2014 Şubat Anneleri

ay bi, bilsem bi bilseem
be montolarım olcak mı diye endişe ediom kışın
boğazlı bodylarim kesin olmicak body almam lazım
kiloş kazaklar lazım ama onlar da nerde olurki bilemiyorum

aynen bende sadece onu izliyodum eski tadı yok...uyudum bende izlemeyi bırakıp

bilmiyorum ayrıntılımı daha doğrusu geçen gidişimde sordum onu dışarda yapıyorlar dedi bana zaten bizim burda koca ilde 2 doktor var sanırım onu yapan
öneriyormusun dedim doktoruma hele bir gel bakalım ona göre karar veririz dedi bilmiyorum yani
bende girip girmrmek konusunda kararsızım açıkcası bazen bişi diyorlar canını sıkıyorsun doğana kadar kimseyi korkutmak istemem ama bazen kalbinde üfürüm falan görülüyor bebelerin anne karnında o doğuma kadar düzeliyor yada öyle doğuyor doğumdan sonra düzeliyor zaten bir çok bebekte kalpte üfürüm olması olası bişimiş ama anne bunu uzun süre dert ediyor ne bilim böyle şeylerden korkuyorm

günaydın kıslaarrrrrrr

günlerce uğrayamadım buralara,annemler köyden dönmüşlerdi onlarla ilgilendim haliylee....bir de karnıma ağrılar girdi ama karnım mı midem mi anlayamadığım yere bir gittimki doktoraa idrar yollarımda bakteri büyütmüşüm antibiyotik,antiseptikk,magnezyum derken iyice hapçı oldum iyi mi :))))) bir de bol bol dinlen çünkü rahimde kasılmalar var dedi bazen ağrılarımdan ağlıyorum ama napiim belki rahim büyümesine bağlı bir süreçtir bu da çünkü ağrılarım bağırsak ağırlıklı,rabbim daha beterinden korusun....kahvaltı yapmadan uğrayayım dedim sizler nasılsınız???

bu aralar olamazsam buralarda bilinki ıstırahattayım ama adally arkadaşımızı bilgilendiririm kızlar....çok özlüyorum hepiniziii

ay bi, bilsem bi bilseem
be montolarım olcak mı diye endişe ediom kışın
boğazlı bodylarim kesin olmicak body almam lazım
kiloş kazaklar lazım ama onlar da nerde olurki bilemiyorum

canım boğazlı giyebilirmisin bilmem genelde badyler esnek oluyor bedne olarak sorun yaşamassın ama ben oğlumda daraldım hiç boğazlı bişi giyemedim üstelik gebeliğimin ilk dönemleri kıştı şubatta gebe kalmıştım ben ona rağmen giyemedim
bi çok gebedende bunu duydum sıkıntı geliyor diyorlardı

iyi olmana sevindim laroşşşş,korktuk bizde sen gelmeyince habersiz bırakma bizi

geçmiş olsun tatlım şu diğer tatsız mevzuda ne dedi doktorun hani vardıya bebeğin kafasında olan şeyler geçmiş inş. ?

Geçmiş olsun yavrucum. Karnını doyur bol bol dinlen. Sen iyi ol biz alırız güzel haberlerini.

teşekkür ederim kızlarr:) seviyorum sizleri yaa....
bilimcim o kistler hala yerinde duruyorlar ama geçecek onlar daha 1 ayı var takma dedi....
şu ilaçlarımı bitireyim bir daha gitcem doktora çünkü şimdiki ağrılarımı ilacın daha etkisini gösterecek kadar kullanmadığıma bağlıyorum ama teyzeleri artık kızım tekme atıyor yaa rahatlıyorumm:) artık bildiğiniz hissediyorum hatta bazen canımı yakma derecesi değil deeee baya bir hissedilir oluyor:) dışarıdan eşim gördü düşünün:))))

Herkese günaydın kızlaaaar Geçmişi mümkün olduğunca okudum, herkescikler iyiymiş..
2 gün önce ilk defa hamilelikle ilgili bir ruya gördüm. Doğum yapmışım ama doğumuma daha 2 veya 3 ay varmış. Bebeği bize vermiyorlar ama kuvöze de koymuyorlar. Ağlayarak uyandım...
Allahım biz iyice kafayı yemeden bebişlerimizi sağlıkla bir kucağımıza alabilsek....

cok fena basım dönüyo ne yapsammmmbasımı zor tutuyorummmm

dünyaaa dönüyorr sen ne dersen deee şarkısını söylee heehhe:)))) şaka bir yana tabii çokkk geçmiş olsun güzelim ama uzan gözlerini kapa bir müddet şu aralar sanki hafifçe bana da oluyor öyle yapıyom geçiyor hehehe:))))

inş. tatlım geçecek

daha dur annesi böyle karnın pasta jöle gibi bir o yana bir bu yana sallanacak

jackim tansiyonunmu düştü acaba ayağını kaldırma şansın varsa biraz kaldırsan uzatssan

Sosyolojimmmmmmmm nerdesin yahu özlettin kendini..
Allah hayra çıkarsın rüyanı.
Amin aminnnn

günaydın lauranam,

hoşgeldin özletmiştin kendini. geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu hamilelerde daha sık olabiliyormuş.bazen de gizli olurmuş belirti vermezmiş. yakalanmamak için bol su içiyoruz ama başka çaresi var mı bilmem.ben günde en az 2.5 litre içmeye çalışıom.zaten günde 8-10 defa wc yi ziyaret etmem gerekiyo. siz kaç litre içiosunuz?

keyfimiz iyi olmazmı bbilimim? en güzeli de bugün cuma...ve hava hem güneşli hem serin...biz burada muhtacız serin ve nemsiz havaya...

bbilimim kış için kıyafet demişin:) uzun kollu hamile body'lerinden uygun fiyatlı bulursam 2 tane fln almayı düşünüom, yıkayıp yıkayıp giyerim. ama yerinin güzel olması lazım. bunun dışında 1 tane uzun kollu hamile gömleğiyle, bir tane de kurban bayramında giymeye elbise düşünüom. mont kaban bizim burada kasım sonunda ancak giyilmeye başlanır. ben geçen kışı trençkotla geçirmiştim, paltoyu 2-3 hafta giydim sadece, o derece yaniii:))
bu yüzden kaban alma konusunda kararsızım işte, annemlerin evinde benim eskiler vardı, onlara bir bakıcam inşallah üzerime olur da bir de o masraf çıkmaz.yoksa alcaz elimiz mahkum:)
ama senin kaban aldığını biliyorum, antep soğuk memleket malum, güle güle giy kardeşim,

günaydın canlarımmmmmm :) dün şişmişim galiba bugün 1 kilo eksik çıktım çok mutluyum:) yani 5 kilo almış oldum.benim ebem karşı apartmanda oturuyor dün okuldan gelirken dışardaydı biz arabayı parkedene kadar girmiş binaya aşıyı sorucaktım neyse bakalım arra kendi heralde:)

kız merak ettim seni gene ben:) hoşgeldin geçmiş olsun bende yapayım kahvaltımı bari bende çok az az hissediorum önceki gün net hisssettim ama dün çok azdı bugün inşallah iyce hissedirim inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…