Hayırlısıyla benim de detaylı usg 10 gün sonra kızlar ikili kadar mı ücreti acaba bilen var mı?
bacım nerelerdesin sen yaaaa...merak ediyorum ama daha sık gel.iyisinizdir inşallah bebiş de sen de
bu arada ne zaman görüscezzzz biz
tombikkuş burdasın sanırım bak srpilyd nin tickerinda ne yazıyor gördünmü
steteskopla bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz yazıyor yarın doktora gidicem yanımda giderken götürürüm unutmassam orda ona hangi sesin bebik sesi olduğunu sorcam
bilmiyorumm eşim tatrıştı orada...paramızla rezil olamayız diyor..150 liraydı...başka yerde çektiririz diyor...oradan daha uygunu da yok burada....medline 279,sakarya 250 acıbadem 2011de 350ymişti onu bilmiyorum şuanki fiyatı.hemde yer yok hiçbirinde fiyatı birkenara bırak..ama ne olursa olsunoraya gitmeyiz diyor...doktora da dedi dışarıda çektircreğiz diye
slm kızlar dün yazmıştım mide yanıyor boşluklarımda batmalar var diye bu gün doktora gittik idrar yollarında enfeksiyon varmımş, ama o kadar önemli değil tek kullanımlık bir ilaç verdi ve mide yanmam için de ilaç verdi allaha şükür oğluşum da iyi bir sıkıntımız yok, ağrılar devam ediyor ama inşallah geçicek
ara bozucu delüüüBelki seni eklemek istemiyor
sen hüzün bazı eklemedin demek heeHüzünbaz bu bana seni hatırlattı nedense
valla ben lepikim demedim bi de bikez yazdım zatikız sen hangisisin bilmiyorum kiii,ben aklıma geldikçe yazdıklarımın yanına laurana yazmaya çalışıyorum ama orada konuştuklarımın çoğunun buradaki adını bilmiyorumnapim hata onlarda söylesinler kardeşim,bu da hafıza herkesi aklımda tutamıyorum kiii:)))
ara bozucu delüüü
sen hüzün bazı eklemedin demek hee
utenmez arsızzz
valla ben lepikim demedim bi de bikez yazdım zati
bil bakalım ben kimim haha
bilsen de burdan yazma ciddiye alıp
bende yarın fiyat öğreneceğim kuzum bakalım ne diyeceklerkızlar merhaba ,
bugün giremedim pek yoğundum nasılsınız bakalım
bu detaylı fiyatları yazılmışda o ne öyle yahu
dondum kaldım o kadar buluyormu detaylı özele gidiyorum ben normaldede bide detaylıya girersem ne yapsam acaba :26:
Merhabalar
Dr dio ki servikal kanal kısalması 25mm nin altında olmadıkca serklaj sözkonusu değilmiş. biraz aşağıda olması pırt diye çıkacak demek de değilmiş. Tedirgin olacak hiçbir şey yokmuş rutin hayatıma devam edebilirmişim. pek güvenebildiğimi söyleyemem yani. doğru düzgün bakmadı bile. ha bir de dioki eğer serklaj yaptırmak istersem hemen bu hafta karar vermeliymişim. vs vs... ya sürekli kendiyle çelişen cümleler cümleler aklımı karmakarışık yapıp gönderdi. oğlum da iyiymiş o nuh gununden kalma usg cihazıyla nasıl buna kanaat getirdi tabi onu hiç bilmiyorum. demem o ki araştırma hastanesi diye okmeydanına gidip de canınızı sıkmayın yeni bir dr arayışındayım sevgiler öpücükler kızlar
oy oy yorgunumotursamda yorgunum yatsamda yorgunum:)
kızlar erkek ismi aranıyor bi el atın yahu:)
kızlar merhaba ,
bugün giremedim pek yoğundum nasılsınız bakalım
bu detaylı fiyatları yazılmışda o ne öyle yahu
dondum kaldım o kadar buluyormu detaylı özele gidiyorum ben normaldede bide detaylıya girersem ne yapsam acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?