2014 Şubat Anneleri

Kızlarr hep kız bebek istemiştim benim oğlum olacakk.. Oğluşumu da çok seviyorum ama kız bebekleri görünce içim gidiyo ya

bendesin kardeş ama napalım kısmetimiz buymuş bazen çok istedim diye mi olmadı acep diyorum neyse 3.ye kısmetse artık :) hem başbakanımıda dinlemiş olurum 3 te uğurlu rakamım :) tuturuz belki ozaman

kızlar aranızda bebişine müzik dinlettiren var mı?ben hergün açıyorum mutlaka ve içimde kıpır kıpır hareket ediyo

ana oğul ilk fikir ayrılığımız sanırım
klasik müzik dinletin diyorlar ama ben alman rep hastasıyım
mesela favori parçalarımdan
[video=youtube;6rcEOZ3EHgU]http://www.youtube.com/watch?v=6rcEOZ3EHgU[/video]

çalıştığın için evde yapman zor oluyodur tabi ama işyerinde yapma imkanın varmı?yani eğer olursa oturduğun yerden kulaklığı karnına koyabilirsin..yanında birileri varmı bilmiyorum ama..

ahahahha gel ülennn evi temizlerik beraber

ahahahha manyakkkkk

benim umo da öyle yaaaa.kız delisi

karnım çok ameliyatlı.orta hat kısmında his yok belkide hissedemiyorumdur

Ben misafirim be ne temizliği Ne ameliyatı oldun naptılar karnına :26::26::26:

bendesin kardeş ama napalım kısmetimiz buymuş bazen çok istedim diye mi olmadı acep diyorum neyse 3.ye kısmetse artık :) hem başbakanımıda dinlemiş olurum 3 te uğurlu rakamım :) tuturuz belki ozaman

ben birinciden sonra tikkanı kapatıyorum ahahah

çalıştığın için evde yapman zor oluyodur tabi ama işyerinde yapma imkanın varmı?yani eğer olursa oturduğun yerden kulaklığı karnına koyabilirsin..yanında birileri varmı bilmiyorum ama..

Maalesef pericim öyle bir şansımda yok.Otelde resepsiyonistim ben. Sürekli birileri gelir gider o yüzden müzik açamıyorum bari telefona yükleyimde gelip giderken dinleteyim.ay o zaman da otobüstekiler demesin bu deli napıyor diye

oda olur cnm zaten artık kış geliyo kulaklığı kabanının içine koyarsın dinletirsin bebişine gören olursada ne var çocuğumun zekasını geliştiriyorum dersin çok bilmesinler herşeyi

oda olur cnm zaten artık kış geliyo kulaklığı kabanının içine koyarsın dinletirsin bebişine gören olursada ne var çocuğumun zekasını geliştiriyorum dersin çok bilmesinler herşeyi

Ay bana kendini bilmez biri gelir gene tek hamile sen misin der Evde dinleteyim ben kuzuma vakit ayırayım

evet benim dersin sende bi tek ben çocuk doğurucam yarım saat bile olsa fırsat ayırabilirsen olur çalışınca çok zordur kendine bile vakit ayırmak iyi bilirim..

Geçenlerde biri yer istedi hamileyim dedim tek doğuracak sen misin dedi bana Ayırmak için elimden geleni yaparım artık ne zamandır aklımda zaten

Geçenlerde biri yer istedi hamileyim dedim tek doğuracak sen misin dedi bana Ayırmak için elimden geleni yaparım artık ne zamandır aklımda zaten

evet deseydin ay ne düşüncesiz terbiyesiz insanlar var ya valla ben olsaydım çok fena kavga ederdim..zaten normalde kadınlara saygı yok otobüslerde bari hamilelere olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…