2014 Şubat Anneleri

canım ben şimdiden kendime dikkat etme sözü verdim....ayrıca şimdiden kalın çorap giymeye başladım çünkü idrar yolları iltihabım var ve galiba üşütme kaynaklı çünkü çayır çıplağı gibi dolaşıyordum ortalarda:)) biraz sancılarım vardı yasin okudum normal heralde dedim geçse de şükür geçmese de şükür,rabbim beterinden saklasın hepimizi ve yavrularımızı:)

Bende seninkini aldım Nasılsın denk gelemiyoruz annenleri kovda görüşelim artıkk

canım annemler zaten burda hatta bana çok yakın oturuyorlar,köye gitmişlerdi 2 haftalığına e malum hoşgeldiniz ziyareti yaptım ama bu arada rahatsızlandım,doktora gittim ilaç ve ıstırahat verdi,halbuki daha buluşacaktık....valla kızlar eğer ben çıkamazsam dışarıya hepinizi evime davet etcem kabul ederseniz....tabi öncesinde bir kadın alıp evi temizletmem lazım:) pasta böreği zaten hallederim şükür tabii sizler de hoş görürseniz bu durumu,çünkü hepinizi yani en azından istanbul avrupa yakası kısmını yakından tanımak istiyorum....

erkek bebek bekleyen annişler isim bulça araştırmalarınız devam ediyormu ben hergün bir isimde karar kılıp sonra vazgeçiyorum şimdiki fovorim Alpay:)

erkek bebek bekleyen annişler isim bulça araştırmalarınız devam ediyormu ben hergün bir isimde karar kılıp sonra vazgeçiyorum şimdiki fovorim Alpay:)

canım eğer benim bebek erkek olsaydı adını tuna koyacaktım,diğer alternatiflerim ise oğuz,turhan ve tuğrul idi gerçi emir ve kağan adını da beğeniyorum hatta meteyi bile ama hepsi akrabalarımzda var,tuna iyidir yaa:) alpayda böyle dolu dolu maşallah:)

Bende tanışmak istiyorum sizlerle.En son evini bascam zaten yolumun üstündesin. Valla evinle ilgili hiçbir şey gözümüze batmaz hiçbirimizin evi seninkinden farklı durumda değil çünkü

çok geçmiş olsun melekcim allahım en kısa zamanda şifa versin dermansız dert vermesin..sende kendine ve bebeğine dikkat et buarada..

kızçee ben seni ekledim sanırım face de ama sen beni tanımadın sanırım oralarda ismim lepi olmayınca
kronik söylemişti halbusii

kız sen hangisisin bilmiyorum kiii,ben aklıma geldikçe yazdıklarımın yanına laurana yazmaya çalışıyorum ama orada konuştuklarımın çoğunun buradaki adını bilmiyorum napim hata onlarda söylesinler kardeşim,bu da hafıza herkesi aklımda tutamıyorum kiii:)))

geçmiş olsun canım yoktun epeydir merak ettik seni..çokşükür sende bebeğinde iyiymiş bol bol dinlen idrar yolları enfeksiyonu her hamilede olurmuş zaten..en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

geçmiş olsun canım yoktun epeydir merak ettik seni..çokşükür sende bebeğinde iyiymiş bol bol dinlen idrar yolları enfeksiyonu her hamilede olurmuş zaten..en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

galiba üşütüyorum yaa çok korktum adet sancısına benzer sancılar çekince bir de rahimde kasılma var dedi doktor,alttan baktı,korkulacak bir şey yok rahim ağzında açıklık yok,ölçüm yaptım kese de olması gereken yerde ama dinlen dedi...ALlaha emanetiz güzelim yaaa hamilelik çaresizlik değil,önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum
ayy ultrasonra uyuyordu benim cimcimee ama deminden beri dışarıdan bile görülecek şekilde ve hatta abartmıyorum canımı biraz acıtacak şekilde tekmeler mi yumrukmu artık neyse onlardan attı:)))) eeee bir bir ufak kase gül reçelini yolladık mideye ondan heraldee:)))

Bende tanışmak istiyorum sizlerle.En son evini bascam zaten yolumun üstündesin. Valla evinle ilgili hiçbir şey gözümüze batmaz hiçbirimizin evi seninkinden farklı durumda değil çünkü

ayyy şimdi gördümm:)) tamam kız bak bayramdan önce nasipse ben hem burdan hem de faceden davetimi yapcam 1 kişi bile gelsee olur benim için...ben de çok isterim dışarlarda buluşalım gezelim tozalım ama korku poku selanik demişler:)))))) biraz tehlikeyi atlatayım hemen davet etcemmm....ama eğer istiyorsan sen gel güzelim kapım herzaman açıkk sana hem önden tanışmış oluruz hehehhe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…