- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
evet deseydin ay ne düşüncesiz terbiyesiz insanlar var ya valla ben olsaydım çok fena kavga ederdim..zaten normalde kadınlara saygı yok otobüslerde bari hamilelere olsun ya
Bizde en son saçını başını yolarıma kadar ilerledikAy oturan o kadar erkek var,genç bayan var kadın bana taktı
evet deseydin ay ne düşüncesiz terbiyesiz insanlar var ya valla ben olsaydım çok fena kavga ederdim..zaten normalde kadınlara saygı yok otobüslerde bari hamilelere olsun ya
Bizde en son saçını başını yolarıma kadar ilerledikAy oturan o kadar erkek var,genç bayan var kadın bana taktı
ohh iyi yapmışsın susmayarak cevap vererekkadının kafasından bikaç tahtası eksik galiba sana görünmüş oda
ahahah profilo resmimde normal ama
yanlış edres :) ver aga.
adally hajım ve lepican nerelerde
kadınları yumuşak görüp teyzeler bizden yer arıyor
bugün dolmuşta iki şişman teyze arasına oturdum ölüyordum az daha
kadınları yumuşak görüp teyzeler bizden yer arıyor
bugün dolmuşta iki şişman teyze arasına oturdum ölüyordum az daha
İzmir'liyiz diye bu kadar dışlanmaz ki bi insan:2::2:
İzmir'liyiz diye bu kadar dışlanmaz ki bi insan:2::2:
bende izmirliyim canımm
seni ben yerimmmmmm
gel bakam buraya gellll
Su perisi sen bilmiyosun bunlar beni dışlıyo
Dün de laf attım iplemediler. Öyle güzel güzel didişip şakalaşıp kıskandırıyolar. Üvey evlat yerine konuluyorum hüzünbaz tarafından
Beni de sevin loo
Dün de laf attım iplemediler. Öyle güzel güzel didişip şakalaşıp kıskandırıyolar. Üvey evlat yerine konuluyorum hüzünbaz tarafından
Beni de sevin loo
Bu arada 21.haftama girdim allahın izniyle oda ayrı bir mutluluk vede yarın kontrolüm var bir aydır görmüyordum bebekimi bakalım nasıl olmuş
haa ayrıca dün steteskopla karının ve bebeğin dinlenebileceği konuşuldu burda bende evde gittim denedim ama hiç bişicik duymadım ya üstelik kızım tepiklerken bile nerdeyse hiç ses gelmedi steteskoptan
Herkese günaydın kızlaaaarGeçmişi mümkün olduğunca okudum, herkescikler iyiymiş..
2 gün önce ilk defa hamilelikle ilgili bir ruya gördüm. Doğum yapmışım ama doğumuma daha 2 veya 3 ay varmış. Bebeği bize vermiyorlar ama kuvöze de koymuyorlar. Ağlayarak uyandım...
Allahım biz iyice kafayı yemeden bebişlerimizi sağlıkla bir kucağımıza alabilsek....
günaydın canlarımmmmmm :) dün şişmişim galiba bugün 1 kilo eksik çıktım çok mutluyum:) yani 5 kilo almış oldum.benim ebem karşı apartmanda oturuyor dün okuldan gelirken dışardaydı biz arabayı parkedene kadar girmiş binaya aşıyı sorucaktım neyse bakalım arra kendi heralde:)
slm başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim. 1 seneye yakın zamandır babam akciğer kanseri tedavisi görüyor akşam acile kaldırmışlar sonra odaya almışlar şimdi yanından geldim çok üzgünüm böbrekleri bitmiş demiş doktor bide babamın yanında söylemiş hiç düşünmüyolar hastayı annem susun işareti yapmış ama umursamamışlar 25 gündür hiçbişey yiyip içmiyor rabbim cümle hastalara şifa versin inşallah başıma ağrı girdi
Beni de sevin loo
Bu arada 21.haftama girdim allahın izniyle oda ayrı bir mutluluk vede yarın kontrolüm var bir aydır görmüyordum bebekimi bakalım nasıl olmuş, haa ayrıca dün steteskopla karının ve bebeğin dinlenebileceği konuşuldu burda bende evde gittim denedim ama hiç bişicik duymadım ya üstelik kızım tepiklerken bile nerdeyse hiç ses gelmedi steteskoptan
nesriinnn ses var arada sincabımmm:) nasılsın napıosunnn?
slm başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim. 1 seneye yakın zamandır babam akciğer kanseri tedavisi görüyor akşam acile kaldırmışlar sonra odaya almışlar şimdi yanından geldim çok üzgünüm böbrekleri bitmiş demiş doktor bide babamın yanında söylemiş hiç düşünmüyolar hastayı annem susun işareti yapmış ama umursamamışlar 25 gündür hiçbişey yiyip içmiyor rabbim cümle hastalara şifa versin inşallah başıma ağrı girdi
Çorapsız çıkmam abi...canım ben şimdiden kendime dikkat etme sözü verdim....ayrıca şimdiden kalın çorap giymeye başladım çünkü idrar yolları iltihabım var ve galiba üşütme kaynaklı çünkü çayır çıplağı gibi dolaşıyordum ortalarda:)) biraz sancılarım vardı yasin okudum normal heralde dedim geçse de şükür geçmese de şükür,rabbim beterinden saklasın hepimizi ve yavrularımızı:)
Pasaklıyııııızzzz... ama hepimiz öyleyiz nasıl olsa.Bende tanışmak istiyorum sizlerle.En son evini bascam zaten yolumun üstündesin. Valla evinle ilgili hiçbir şey gözümüze batmaz hiçbirimizin evi seninkinden farklı durumda değil çünkü
Aaaa... Gerçi geçenlerde bizzat kendi ablam dünya üzerindeki tek hamile sen misin dedi bana. Saçını yolacaktım nerdeyse.Geçenlerde biri yer istedi hamileyim dedim tek doğuracak sen misin dedi banaAyırmak için elimden geleni yaparım artık ne zamandır aklımda zaten
Canım ya ben haftalardır dinliyorum da ne duymam gerektiğini çözdüm ondan duyuyor olabilirim. Öyle çok yüksek bir ses beklemeyin bir de o an çevrede ses olmaması lazım öperim:)
Ayy ben de benzer bir rüya gördüm erken doğum yapmışım ama çok tatlıydı oğluum sarıldım kokladım canım oğlum dedim sonra uyanmışım:) insan hiç görmeden nasıl özler birini çok değişik bir duyguymuş :)
Arar canım arar merak etme benimki sağlık ocağının kapısından girene kadar ısrarla aradı. ben dün aşımı oldum, 17. haftadan sonra yapılabilir dedi.
Canım sakin ol biliyorum çok zor bir durum. Hem geçmiş olsun hem de Allah'ım sabır versin. ben de aynı durumdayım babamı pazartesi günü üniversite hastanesine götürücez eğer burada çözümü bulunamazsa ankaraya gazi üniversitesine gidilecek
ben seni severim tatlımikimiz bir fidanın güller açan dalı olalım istlular bizi beğenmiyirrrrrrrrrrrrrr
yapmazlar cnm öyle şeyler görmemişlerdir belki o yüzden..anlaşılan senin sevgiye ihtiyacın var topic olarak sevgiye boğalım seni
çirkefff ne var olum yer versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?