ancak gelebildim

grip oldum halsizim son 1,5 saat kaldı çıkmak istiyorum artık bir o kadar da işler yoğun :2:

Tşk ederim cnm.güzel fikirde yanlız ev gezmelerinde artık tabela olarak boynumuza asarız :) şaka maka kırarım valla ki inan ben karşımdaki insanı kırmamak adına kırılmak pahasına bile hep susan biryim ama mevzu pahis oğlumun ruhsal durumu piskolojisi olunca feriştahı gelse beni ilgilendirmez bir kaç kere böyle mevzu oldu hemen gardımı aldım hiç öyle bişey yok bir kere ben hiç istemiyordum benim oğlum abi olmak istedi kardeşi olsun istedi o nederse o olur bizim evin şehzadesi o diyerek gaz veriyorum yavrum benim nasılda geriniyo şişiyo e artık küçük kardeş büyüyünceye kadar böyle idare ederiz sonrasıda o büyümüş olur zaten:)

Kızlar gerçekten 2. Bebekte annelerinin aklı hep ilkinde kalıyor..ablamlar da öyle olmuştu..doğuma girerken gelenden çok olan için endişeleniyor insan..ne yaparsak yapalım kıskanıyolar ama sonra alışıyolar merak etmeyin..bizim yiğenlerden biri kardeşinin yastığına takılan altınları toplayıp kendine takmıştı ne gülmüştük:))

Bacım bunlar cin gibi bizimki şimdiden sünnetini düşünüyo benim altınları siz aldınız kardeşimiz altınlarıda benim olcak diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…