keyfimiz iyi olmazmı bbilimim? En güzeli de bugün cuma...ve hava hem güneşli hem serin...biz burada muhtacız serin ve nemsiz havaya...
Bbilimim kış için kıyafet demişin:) uzun kollu hamile body'lerinden uygun fiyatlı bulursam 2 tane fln almayı düşünüom, yıkayıp yıkayıp giyerim. Ama yerinin güzel olması lazım. Bunun dışında 1 tane uzun kollu hamile gömleğiyle, bir tane de kurban bayramında giymeye elbise düşünüom. Mont kaban bizim burada kasım sonunda ancak giyilmeye başlanır. Ben geçen kışı trençkotla geçirmiştim, paltoyu 2-3 hafta giydim sadece, o derece yaniii:))
bu yüzden kaban alma konusunda kararsızım işte, annemlerin evinde benim eskiler vardı, onlara bir bakıcam inşallah üzerime olur da bir de o masraf çıkmaz.yoksa alcaz elimiz mahkum:)
ama senin kaban aldığını biliyorum, antep soğuk memleket malum, güle güle giy kardeşim,
kız merak ettim seni gene ben:) hoşgeldin geçmiş olsun bende yapayım kahvaltımı bari bende çok az az hissediorum önceki gün net hisssettim ama dün çok azdıbugün inşallah iyce hissedirim inşallah:)
evet tatlım kabanımda bugün geliyor gelince deniycem inş. Size haber ederim
sizin orası çok soğuk değil ya badyde idare eder bizim burda kazak lazım aslında ama hiç gebe kazağı görmedim ben varmıdırki :26:
kızlar merhaba . size bir şey soracaktım ben demir ilacı almama rağmen ishalim. dahiliyeye gittim tsh hormonumun çok düşük çıktığını söyledi.ilk üç ay normal ama sonrasında normal olmalı dedi. başka testlerde istedi. ultrasonda guatrlarım çıktı. internette düşük olursa bebekte zeka geriliğine sebep oluyor yazıyordu. çok korkuyorum. bebeğime birşey olmasını istemiyorum. ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. doktor bir tane olunca tedirgin oluyorsun böyle....(
kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum hadi öpüyorum sizleri:)
teşekkür ederim kızlarr:) seviyorum sizleri yaa....
bilimcim o kistler hala yerinde duruyorlar ama geçecek onlar daha 1 ayı var takma dedi....
şu ilaçlarımı bitireyim bir daha gitcem doktora çünkü şimdiki ağrılarımı ilacın daha etkisini gösterecek kadar kullanmadığıma bağlıyorum ama teyzeleri artık kızım tekme atıyor yaa rahatlıyorumm:) artık bildiğiniz hissediyorum hatta bazen canımı yakma derecesi değil deeee baya bir hissedilir oluyor:) dışarıdan eşim gördü düşünün:))))
slm başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim. 1 seneye yakın zamandır babam akciğer kanseri tedavisi görüyor akşam acile kaldırmışlar sonra odaya almışlar şimdi yanından geldim çok üzgünüm böbrekleri bitmiş demiş doktor bide babamın yanında söylemiş hiç düşünmüyolar hastayı annem susun işareti yapmış ama umursamamışlar 25 gündür hiçbişey yiyip içmiyor rabbim cümle hastalara şifa versin inşallah başıma ağrı girdi
slm başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim. 1 seneye yakın zamandır babam akciğer kanseri tedavisi görüyor akşam acile kaldırmışlar sonra odaya almışlar şimdi yanından geldim çok üzgünüm böbrekleri bitmiş demiş doktor bide babamın yanında söylemiş hiç düşünmüyolar hastayı annem susun işareti yapmış ama umursamamışlar 25 gündür hiçbişey yiyip içmiyor rabbim cümle hastalara şifa versin inşallah başıma ağrı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?