2014 Şubat Anneleri

Sen kendini ne zaman hazır hissedersen gelirim ben kuşum.

ayşecan bu kro olacak ruh astası ile mesajlaştık ekliyorum seni dedim.ekledim reddetti beni

Son düzenleme:

adet tarihine yakın zamanda sanki vücut adet olacakmış gibi oluyomuş biliyosundur canım o yüzden olmuştur belki sancılar..allahtan kontrolünü yaptırmışsın hemen allaha şükür artık bişey olmaz..hamilelik çok farklı bişeymiş gerçekten geçen hafta 2 gün üstsüte çok sancım vardı doktorla konuştum ama gitmedim allaha şükür geçti..rahim büyüyomuş olucak diyolar ama ilk yaşayınca aklımız çıkıyo herşeyde bak senin kızda hareketlenmeye başlamış ne güzel tatlıya dayanamıyo cadılar benimkide kıpır kıpır sürekli vursunlar dövsünler bizi

sen çalışıyorsun dimi? haftasonu mu musaitsin sadece?? ona göre gün vericem de:) bu arad şimdi çıkmak zorundayım mesaj da atabilirsin bana,biraz uzansam iyi olacak,bu kız fena vuruyor bana yerim onu ben:)

Bende hissetmek istiyorum tekmeleri artık Yerim onu ben...Ben haftada birgün izinliyim lauranacım.Ama genelde 3 te çıkıyorum eğer eşin geç geliyorsa işten eve geçerken yarım saat uğramak isterim.Daha sonra ayarlarız uzun uzun konuşacabileceğimiz bir zaman Hadi dinlen sen biraz konuşuruz yine

hahahahahhahahah kro zaten çatlak çatlak,bak evimi basmasın diye davet ediyom mazallah kapımı penceremi aşağı indirir amannnnn

Sana kendimi davet ettirdim şimdi sıra adally de onunda evini basarım davet etmezse.Daha sonra lepide sıra onunda işyerine giderim Hızımı alamayıp hüzünbaza kadar gidebilirim

la bende tık yok yaaa.yatıyor uşağımmm

Kızlarr hep kız bebek istemiştim benim oğlum olacakk.. Oğluşumu da çok seviyorum ama kız bebekleri görünce içim gidiyo ya

kızlar aranızda bebişine müzik dinlettiren var mı?ben hergün açıyorum mutlaka ve içimde kıpır kıpır hareket ediyo

kızlar aranızda bebişine müzik dinlettiren var mı?ben hergün açıyorum mutlaka ve içimde kıpır kıpır hareket ediyo

Bunu yapamıyorum maalesef.İşten eve gittiğimde yemekti evi toparlamaydı derken vakit geçiyor.Sonrasında eşimle vakit geçirmeye çalışıyorum sonrada yatıyoruz.Henüz ona vakit ayırmayı düzene koyamadık

Sana kendimi davet ettirdim şimdi sıra adally de onunda evini basarım davet etmezse.Daha sonra lepide sıra onunda işyerine giderim Hızımı alamayıp hüzünbaza kadar gidebilirim
ahahahha gel ülennn evi temizlerik beraber
O gün ruh halim yeni arkadaş edinmeye yatkın değilmiş demekki

Lauranacığım yapmaz öyle şeyler o senin gibi değül
ahahahha manyakkkkk
Kızlarr hep kız bebek istemiştim benim oğlum olacakk.. Oğluşumu da çok seviyorum ama kız bebekleri görünce içim gidiyo ya
benim umo da öyle yaaaa.kız delisi
Sen birde 20. haftadasın Valla sol tarafımda iki gündür birşeyler var sanki ama ben cahil anlayamıyorum belkide

karnım çok ameliyatlı.orta hat kısmında his yok belkide hissedemiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…