- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
günaydınnnnn
ayy ben bile heyecanlandım
bende okuluma gideyim dersim var
sabah umuta dedimki;okul var morelim sinirli benim
limonportakalım
izmirde özel hastanelerde perinatolog var mı bilmiyorum doktorum bana sadece tepecikte olduğunu söyledi. ve bir de özel bir doktor önerdi. diğerleri ya radyoloji uzmanı ya da sertifika almış kadın doğumcu. şifa ile evvelki gün konuştuk yanlış bilgi verdilerse bilemiyorum canım
:)günaydın canımm
Günaydınnn herkeseeebenim minnoşum cicilerini aldığımızdan beri pek hareketli su an da tık tık vurup kacıyo
proletttttimmmm rüyamda seni gördüm anneni de gördüm ama yüzü yoktu:26:yani hiç görmediğim için belki debi kadın var ama yüzünü göremiyorum sesi var sadece annenmiş....bana bebek kıyafeti veriyo....bende hemen baharımın da bebişi olacak ona ver teyze ayıp olur diyorum...ona cok aldım diyo,içim rahat etmiyor hiç ama neyse makineye atıyorum aldığı ciciyi.....yıkandıktan sonra bi acıyorum makineyi,bi kıayfet olmuş yuz kıyafet ...bi dolu bebek cicisi....seni çağırıyorum hemen....paylaşalım diyee güzelce paylaşıyoruz seninleeee
hayır olsun inşallahhhh
Günaydınnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalar hepimizee..
Canlar amcam çarşamba günü safra kesesini aldırdı. Kanser hücresine benzer hücreler görmüşler ameliyat esnasında patolojiye gönderildi biopsi falan, riskliydi durum. Sonuca göre karaciğerin bi kısmını alabilirlerdi ama temiz çıktı. Neyse. Annem babam Bulgaristan da olduğundan, ziyareti görev bilip gittik eşimle. Odasında başka başka hastalar vardı. Biri kolon kanseri biri baska bi kanser(Allah şifa versin) Yarım saat kadar kaldık hastanede. Sonra kuzenim ve eşi geldi. Kuzenimin eşi de hamile 38.haftasında. O çıkmadı yukarıya mikrop v.s diye. Kendimi çok suçlu hissettim. Umarım mikrop falan kapmamışımdır.
kızlar günayddın
ne gün ama havaserinlemiş hatta bizim orda yağmur yağdı tepeme servise giderken
gece bebeitoma uyandım kasıklarımı tekmeliodu kerata
bi yukarda bi aşağıda bukadar büyüdümü bu ya anlamadım gitti
Günaydın kuzum. Allah hayra çıkarsın. Ne güzel rüyaymış o öyle.
Akşam bana bin türlü nasihat etti akrabalar hiçbişey alma diye içine doğdu demekki
Kuzenimin eşi 38.haftasında bebek arabasından başka hiçbişey almadım dolabı dopdolu şuan kızımın çoğunu açıp yıkamıcam bile hediye vermek için dedi. Hatta bebek arabası bile gelmiş değiştirmişler başka bir şeyle
Zaten 3 kuzen 4 ay arayla hepimizin kız. En son benim ki. Hepsinden sebeplencem sanırım, şunu alma bunu alma diyip duruyorlar.
bişi olmaz tatlım Allahın izniyleGünaydınnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalar hepimizee..
Canlar amcam çarşamba günü safra kesesini aldırdı. Kanser hücresine benzer hücreler görmüşler ameliyat esnasında patolojiye gönderildi biopsi falan, riskliydi durum. Sonuca göre karaciğerin bi kısmını alabilirlerdi ama temiz çıktı. Neyse. Annem babam Bulgaristan da olduğundan, ziyareti görev bilip gittik eşimle. Odasında başka başka hastalar vardı. Biri kolon kanseri biri baska bi kanser(Allah şifa versin) Yarım saat kadar kaldık hastanede. Sonra kuzenim ve eşi geldi. Kuzenimin eşi de hamile 38.haftasında. O çıkmadı yukarıya mikrop v.s diye. Kendimi çok suçlu hissettim. Umarım mikrop falan kapmamışımdır.
bi şey olmamıştır inşallah kuzum.....Allah şifa versin tüm hastalaraa
günaydın lepim.bende gece uyandım sırt üstü uzandım bi baktım tekmeler ardı ardına...
bi yukarıda bi aşağıda benimkide....
Gunaydın kızlar iyisiniz inş.
Prolet sıkma canını tatlım öyle hataneye girip çıkmakla mikrop kapılmaz endişe etme sen
hal keyifleriniz iyimi kızlar ? Bugün bugrda hava açık güneşli şimdilik kapanmassa ve bu benide etkiliyor mutlu uyandım
Gunaydın kızlar iyisiniz inş.
Prolet sıkma canını tatlım öyle hataneye girip çıkmakla mikrop kapılmaz endişe etme sen
hal keyifleriniz iyimi kızlar ? Bugün bugrda hava açık güneşli şimdilik kapanmassa ve bu benide etkiliyor mutlu uyandım
iyiyiz hamdolsun
Bizim burda kapalı hava serin de trenchkota geçtim:)
sen nasılsın bakalım
hava çok etkiliyor yagünaydın herkese,
bu sabah acaip bir baş ağrısıyla uyandımhavada karanlık canım hiç çalışmak istemiyor
günaydın canımmmm....iyiyim ben şükür,sende iyisindir inşallahh
Dün bi dizi izliyodum ugur yücel in oynadığı.ismini hatırlayamadım
Dizi antep-istanbul arasında geciyo.....hemen aklıma geldin
ben de yarın giriyorummBu arada 21.haftama girdim allahın izniyle oda ayrı bir mutluluk vede yarın kontrolüm var bir aydır görmüyordum bebekimi bakalım nasıl olmuş
haa ayrıca dün steteskopla karının ve bebeğin dinlenebileceği konuşuldu burda bende evde gittim denedim ama hiç bişicik duymadım ya üstelik kızım tepiklerken bile nerdeyse hiç ses gelmedi steteskoptan
Günaydın herkese,
bu sabah acaip bir baş ağrısıyla uyandımhavada karanlık canım hiç çalışmak istemiyor
hava çok etkiliyor ya
görmedim tatlım ama aklına gelmeme sevindim
Pek tv izlemiyorum ya hele dizi hiç izlemiyorum bi muhteşem yuzyili izlerdim onuda izlemedim geçen gün eski tadı yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?