çok şükür iyiyiz
ana bizim buralar henüz baya sıcak sabah hırkamı bile çıakrıdm ben kısa kollu gayet kafi geldi bugün ama gün içinde kapanamsı muhtemel yine fakat kapansa bile trençkot giyilmez henüz sıcak olur
birde kış geliyor ya kışlık gebe kıyafetleri almak gerek
2 gün önce soğuktu burası ben alta uzun kollu normal bady giydim üzerinede kısa kollu tişörtle idare ettim ama kasım gibi buda soğuk olur sanırım ne giymeli ne etmeli ???
aynen bende sadece onu izliyodum eski tadı yok...uyudum bende izlemeyi bırakıp
bilmiyorum ayrıntılımı daha doğrusu geçen gidişimde sordum onu dışarda yapıyorlar dedi bana zaten bizim burda koca ilde 2 doktor var sanırım onu yapan
ben de yarın giriyorumm
1 ay oldu he kocaman olmuştur emin ol ne güzel
ayrıntılı ultrason mu olacak bu defa??
ben de o dinleme olayı xayıflarda geçerli olabilecek bişi
bence çok takma daha da büyüsün ozaman dinlersin:)
günaydıın
çalışmayalım beyaa
başağrısına ne iyi gelir hiç bilmem ama belki açlıktn falandır benim ozxaman ağrır
ay bi, bilsem bi bilseem
be montolarım olcak mı diye endişe ediom kışın
boğazlı bodylarim kesin olmicak body almam lazım
kiloş kazaklar lazım ama onlar da nerde olurki bilemiyorum
günaydın kıslaarrrrrrr
günlerce uğrayamadım buralara,annemler köyden dönmüşlerdi onlarla ilgilendim haliylee....bir de karnıma ağrılar girdi ama karnım mı midem mi anlayamadığım yere bir gittimki doktoraa idrar yollarımda bakteri büyütmüşümantibiyotik,antiseptikk,magnezyum derken iyice hapçı oldum iyi mi :))))) bir de bol bol dinlen çünkü rahimde kasılmalar var dedi bazen ağrılarımdan ağlıyorum ama napiim belki rahim büyümesine bağlı bir süreçtir bu da çünkü ağrılarım bağırsak ağırlıklı,rabbim daha beterinden korusun....kahvaltı yapmadan uğrayayım dedim sizler nasılsınız???
bu aralar olamazsam buralarda bilinki ıstırahattayım ama adally arkadaşımızı bilgilendiririm kızlar....çok özlüyorum hepiniziii
günaydın kıslaarrrrrrr
günlerce uğrayamadım buralara,annemler köyden dönmüşlerdi onlarla ilgilendim haliylee....bir de karnıma ağrılar girdi ama karnım mı midem mi anlayamadığım yere bir gittimki doktoraa idrar yollarımda bakteri büyütmüşümantibiyotik,antiseptikk,magnezyum derken iyice hapçı oldum iyi mi :))))) bir de bol bol dinlen çünkü rahimde kasılmalar var dedi bazen ağrılarımdan ağlıyorum ama napiim belki rahim büyümesine bağlı bir süreçtir bu da çünkü ağrılarım bağırsak ağırlıklı,rabbim daha beterinden korusun....kahvaltı yapmadan uğrayayım dedim sizler nasılsınız???
bu aralar olamazsam buralarda bilinki ıstırahattayım ama adally arkadaşımızı bilgilendiririm kızlar....çok özlüyorum hepiniziii
günaydın kıslaarrrrrrr
cok fena basım dönüyo ne yapsammmmbasımı zor tutuyorummmm
teşekkür ederim kızlarr:) seviyorum sizleri yaa....
bilimcim o kistler hala yerinde duruyorlar ama geçecek onlar daha 1 ayı var takma dedi....
şu ilaçlarımı bitireyim bir daha gitcem doktora çünkü şimdiki ağrılarımı ilacın daha etkisini gösterecek kadar kullanmadığıma bağlıyorum ama teyzeleri artık kızım tekme atıyor yaa rahatlıyorumm:) artık bildiğiniz hissediyorum hatta bazen canımı yakma derecesi değil deeee baya bir hissedilir oluyor:) dışarıdan eşim gördü düşünün:))))
günaydınn kuzummmm.haberlerini bekliyoruz.
Tatlım günaydınn nasıl oldun
Herkese günaydın kızlaaaarGeçmişi mümkün olduğunca okudum, herkescikler iyiymiş..
2 gün önce ilk defa hamilelikle ilgili bir ruya gördüm. Doğum yapmışım ama doğumuma daha 2 veya 3 ay varmış. Bebeği bize vermiyorlar ama kuvöze de koymuyorlar. Ağlayarak uyandım...
Allahım biz iyice kafayı yemeden bebişlerimizi sağlıkla bir kucağımıza alabilsek....
günaydın kıslaarrrrrrr
Gunaydın kızlar iyisiniz inş.
Prolet sıkma canını tatlım öyle hataneye girip çıkmakla mikrop kapılmaz endişe etme sen
hal keyifleriniz iyimi kızlar ? Bugün bugrda hava açık güneşli şimdilik kapanmassa ve bu beni de etkiliyor mutlu uyandım
teşekkür ederim kızlarr:) seviyorum sizleri yaa....
bilimcim o kistler hala yerinde duruyorlar ama geçecek onlar daha 1 ayı var takma dedi....
şu ilaçlarımı bitireyim bir daha gitcem doktora çünkü şimdiki ağrılarımı ilacın daha etkisini gösterecek kadar kullanmadığıma bağlıyorum ama teyzeleri artık kızım tekme atıyor yaa rahatlıyorumm:) artık bildiğiniz hissediyorum hatta bazen canımı yakma derecesi değil deeee baya bir hissedilir oluyor:) dışarıdan eşim gördü düşünün:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?