Tünaydın kızlar...
Bu gün iyi hissediyorum kendimi, daha iyi..
Dün gece ılık bir banyo yapıp dakikalarca kremledim vücudumu..
Hem psikolojik hem fizyolojik olarak çok rahatladım.. Korkularımdan arınmak iyi geldi..
Bu aşamada kendi kendimi tedavi etmek istiyorum..
Herşeyi sorun ederek hamileliğimi zehir etmicem artık..
Yenilendim
Kışlık kıyafetlerden konuşulmuş..
Ben de çok üşüyen bir insanımdır..
Kızıma hamileyken yaz ayıydı hep elbise ve taytla dolanırdım..
Bunda ne yapacağımı bilmiyorum çünkü pantolpn vs giymek beni çok bunaltıyor rahat edemiyorum..
Ne yapalım? Alışıcaz artık...
Bu arada; oğlum baya baya vuruyor bana artık alttan alttan
Babası da hissetti hatta
Allah onlara sağlık versin...
Kimler var acaba
kimi ararsan var hehe,bu arada faceden msjını aldım güzelim
Bende seninkini aldımNasılsın denk gelemiyoruz annenleri kovda görüşelim artıkk
erkek bebek bekleyen annişler isim bulça araştırmalarınız devam ediyormu ben hergün bir isimde karar kılıp sonra vazgeçiyorum şimdiki fovorim Alpay:)
kimi ararsan var hehe,bu arada faceden msjını aldım güzelim
canım annemler zaten burda hatta bana çok yakın oturuyorlar,köye gitmişlerdi 2 haftalığına e malum hoşgeldiniz ziyareti yaptım ama bu arada rahatsızlandım,doktora gittim ilaç ve ıstırahat verdi,halbuki daha buluşacaktık....valla kızlar eğer ben çıkamazsam dışarıya hepinizi evime davet etcem kabul ederseniz....tabi öncesinde bir kadın alıp evi temizletmem lazım:) pasta böreği zaten hallederim şükür tabii sizler de hoş görürseniz bu durumu,çünkü hepinizi yani en azından istanbul avrupa yakası kısmını yakından tanımak istiyorum....
slm başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim. 1 seneye yakın zamandır babam akciğer kanseri tedavisi görüyor akşam acile kaldırmışlar sonra odaya almışlar şimdi yanından geldim çok üzgünüm böbrekleri bitmiş demiş doktor bide babamın yanında söylemiş hiç düşünmüyolar hastayı annem susun işareti yapmış ama umursamamışlar 25 gündür hiçbişey yiyip içmiyor rabbim cümle hastalara şifa versin inşallah başıma ağrı girdi
kızçee ben seni ekledim sanırım face de ama sen beni tanımadın sanırım oralarda ismim lepi olmayınca
kronik söylemişti halbusii
kızçee ben seni ekledim sanırım face de ama sen beni tanımadın sanırım oralarda ismim lepi olmayınca
kronik söylemişti halbusii
Belki seni eklemek istemiyor
canım annemler zaten burda hatta bana çok yakın oturuyorlar,köye gitmişlerdi 2 haftalığına e malum hoşgeldiniz ziyareti yaptım ama bu arada rahatsızlandım,doktora gittim ilaç ve ıstırahat verdi,halbuki daha buluşacaktık....valla kızlar eğer ben çıkamazsam dışarıya hepinizi evime davet etcem kabul ederseniz....tabi öncesinde bir kadın alıp evi temizletmem lazım:) pasta böreği zaten hallederim şükür tabii sizler de hoş görürseniz bu durumu,çünkü hepinizi yani en azından istanbul avrupa yakası kısmını yakından tanımak istiyorum....
hahahaha bak sen ne fenasın öylee,olur mu heç
geçmiş olsun canım yoktun epeydir merak ettik seni..çokşükür sende bebeğinde iyiymiş bol bol dinlen idrar yolları enfeksiyonu her hamilede olurmuş zaten..en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
Hüzünbaz bu bana seni hatırlattı nedense
Bende tanışmak istiyorum sizlerle.En son evini bascam zaten yolumun üstündesin. Valla evinle ilgili hiçbir şey gözümüze batmaz hiçbirimizin evi seninkinden farklı durumda değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?