2014 Şubat Anneleri

Selam hanımlar. Nasılsınız. Ikı gun ucretli öğretmenlik yaptım mahvoldum. Alışkın değilim zaten bi de hassas hamilelik geçiriyorum hemen yoruluyorum. Dün doktoruma gidip rapor aldım 30 günlük. İstifa dilekçeme iliştirip vereceğim bugun :)) bu arada bebeğim 50 gr almış 1 haftada. Rahatladım biraz

Bu arada pazar günü eşimle avm ye gittik, kuzucuğuma ilk parçalarını aldık

Bir şey soracağım bu arada. Kaç tane hastane çıkışı yeterli olur? Hepsi 10 parçalı mı olmalı? Biraz yardımcı olur musunuz acaba?

arkadaşlar uzuuuunnn bir aradan sonra tekrar sizinleyim. bir taraftan evden getirdiğim yemeğimi yiyorum bir taraftan da birşeyler yazayım dedim. İşyerinde problemler, hastanelik olmalar, serumlar filan derken uzun bir süre aranızda olamadım. Geçmişe dönüp okumaya vaktim olmadı, bu sayfadan devam edeceğim. Herkes iyidir umarım...

Hepinizi özledim,öpüyorum canlar....

canım çok geçmiş olsun...sevindim seni gördüğüme...özlemişim yaaaa

Kızlar size bi ahret suali :)
Kaşlarımın olduğu yer ağrıyor, sık sık bu aralar.
Daha çok da işte birşeyler yetiştiriken oluyor, acaba gözlerim mi bozuluyor , yoksa ztresss mi yapıyorum dersiniz.

Daha çok da işte birşeyler yetiştiriken oluyor, acaba gözlerim mi bozuluyor , yoksa ztresss mi yapıyorum dersiniz.

canım benim de 2-3 haftadır basım agrıyo kaslarım göz kapaklarım bile agrıyo o derece.normalde migren var ama migren ağrısı gibi de değil.ben hava değişimine yoruyorummm bunu hayrlısı

canım çok geçmiş olsun...sevindim seni gördüğüme...özlemişim yaaaa

Jack'cim ben de sizleri özledim çooookkk... Burada olmak çok güzel tekrardan, kaldığımız yerden devam.

bence fark etmeden kaşlarını çatıyor olabilirsin, bir ara bende de olmuştu sonra arkadaşlar neden kaşlarını çatıp duruyorsun dediler. Bir de sonra astigmat çıktı, gözlük aldım başağrısından kurtuldum.

Kızımı okuldan aldımm kızımın ilk bezinide alıp geldim.Elimde kızımdan kalan bezler ve gelen hediye tek tük bezlerde var tabii...Burnumaaa canınınız çekermi bilmem ama Taze fasülye kokusu geldii.hemen aldım yaptımm.yiceeemm yemek yiyenlerede afiyet olsun şekerlerrr.

ben öğle yemeğinde yediiiimmm....

canım benim de 2-3 haftadır basım agrıyo kaslarım göz kapaklarım bile agrıyo o derece.normalde migren var ama migren ağrısı gibi de değil.ben hava değişimine yoruyorummm bunu hayrlısı

bu aralar biizim için baş ağrılı dönem benimde geçenlerde sık agırdı gözlerimi kaldıramıyordum.Belkide tansiyondu limon suyu falan içtim az düzeldi.

Kuzum hoşgeldin. Gelmiş geçmiş olsun. Hayırdır? Her şey yolunda şimdi değil mi?

bu aralar biizim için baş ağrılı dönem benimde geçenlerde sık agırdı gözlerimi kaldıramıyordum.Belkide tansiyondu limon suyu falan içtim az düzeldi.

gecms olsun tatlım.su an belim agrıyo benimde oturmaktan sürekli...boşluk kalıyo belimin orda.yastık getircem evden

bide çok yedim ben yaaa soda içiomm

gecms olsun tatlım.su an belim agrıyo benimde oturmaktan sürekli...boşluk kalıyo belimin orda.yastık getircem evden
bide çok yedim ben yaaa soda içiomm

Ben bugün doymadan bıraktım ama yine de soda içeyim dedim. 3 gündür oynamayan kız kıpırdanmaya başladı
Anası gibi olmıcak herhalde, seviyor sodayı

Kuzum hoşgeldin. Gelmiş geçmiş olsun. Hayırdır? Her şey yolunda şimdi değil mi?

Çok şükür şimdi herşey yolunda canım benim... Bakalım bir de cumartesi ayrıntılı ultrasona girip de herşeyi yolunda görürsek değmeyin keyfimize...

İşyeri biraz daha sakinledi, önümüzdeki hafta da patron bir haftalığına yok, daha sakin geçer umarım. Ben hala yemek sorunumu aşamadığım için işyerinde fenalaştım, hastanelik oldum buradan yakın bir hastaneye götürdüler, sonra devlet hastanesi rezaleti yaşadık... eşim doktor döven hasta yakını şeklinde haberlere manşet olacaktı nerdeyse.

Çok şükür herşey şimdi iyi....

saol cnm inşallah sanada iyi gelir...ömür boyu anneye hizmet etsek sadece karnında taşıdığı dokuz ayın hakkını ödeyemeyiz canım..bunu hepimiz şimdi daha iyi anlıyoruz.doğururken dahada iyi anlıycaz:18::18::18::18:

Ayyy büyük geçmiş olsun canım. O hastaneler sağlam adamı hasta ediyor zaten. Kimisi kurbanlık hayvan muamelesi yapıyor, eşini anlayabiliyorum. Dilerim bir daha yaşamazsınız böyle birşey.
Herşey yolunda gider inşallah c.tesi

sincap hoş geldin geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim

ben bugün biraz nalet (bizim burda öyle derler) bir havadayım suratsızım milleti çemkirmeye hevesliyimmmmmmmmmmmmmmm
ay ben bile kendime sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…