- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ayyy şimdi gördümm:)) tamam kız bak bayramdan önce nasipse ben hem burdan hem de faceden davetimi yapcam 1 kişi bile gelsee olur benim için...ben de çok isterim dışarlarda buluşalım gezelim tozalım ama korku poku selanik demişler:)))))) biraz tehlikeyi atlatayım hemen davet etcemmm....ama eğer istiyorsan sen gel güzelim kapım herzaman açıkk sana hem önden tanışmış oluruz hehehhe:)
ayyy şimdi gördümm:)) tamam kız bak bayramdan önce nasipse ben hem burdan hem de faceden davetimi yapcam 1 kişi bile gelsee olur benim için...ben de çok isterim dışarlarda buluşalım gezelim tozalım ama korku poku selanik demişler:)))))) biraz tehlikeyi atlatayım hemen davet etcemmm....ama eğer istiyorsan sen gel güzelim kapım herzaman açıkk sana hem önden tanışmış oluruz hehehhe:)
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen gelirim ben kuşum.
galiba üşütüyorum yaa çok korktum adet sancısına benzer sancılar çekince bir de rahimde kasılma var dedi doktor,alttan baktı,korkulacak bir şey yok rahim ağzında açıklık yok,ölçüm yaptım kese de olması gereken yerde ama dinlen dedi...ALlaha emanetiz güzelim yaaa hamilelik çaresizlik değil,önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum
ayy ultrasonra uyuyordu benim cimcimee ama deminden beri dışarıdan bile görülecek şekilde ve hatta abartmıyorum canımı biraz acıtacak şekilde tekmeler mi yumrukmu artık neyse onlardan attı:)))) eeee bir bir ufak kase gül reçelini yolladık mideye ondan heraldee:)))
ayşecan bu kro olacak ruh asatası ile mesajlaştık ekliyorum seni dedim.ekledim reddetti beni
ayşecan bu kro olacak ruh asatası ile mesajlaştık ekliyorum seni dedim.ekledim reddetti beni
sen çalışıyorsun dimi? haftasonu mu musaitsin sadece?? ona göre gün vericem de:) bu arad şimdi çıkmak zorundayım mesaj da atabilirsin bana,biraz uzansam iyi olacak,bu kız fena vuruyor bana yerim onu ben:)
canım eğer benim bebek erkek olsaydı adını tuna koyacaktım,diğer alternatiflerim ise oğuz,turhan ve tuğrul idi gerçi emir ve kağan adını da beğeniyorum hatta meteyi bile ama hepsi akrabalarımzda var,tuna iyidir yaa:) alpayda böyle dolu dolu maşallah:)[/QUOTE
çoğu bizimde sülalede var oğuz hariç ama soyismimiz oğuzman olunca Oguz Oğuzman Bi,raz komik olur sanki:)
ahahah profilo resmimde normal amaAy hala bi anlam veremiyorum neden reddettiğime
hahahahahhahahah kro zaten çatlak çatlak,bak evimi basmasın diye davet ediyom mazallah kapımı penceremi aşağı indirir amannnnn
hahahahahhahahah kro zaten çatlak çatlak,bak evimi basmasın diye davet ediyom mazallah kapımı penceremi aşağı indirir amannnnn
Bende hissetmek istiyorum tekmeleri artıkYerim onu ben...Ben haftada birgün izinliyim lauranacım.Ama genelde 3 te çıkıyorum eğer eşin geç geliyorsa işten eve geçerken yarım saat uğramak isterim.Daha sonra ayarlarız uzun uzun konuşacabileceğimiz bir zaman Hadi dinlen sen biraz konuşuruz yine
ahahah profilo resmimde normal ama
yanlış edres :) ver aga.
adally hajım ve lepican nerelerde
la bende tık yok yaaa.yatıyor uşağımmm
Kızlarr hep kız bebek istemiştim benim oğlum olacakk.. Oğluşumu da çok seviyorum ama kız bebekleri görünce içim gidiyo ya
Kızlarr hep kız bebek istemiştim benim oğlum olacakk.. Oğluşumu da çok seviyorum ama kız bebekleri görünce içim gidiyo ya
kızlar aranızda bebişine müzik dinlettiren var mı?ben hergün açıyorum mutlaka ve içimde kıpır kıpır hareket ediyo
kızlar aranızda bebişine müzik dinlettiren var mı?ben hergün açıyorum mutlaka ve içimde kıpır kıpır hareket ediyo
ahahahha gel ülennnSana kendimi davet ettirdim şimdi sıra adally de onunda evini basarım davet etmezse.Daha sonra lepide sıra onunda işyerine giderim Hızımı alamayıp hüzünbaza kadar gidebilirim
ahahahha manyakkkkkO gün ruh halim yeni arkadaş edinmeye yatkın değilmiş demekki
Lauranacığım yapmaz öyle şeyler o senin gibi değül
benim umo da öyle yaaaa.kız delisiKızlarr hep kız bebek istemiştim benim oğlum olacakk.. Oğluşumu da çok seviyorum ama kız bebekleri görünce içim gidiyo ya
Sen birde 20. haftadasınValla sol tarafımda iki gündür birşeyler var sanki ama ben cahil anlayamıyorum belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?