2014 Şubat Anneleri

göbeğimin muhtelif yerlerinde yaptığım denemeler sonucunda bağırsaklarımın gıcırtısı ve dışarıda oynayan çocukların sesinden başka bişey duymadım

canlarımmm napıyısınızzz
bugün okulda hamile tişörtümü giydim.9 larda ilk defa girdiğim bir sınıfta öğr sordu hocam bebek mi bekliyorsunuz?evet dedim.diğer bir öğrenci sordu evli misiniz?
çocuklar alem yahuu

canımm evi taşıdık olanlar da oldu servikal kanal kısalmış yatıyorum bir haftadır neti ancak baglatabildik kusum benım. Progestan başladı dr heyet raporu diyorlar bayrama kadar dayanayım diyorum bilmem nasıl olacak kuzucum yavrun nasıl sen ne durumdasın bakiim :) bu arada özel mesajı atamadım bı sorun verio anlamadım canım

bu arada selamlar kızlarr iyi akşamlar yavrularınıza öpücükler kokulu kokulu :)

Kızlar grip oldum çok kötüyüm:2:iki gündür baş ağrısından burun tıkanıklığından ne uyku ne rahat yüzü gördüm..anlım genzim yanıyoooo..dr ilaç vermedi..sizin tavsiyeniz varmı nasıl rahatlarım.en azından rahat uyurum

bu arada selamlar kızlarr iyi akşamlar yavrularınıza öpücükler kokulu kokulu :)

canım yaaa çok geçmiş olsun.bende meraklandım nerelerdesin diye.bebeğindenönemli birşey yok doktorun yat diyorsa yat kuzum

çokkk geçmişler olsun tatlımmmm.burun tıkanıklığna ılık tuzlu suyun iyi geldiğini biliyorum.grip içinde genel cerrahımın bana verdiği bir formül var.yapabilirsen iyi olur tatlım;bir portakalı ve yarım limonu sık.kaliteli baldan bir tatlı kaşığı ekle.ılık bir bardak suda bunları karıştır.sabah akşam iç kuzum

Kızlar anketi nasıl degistiricem acaba kız yazmıştım ya erkekle nasıl değiştirilir

tatlım okyanus suyu bayagı bır rahatlatır genzini

Kızlar anketi nasıl degistiricem acaba kız yazmıştım ya erkekle nasıl değiştirilir

:26:sanırım değişemiyorsun kuzum.aslında anketi yapan silip tekrar eklese

canım yaaa çok geçmiş olsun.bende meraklandım nerelerdesin diye.bebeğindenönemli birşey yok doktorun yat diyorsa yat kuzum

doğru soyluyosun canım bakalım bı pazartesi bir daha gideyim de dr'a prof gorsun ne dıyecek ona gore hareket edetces artık. bizim okul zihinsel engelliler tek korkum o gelır vurur iter ne olur ne olmaz...

doğru soyluyosun canım bakalım bı pazartesi bir daha gideyim de dr'a prof gorsun ne dıyecek ona gore hareket edetces artık. bizim okul zihinsel engelliler tek korkum o gelır vurur iter ne olur ne olmaz...

allah muhafa kuzum
bu arada ev mi aldınız?başka bir kiralık eve mi geçtiniz

allah muhafa kuzum
bu arada ev mi aldınız?başka bir kiralık eve mi geçtiniz

yok kuzum öğretmen maaşıyla istanbulda ev almak kiiim biz kim :) okula yakın bı yerden baska bı kıralık tuttuk diğer evim denize ykındı yogun rutubet vardı annem bıraz gozumu korkuttu bebek hastalanır falan dıye bızde taşınalım dedık olan oldu işte... kısmet ya artık daha cok burda olurum muhtemelen eğer alırsam heyeti

evlilik dışı diyeydin benim de bir öğrencim bugün geldi karnıma hafifçe bastırarak senin karnında bebeek mi vaaar diye sordu. Evet nerden bildin dedim, bildim işte dedi kaçtı

Canım ben burun bantlarından takıyordum kimyasal içermediği için sanırım kullanabilirsin geçmiş olsun :)

neey cinsiyeti yanlış mı görmüş sen de mi oğlan anası oluyosun bize bir kişi daha eklendi o zaman

evet canım geçen forumca şoktaydıkya bir hafta oldu demekki sen duymamışsın öle oldu /90 kıızmız oldu oğlan:)

iki tane kitap sipariş verdim netten bakalım bugün burda aldığım bir tavsiye bebek sorunlarına mucize çözümler ve adem güneş die bir pedagog var onun annelik sanatı kitabı.alanım psikolıojide olsa olmuyor kendi söküğüne dıaşrdan takviye lazım

anneler bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey gayet iyi çıktı hem kendi dr um demişti hem de bugün ultrasonda denileni söylüyorum: annesi bu kız çooooooook yaramaz olacak :))) o kadar hareketli ki anlatamam ultrasonda herşeyi anlattı kalbi karaciğeri böbrekleri...vs sonra damarlarını gösterdi kalp sesi dışında sesler de dinletti sanırım bir damarın sesiydi ama ne hatırlayamıyorum bebeğim elini yanağına koymuş bir de :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…