2014 Şubat Anneleri

kızlar moralim okadar bozukkiiidetaylı ultrson çekilecekti bugün...bize 15.30 dediler hem,oradaki kız tutup 15 diye yazmış....olmadı

kızlar moralim okadar bozukkiiidetaylı ultrson çekilecekti bugün...bize 15.30 dediler hem,oradaki kız tutup 15 diye yazmış....olmadı

sıkıntı etme tatlım moralini bozduğun bu olsun allah dert hastalık vermesin bi kaç gün sonra çektirirsin geç olsunda güç olmasın

belki hakkına böylesi hayırlıdır öyle düşün

üzülme tatlım.ne zaman olacak peki

bilmiyorumm eşim tatrıştı orada...paramızla rezil olamayız diyor..150 liraydı...başka yerde çektiririz diyor...oradan daha uygunu da yok burada....medline 279,sakarya 250 acıbadem 2011de 350ymişti onu bilmiyorum şuanki fiyatı.hemde yer yok hiçbirinde fiyatı birkenara bırak..ama ne olursa olsunoraya gitmeyiz diyor...doktora da dedi dışarıda çektircreğiz diye

canım okadar sıkıldıki gözyaşlarımı tutamıyorumm

üzülme canım ya sen strese girmeki bebeğinde girmesin, dediğim gibi belki hakkına böylesi hayırlıdır belki ordaki doktor canını sıkacaktı saçma sapan bişey için belki yeni yaptıracağın yerdeki doktor çok daha iyi bir doktor böyle düşün ve kalbine ferahlık ver

o gerizekalı sektermidir nedir ne haltsa bir çözüm bulsun.nefret ediyorum işini doğru yapmayanlardan

Hayırlısıyla benim de detaylı usg 10 gün sonra kızlar ikili kadar mı ücreti acaba bilen var mı?

Cidden sıkıntılıymış benimki şuan anlık bir düşünce satar oğluma yeni ciciler alırım diye düşündüm bakalım kısmet gün ola harman ola gün doğmadan neler doğar zaten 16 haftayı doldurup kesinleştirmeden satmam satamam ki:) o resimlerin haricinde bir sürü çekmediğimde pembe beyaz kelebekli çok tatlı beşik uyku setim bile var ama kız yok

seninde başınsağolsun canım böbreklerine etki etmişmiydi sizin keşke olsa ama yok çok üzücü

rabbim dayanma gücü versin inş kendime dikkat ediyorum ama gözlerim durmuyo

Kızlar speedyyy nerelerde acaba. Bugün hiç girdi mi? Ben mi görmedim. Hastaydı dün?

mUAHHHHHH

Üzme canım kendini. Böylesi daha iyi olmuştur belki de..

speedy dün girip olduğunu söyledi dediğin gibi bugün izin alayımmı falan diyordu akşamda bir düğün varmış
izin almıştır bence dinlenirsem geçer diyordu çünkü

hakkını hayırlısı olsun canım
seninde başınsağolsun canım böbreklerine etki etmişmiydi sizin keşke olsa ama yok çok üzücü

rabbim dayanma gücü versin inş kendime dikkat ediyorum ama gözlerim durmuyo

sağol tatlım
bizim testis dışında hiç bir yerine sıçramamıştı çok şükür
ve ben hep allahım alacaksın bu canı bu belli bişi bari acı çektirme diye dua ettim babama ve çok şükür hiç acı çekmedi babam son hafta kötüytdü biraz nefes darlığı yaşadı hastanede yattı doktor eve çıkmasına izin vermedi o illa çıkcam dedi eve çıktığı gün nefes darlığından yere yığıldı hastane götürürken kalbi durdu geri çalıştırdlar ambulansta sonrasında 10 gün yoğun bakımda kaldı bilinci kapalı şekilde 11.gün gitti işte
allaha çok şükür inlemesi olmadı ağrısı olmadı morfinlik duruma düşmedi hep bunlar için allaha şükür ettim

bizim kemiklerine sıçramıştı bugün doktor böbrekleri bitmiş demiş bi kaç saat önce annem aradı diyalize girecek hazırlıyolar dedi ben sabah yanındaydım o an iyiydi ama sonra fenalaşmış bi saat sonra gidicem zaman geçmiyor

evet hayırlısı böyleymiş demek...başka yer bulamazsak ne yapacağız bilmiyorum

offf kemikler kötü olmuş
seninde burdakilerinde canını sıkmayayım daha çok
allah çok çektirmesin tatlım başka bişi diyemiyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…