2014 Şubat Anneleri

günaydın hanımlar..gününüz aydın olsun inşallah..valla ben kızımın tepikleri ve oğlumun öpücüğüyle uyanmanın hazzı içindeyim :)) bunu yazarken bile içerden minik minik tepikler geliyor..oğluşum keloğlanı izliyor bende şimdi ona kahvaltı hazırlayacağım..

Öyleymiş canım. Tepeciktekine de. Kadın doğum doktoruna muayene olup gidiyormuşsun. O gerekli görürse yönlendiriyormuş. Yoksa gidecektim oraya. Muayenehanelerinde olan doktorlar var. Benim değiştirdiğim doktorumda vardı ama şuan onun için gitmeye yüzüm tutmuyor

kızlar günayddın
ne gün ama havaserinlemiş hatta bizim orda yağmur yağdı tepeme servise giderken
gece bebeitoma uyandım kasıklarımı tekmeliodu kerata
bi yukarda bi aşağıda bukadar büyüdümü bu ya anlamadım gitti

Günaydınnn herkeseee benim minnoşum cicilerini aldığımızdan beri pek hareketli su an da tık tık vurup kacıyo

proletttttimmmm rüyamda seni gördüm anneni de gördüm ama yüzü yoktu:26:yani hiç görmediğim için belki de bi kadın var ama yüzünü göremiyorum sesi var sadece annenmiş....bana bebek kıyafeti veriyo....bende hemen baharımın da bebişi olacak ona ver teyze ayıp olur diyorum...ona cok aldım diyo,içim rahat etmiyor hiç ama neyse makineye atıyorum aldığı ciciyi.....yıkandıktan sonra bi acıyorum makineyi,bi kıayfet olmuş yuz kıyafet...bi dolu bebek cicisi....seni çağırıyorum hemen....paylaşalım diyeegüzelce paylaşıyoruz seninleeee

hayır olsun inşallahhhh

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalar hepimizee..

Canlar amcam çarşamba günü safra kesesini aldırdı. Kanser hücresine benzer hücreler görmüşler ameliyat esnasında patolojiye gönderildi biopsi falan, riskliydi durum. Sonuca göre karaciğerin bi kısmını alabilirlerdi ama temiz çıktı. Neyse. Annem babam Bulgaristan da olduğundan, ziyareti görev bilip gittik eşimle. Odasında başka başka hastalar vardı. Biri kolon kanseri biri baska bi kanser (Allah şifa versin) Yarım saat kadar kaldık hastanede. Sonra kuzenim ve eşi geldi. Kuzenimin eşi de hamile 38.haftasında. O çıkmadı yukarıya mikrop v.s diye. Kendimi çok suçlu hissettim. Umarım mikrop falan kapmamışımdır.

Günaydın kuzum. Allah hayra çıkarsın. Ne güzel rüyaymış o öyle.
Akşam bana bin türlü nasihat etti akrabalar hiçbişey alma diye içine doğdu demekki
Kuzenimin eşi 38.haftasında bebek arabasından başka hiçbişey almadım dolabı dopdolu şuan kızımın çoğunu açıp yıkamıcam bile hediye vermek için dedi. Hatta bebek arabası bile gelmiş değiştirmişler başka bir şeyle
Zaten 3 kuzen 4 ay arayla hepimizin kız. En son benim ki. Hepsinden sebeplencem sanırım, şunu alma bunu alma diyip duruyorlar.

bi şey olmamıştır inşallah kuzum.....Allah şifa versin tüm hastalaraa

günaydın lepim.bende gece uyandım sırt üstü uzandım bi baktım tekmeler ardı ardına...

bi yukarıda bi aşağıda benimkide....

hakkaten içime dogmus ohh ne güzel vallaaa

bişi olmaz tatlım Allahın izniyle

yaa dimi depiklesin dursunlar
anca varlıkları öyle hissedilio bi de alışıoz o harekete

Gunaydın kızlar iyisiniz inş.
Prolet sıkma canını tatlım öyle hataneye girip çıkmakla mikrop kapılmaz endişe etme sen

hal keyifleriniz iyimi kızlar ? Bugün bugrda hava açık güneşli şimdilik kapanmassa ve bu benide etkiliyor mutlu uyandım

iyiyiz hamdolsun
bizim burda kapalı hava serin de trenchkota geçtim:)
sen nasılsın bakalım

Bu arada 21.haftama girdim allahın izniyle oda ayrı bir mutluluk vede yarın kontrolüm var bir aydır görmüyordum bebekimi bakalım nasıl olmuş

haa ayrıca dün steteskopla karının ve bebeğin dinlenebileceği konuşuldu burda bende evde gittim denedim ama hiç bişicik duymadım ya üstelik kızım tepiklerken bile nerdeyse hiç ses gelmedi steteskoptan

günaydın canımmmm....iyiyim ben şükür,sende iyisindir inşallahh

dün bi dizi izliyodum ugur yücel in oynadığı.ismini hatırlayamadım

dizi antep-istanbul arasında geciyo.....hemen aklıma geldin

iyiyiz hamdolsun
Bizim burda kapalı hava serin de trenchkota geçtim:)
sen nasılsın bakalım

çok şükür iyiyiz

ana bizim buralar henüz baya sıcak sabah hırkamı bile çıakrıdm ben kısa kollu gayet kafi geldi bugün ama gün içinde kapanamsı muhtemel yine fakat kapansa bile trençkot giyilmez henüz sıcak olur
birde kış geliyor ya kışlık gebe kıyafetleri almak gerek
2 gün önce soğuktu burası ben alta uzun kollu normal bady giydim üzerinede kısa kollu tişörtle idare ettim ama kasım gibi buda soğuk olur sanırım ne giymeli ne etmeli ???

günaydın herkese,
bu sabah acaip bir baş ağrısıyla uyandım havada karanlık canım hiç çalışmak istemiyor
hava çok etkiliyor ya
günaydın canımmmm....iyiyim ben şükür,sende iyisindir inşallahh

Dün bi dizi izliyodum ugur yücel in oynadığı.ismini hatırlayamadım

Dizi antep-istanbul arasında geciyo.....hemen aklıma geldin

görmedim tatlım ama aklına gelmeme sevindim
Pek tv izlemiyorum ya hele dizi hiç izlemiyorum bi muhteşem yuzyili izlerdim onuda izlemedim geçen gün eski tadı yok sanki

ben de yarın giriyorumm
1 ay oldu he kocaman olmuştur emin ol ne güzel
ayrıntılı ultrason mu olacak bu defa??
ben de o dinleme olayı xayıflarda geçerli olabilecek bişi
bence çok takma daha da büyüsün ozaman dinlersin:)
Günaydın herkese,
bu sabah acaip bir baş ağrısıyla uyandım havada karanlık canım hiç çalışmak istemiyor

günaydıın
çalışmayalım beyaa
başağrısına ne iyi gelir hiç bilmem ama belki açlıktn falandır benim ozxaman ağrır

hava çok etkiliyor ya

görmedim tatlım ama aklına gelmeme sevindim
Pek tv izlemiyorum ya hele dizi hiç izlemiyorum bi muhteşem yuzyili izlerdim onuda izlemedim geçen gün eski tadı yok sanki

aynen bende sadece onu izliyodum eski tadı yok...uyudum bende izlemeyi bırakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…