2014 Şubat Anneleri

evet deseydin ay ne düşüncesiz terbiyesiz insanlar var ya valla ben olsaydım çok fena kavga ederdim..zaten normalde kadınlara saygı yok otobüslerde bari hamilelere olsun ya

Bizde en son saçını başını yolarıma kadar ilerledik Ay oturan o kadar erkek var,genç bayan var kadın bana taktı

evet deseydin ay ne düşüncesiz terbiyesiz insanlar var ya valla ben olsaydım çok fena kavga ederdim..zaten normalde kadınlara saygı yok otobüslerde bari hamilelere olsun ya

Bizde en son saçını başını yolarıma kadar ilerledik Ay oturan o kadar erkek var,genç bayan var kadın bana taktı

kadınları yumuşak görüp teyzeler bizden yer arıyor
bugün dolmuşta iki şişman teyze arasına oturdum ölüyordum az daha

ben seni severim tatlım ikimiz bir fidanın güller açan dalı olalım istlular bizi beğenmiyirrrrrrrrrrrrrr

yapmazlar cnm öyle şeyler görmemişlerdir belki o yüzden..anlaşılan senin sevgiye ihtiyacın var topic olarak sevgiye boğalım seni

Canım ya ben haftalardır dinliyorum da ne duymam gerektiğini çözdüm ondan duyuyor olabilirim. Öyle çok yüksek bir ses beklemeyin bir de o an çevrede ses olmaması lazım öperim:)

Ayy ben de benzer bir rüya gördüm erken doğum yapmışım ama çok tatlıydı oğluum sarıldım kokladım canım oğlum dedim sonra uyanmışım:) insan hiç görmeden nasıl özler birini çok değişik bir duyguymuş :)

Arar canım arar merak etme benimki sağlık ocağının kapısından girene kadar ısrarla aradı. ben dün aşımı oldum, 17. haftadan sonra yapılabilir dedi.

Canım sakin ol biliyorum çok zor bir durum. Hem geçmiş olsun hem de Allah'ım sabır versin. ben de aynı durumdayım babamı pazartesi günü üniversite hastanesine götürücez eğer burada çözümü bulunamazsa ankaraya gazi üniversitesine gidilecek

enemmmmm araya karışmıştır len
öpem barışalım hade

Bilimcim ben de yarın doktordayım, ayrıntılıya giricem. Hadi hayırlı haberler inşallah. İzin istedim bari gelmiyim yarın cumartesi dedim, patron yurtdışına fuara gidicek sen olmazsan nasıl olcak dediler. Yuh artık, bir de arkasından el mi sallıyım yaaa....

nesriinnn ses var arada sincabımmm:) nasılsın napıosunnn?

Canım iyiyim, bu deli patronlarla uğraşıyorum. Bugün yanında götüreceği ıvır zıvırları hazırladım, adam beni şaşırtıp teşekkür etti. Ben de dur bi şehadet getireyim dedim.

Canım, başsağlığı kısmını kaçırmışım, ama babanla ilgili okuduklarıma üzüldüm. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnsan babasına böyle şeyleri konduramıyor...

Çorapsız çıkmam abi...

Bende tanışmak istiyorum sizlerle.En son evini bascam zaten yolumun üstündesin. Valla evinle ilgili hiçbir şey gözümüze batmaz hiçbirimizin evi seninkinden farklı durumda değil çünkü
Pasaklıyııııızzzz... ama hepimiz öyleyiz nasıl olsa.

Geçenlerde biri yer istedi hamileyim dedim tek doğuracak sen misin dedi bana Ayırmak için elimden geleni yaparım artık ne zamandır aklımda zaten
Aaaa... Gerçi geçenlerde bizzat kendi ablam dünya üzerindeki tek hamile sen misin dedi bana. Saçını yolacaktım nerdeyse.

Son düzenleme:

belkide tatlım böyle tık tık diye bi sesler geldi arada ama acaba benim elimmi steteskopa deyiyor dedim ben bilemedim yani

ben seni severim tatlım ikimiz bir fidanın güller açan dalı olalım istlular bizi beğenmiyirrrrrrrrrrrrrr

yapmazlar cnm öyle şeyler görmemişlerdir belki o yüzden..anlaşılan senin sevgiye ihtiyacın var topic olarak sevgiye boğalım seni

Şiiii ben küççükken anneme teyze diyor diye kuzenimi kıskanan insanım. Ayağınızı denk alın. Tozu dumana katarım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…