2014 Şubat Anneleri

Hayırlısıyla benim de detaylı usg 10 gün sonra kızlar ikili kadar mı ücreti acaba bilen var mı?

ben az önce yazdım ama görmedin sanırım....burada medline var 279 diyor,sakarya hastanesi 250,ümit 150..acıbademi bilmiyorum netten baktım 2011 yılında biri yazmış 350 diye...

tombikkuş burdasın sanırım bak srpilyd nin tickerinda ne yazıyor gördünmü
steteskopla bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz yazıyor yarın doktora gidicem yanımda giderken götürürüm unutmassam orda ona hangi sesin bebik sesi olduğunu sorcam

bacım nerelerdesin sen yaaaa...merak ediyorum ama daha sık gel.iyisinizdir inşallah bebiş de sen de

bu arada ne zaman görüscezzzz biz

Valla canım çom sık giremiyorumm..sağol canım iyiyiz çok şükür siz de iyidinizdir inşallah..evet yahu bi türlü görüşemedik..

Evett gerçekten çook diplerden azcuk duyuluyor:) biz eşimle arada dinliyoduk ama duyamıyoduk..ben bu sabah forumda görüp dinledim tekrar hareketler bile duyuluyor hatta bağırsak hareketi sesleri dedim ama daha farklı bir ses..kalbide aynı ultrasondaki gibi çok hızlı koşan at gibi derinden geliyor:) bence siz de deneyin varsa hatta çocuk steteskobuyla daha iyi duyuluyor onlar daha hassas

ben de merak edip okudum da, psikolojik sorunluymuş bence o kişi. bir de resmini cismini görüp hakkında bilgi almadan kimseyle tanışmaya gitmemek lazım.

benim de yıllar önce başıma gelmişti, ofisteki arkadaş bir gün geldi " benim ... adlı arkadaşımın doktor arkadaşı var, bekar ve evlenmek istiyor, tanışmak ister misin hep beraber 4'ümüz yemek yiyelim mi? " dedi. ben de annem ve diğer arkadaşların gazıyla kabul ettim.ertesi gün öğlen yemeği için buluşuldu. adam afedersiniz " eşşek kadar adam" benden çok büyük, güya üstün zekalıymış ve tıp fakültesini 17 yaşında bitirmiş (hiç inanmadım) ama pratisyen doktor. aileden zenginler yalnız. yemek yediğimiz yere bizi tanıştıran kişinin arabasıyla gelmesine rağmen elinde range rover jeepinin anahtarı oynayıp duruyor. yani aslında kapıda jeep falan yok. tam görgüsüz... yani en başından fiziksel görüntüsünü geçtim, üzerinden görgüsüzlük akıyor. ben tabii şok:) o yemek zor bitti. arkadaş da pişman oldu aracı olduğuna. ben de sonrasında bu tanıştırma olaylarından hep uzak durdum.

slm kızlar dün yazmıştım mide yanıyor boşluklarımda batmalar var diye bu gün doktora gittik idrar yollarında enfeksiyon varmımş, ama o kadar önemli değil tek kullanımlık bir ilaç verdi ve mide yanmam için de ilaç verdi allaha şükür oğluşum da iyi bir sıkıntımız yok, ağrılar devam ediyor ama inşallah geçicek

bence de hayra yor serpilcim, her işte bir hayır var, benim eşim de sizinki gibi hemen ani tepki verir, kestirir atar. sen kendini ve en önemlisi de bebeciğini üzme...

Çok geçmiş olsun canım

Belki seni eklemek istemiyor
ara bozucu delüüü

Hüzünbaz bu bana seni hatırlattı nedense
sen hüzün bazı eklemedin demek hee
utenmez arsızzz

valla ben lepikim demedim bi de bikez yazdım zati
bil bakalım ben kimim haha
bilsen de burdan yazma ciddiye alıp

kızlar merhaba ,
bugün giremedim pek yoğundum nasılsınız bakalım
bu detaylı fiyatları yazılmışda o ne öyle yahu
dondum kaldım o kadar buluyormu detaylı özele gidiyorum ben normaldede bide detaylıya girersem ne yapsam acaba :26:

Merhabalar
Dr dio ki servikal kanal kısalması 25mm nin altında olmadıkca serklaj sözkonusu değilmiş. biraz aşağıda olması pırt diye çıkacak demek de değilmiş. Tedirgin olacak hiçbir şey yokmuş rutin hayatıma devam edebilirmişim. pek güvenebildiğimi söyleyemem yani. doğru düzgün bakmadı bile. ha bir de dioki eğer serklaj yaptırmak istersem hemen bu hafta karar vermeliymişim. vs vs... ya sürekli kendiyle çelişen cümleler cümleler aklımı karmakarışık yapıp gönderdi. oğlum da iyiymiş o nuh gununden kalma usg cihazıyla nasıl buna kanaat getirdi tabi onu hiç bilmiyorum. demem o ki araştırma hastanesi diye okmeydanına gidip de canınızı sıkmayın yeni bir dr arayışındayım sevgiler öpücükler kızlar

ara bozucu delüüü

sen hüzün bazı eklemedin demek hee
utenmez arsızzz

valla ben lepikim demedim bi de bikez yazdım zati
bil bakalım ben kimim haha
bilsen de burdan yazma ciddiye alıp

bu kro varya lepimmmm.ruh astası
adamınla arayı düzelttin mi

bende yarın fiyat öğreneceğim kuzum bakalım ne diyecekler
bu arada ciciler geldimi

kuuzum acaba özele mi gitseydinn

ahanda öğrendim

Büyükçekmece kolan hastanesi altan bey 250 diyo

kocam çıldırcak şimdi

Kızlar az önce doğum da çantada neler olmalı diye açılan konulara baktım da çocuk küveti filesi şampuanı vs. demişler ya sizce bunlar gereksiz değil mi?

evet arkadaşım biz eskişehirdeyiz 4 tane özel hastane var zaten...fiyatlarını da yazdım seninkiyle yakın...özel muayenehaneye soracağım yarın bir de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…