2014 Şubat Anneleri

evet tatlım kabanımda bugün geliyor gelince deniycem inş. Size haber ederim

sizin orası çok soğuk değil ya badyde idare eder bizim burda kazak lazım aslında ama hiç gebe kazağı görmedim ben varmıdırki :26:

millet bebeğe eşya bakıyor bende biraz manyağım yani bende halen evime eşya bakıyorum:) değişik sehpalar falan.birde beyaz konsol arıyorum böle tam beyaz gören duyan bana ahaber versin kızlar:)

kız merak ettim seni gene ben:) hoşgeldin geçmiş olsun bende yapayım kahvaltımı bari bende çok az az hissediorum önceki gün net hisssettim ama dün çok azdı bugün inşallah iyce hissedirim inşallah:)

ya zaten başta gazdır heralde dedim ama baktımkii bir noktada düzgün aralıklarla vuruluyor sonra sertleşme ve diğer noktada hissediliş:))) önceleri sadece gece hissederdim ve sırt üstü yatıncak,şimdi ayaktayken de ufak ufak başladı sanki...rabbim korktuğumla imtihan etmesin,daha yüzünü görmeden tekmelerini bu kadar seviyorken yüzünü görünce şaşkolozluğumdan uyuyamam heraldee hehehhehe:)

günaydın kızlar artık yavaş yavaş kendimi hazırlamalıyım erkeğe yakışıklı oğlum diye sevmeliyim kız bebek beklentisiyle halen konsantre olmuş değilim yavrucuğuma 100/100 dediği an bağrıma basacağım minik kuzumu Eki Görüntüle 808329

evde örgü yelekler, hırkalarla, işyerinde de yine triko hırkalarım var onlarla idare edicem bakalım ben de canım.

bir de bu sene kaloriferli eve taşındık inşallah yakarlarsa evin içi ılık olur. (bazı daireler "ne gerek var antalya da kalorifer mi yanar" diyormuş, hiç yanmaz mı, hepsinin çifter çifter çocuğu var, her odada klima yaksa zaten kafadan 300-400 elektrik parası ödeyecek haberi yok akılsızların, bir de elektrik özelleşti, artık faturalar 15-20 günde 1 geliyor, fiyat da iyicene arttı, hakkımızda hayırlısı)

kızlar ya ben hala emin olamıyorum karnımdaki hislerden
benim hep sağ tarafta zaten, arada bişiler hissediyorum elimi koyuyorum yok
artık bebikimi hissetmek istiyorum yaaa
bu arada kışlık kıyafetten konuşulmuş
ben acayip donan biriyim, ama biçok arkadaşım hamilelikte üşümez hatta yanarsın diyolar
bende bir umutla öyle olmasını bekliyorum
çünkü kışlık hamile bodyleri var sadece
normal halimde ben bodyle asla ısınmam
inşallah yavrularımız bizi ısıtır, doğuncada biz onları

kızlar merhaba . size bir şey soracaktım ben demir ilacı almama rağmen ishalim. dahiliyeye gittim tsh hormonumun çok düşük çıktığını söyledi.ilk üç ay normal ama sonrasında normal olmalı dedi. başka testlerde istedi. ultrasonda guatrlarım çıktı. internette düşük olursa bebekte zeka geriliğine sebep oluyor yazıyordu. çok korkuyorum. bebeğime birşey olmasını istemiyorum. ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. doktor bir tane olunca tedirgin oluyorsun böyle....(

12 yıllık troid hastası olarak bildikelrimi aktarayım arkadaşım, tsh ın düşük olması değil yüksek olması (ki bu demek oluyor ki troidlerin yavaş çalışıyor) hormonu az ürettiğinden bebekte dedğin gibi zeka problemi yapıyor, hergün kullanılan bir ilaçla ve sık kontrollerle gebelikte risk oluşturmuyor. tsh ın düşün olması troid bezlerinin hızlı çalıştığı anlamına gelir onunda bu tür bir zararı varmı açıkçası hiç duymadım. doktorun ilaç falan verdi mi?

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım
bi arkadaşımın detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde sorun çıkmış üni hastanesine göndermişler doğumu orda olucak eğer doğana kadar düzelmezse bebeği doğduğu gibi ameliyata alıcaklarmış duyunca çok üzüldüm bizim de 3 hafta sonra detaylımız inşallah iyi haberler alırız :18: inşallah o arkadaşımın meleği de iyileşir doğana kadar siz de dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olur derler ya o yüzden size yazmak istedim bu durumu

kist bende de vardı geçti şimdi kendiliğinden canım senin de geçer yüreğini ferah tut dışarıdan görülcek kadar tekme atıyosa baya büyümüştür o annesi benimki de tekme atsa da biz de eğlensek azıcık

slm başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim. 1 seneye yakın zamandır babam akciğer kanseri tedavisi görüyor akşam acile kaldırmışlar sonra odaya almışlar şimdi yanından geldim çok üzgünüm böbrekleri bitmiş demiş doktor bide babamın yanında söylemiş hiç düşünmüyolar hastayı annem susun işareti yapmış ama umursamamışlar 25 gündür hiçbişey yiyip içmiyor rabbim cümle hastalara şifa versin inşallah başıma ağrı girdi

Allah şifa versin canım yaaaa bu dönemde çok zor

allah yardım etsin tatlım
bende babamı akciğer kanserinden kaybettim malesef

keşke bu hastalığın bir tedavisi olabilse keşke baban tekrar eski sağlıklı günlerine dönebilse keşke...
zor günler geçiyorsunuz hastane süreci çok zordur
allah acı çektirmesin diyorum tatlım karşında acı çeken bir hasta çok çok zor

Allah şifasının verir inşallah melekk, hem hasta için hem de ailesi için o kadar zor ki, yaşamayan bilmez. Bir tarafta doktorlar olumsuz konuşur, bir tarafta da aile hastaya karşı moral vermek zorundadır, için kan ağlar ama dilinden güzel sözler dökülmek zorunda.

sen şu aşamada kendini de koru ve dikkat et olur mu...

Allah şifa versin canım

Tünaydın kızlar...
Bu gün iyi hissediyorum kendimi, daha iyi..
Dün gece ılık bir banyo yapıp dakikalarca kremledim vücudumu..
Hem psikolojik hem fizyolojik olarak çok rahatladım.. Korkularımdan arınmak iyi geldi..
Bu aşamada kendi kendimi tedavi etmek istiyorum..
Herşeyi sorun ederek hamileliğimi zehir etmicem artık..
Yenilendim
Kışlık kıyafetlerden konuşulmuş..
Ben de çok üşüyen bir insanımdır..
Kızıma hamileyken yaz ayıydı hep elbise ve taytla dolanırdım..
Bunda ne yapacağımı bilmiyorum çünkü pantolpn vs giymek beni çok bunaltıyor rahat edemiyorum..
Ne yapalım? Alışıcaz artık...
Bu arada; oğlum baya baya vuruyor bana artık alttan alttan
Babası da hissetti hatta
Allah onlara sağlık versin...

rabbim bu mubarek cuma günü babanı ve sizleri darda koymasın inşallah,hakkında ne hayırlıysa onu versin,rabbim daha fazla çektirmesin eğer var ise çektikleri günahlarına kefaret olsun inşallahh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…