canım ben böyle bir uğultu içinden gelen pırpırpır hızlı bir ses duyuyorum gerçi son bir kaç gündür dinlemedim ama bugün ebe el doppleri ile dinledi o ses daha boğuk geldi bana walla ben kendim daha net duyuyorum steteskop ile :) özellikle yüzeye yakın bir yerde durunca daha net duyuyorum artık eşim falan da ayırt ediyor önceden duymuyorum diyordu. dene bak akşam duyarsın :)
göbeğimin muhtelif yerlerinde yaptığım denemeler sonucunda bağırsaklarımın gıcırtısı ve dışarıda oynayan çocukların sesinden başka bişey duymadım
canlarımmm napıyısınızzz
bugün okulda hamile tişörtümü giydim.9 larda ilk defa girdiğim bir sınıfta öğr sordu hocam bebek mi bekliyorsunuz?evet dedim.diğer bir öğrenci sordu evli misiniz?
çocuklar alem yahuu
bu arada selamlar kızlarr iyi akşamlar yavrularınıza öpücükler kokulu kokulu :)
canımm evi taşıdık olanlar da oldu servikal kanal kısalmış yatıyorum bir haftadır neti ancak baglatabildik kusum benım. Progestan başladı dr heyet raporu diyorlar bayrama kadar dayanayım diyorum bilmem nasıl olacak kuzucum yavrun nasıl sen ne durumdasın bakiim :) bu arada özel mesajı atamadım bı sorun verio anlamadım canım
Kızlar grip oldum çok kötüyüm:2:iki gündür baş ağrısından burun tıkanıklığından ne uyku ne rahat yüzü gördüm..anlım genzim yanıyoooo..dr ilaç vermedi..sizin tavsiyeniz varmı nasıl rahatlarım.en azından rahat uyurum
Kızlar grip oldum çok kötüyüm:2:iki gündür baş ağrısından burun tıkanıklığından ne uyku ne rahat yüzü gördüm..anlım genzim yanıyoooo..dr ilaç vermedi..sizin tavsiyeniz varmı nasıl rahatlarım.en azından rahat uyurum
Kızlar anketi nasıl degistiricem acaba kız yazmıştım ya erkekle nasıl değiştirilir
canım yaaa çok geçmiş olsun.bende meraklandım nerelerdesin diye.bebeğindenönemli birşey yok doktorun yat diyorsa yat kuzum
doğru soyluyosun canım bakalım bı pazartesi bir daha gideyim de dr'a prof gorsun ne dıyecek ona gore hareket edetces artık. bizim okul zihinsel engelliler tek korkum o gelır vurur iter ne olur ne olmaz...
allah muhafa kuzum
bu arada ev mi aldınız?başka bir kiralık eve mi geçtiniz
canlarımmm napıyısınızzz
bugün okulda hamile tişörtümü giydim.9 larda ilk defa girdiğim bir sınıfta öğr sordu hocam bebek mi bekliyorsunuz?evet dedim.diğer bir öğrenci sordu evli misiniz?
çocuklar alem yahuu
Kızlar anketi nasıl degistiricem acaba kız yazmıştım ya erkekle nasıl değiştirilir
evlilik dışı diyeydinbenim de bir öğrencim bugün geldi karnıma hafifçe bastırarak senin karnında bebeek mi vaaar diye sordu. Evet nerden bildin dedim, bildim işte dedi kaçtı
Canım ben burun bantlarından takıyordum kimyasal içermediği için sanırım kullanabilirsin geçmiş olsun :)
neey cinsiyeti yanlış mı görmüş sen de mi oğlan anası oluyosun bize bir kişi daha eklendi o zaman
:26:sanırım değişemiyorsun kuzum.aslında anketi yapan silip tekrar eklese
Selam Subat anneleri.
Benim Nazli kizim ters duruyormus sirti donuk acaba oyuzden mi hareketlerini cok az hissediyorum korkutuyor bu cadi beni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?