bence de hayra yor serpilcim, her işte bir hayır var, benim eşim de sizinki gibi hemen ani tepki verir, kestirir atar. sen kendini ve en önemlisi de bebeciğini üzme...
bugün de zordu desene
valla ben şanslıyım babamın adını koycam :)
hem kro hem deli:))bu kro varya lepimmmm.ruh astası
adamınla arayı düzelttin mi
bende yarın fiyat öğreneceğim kuzum bakalım ne diyecekler
bu arada ciciler geldimi
kuuzum acaba özele mi gitseydinn
bulsam kendi oğluma vercem de yok anamkızlar erkek ismi aranıyor bi el atın yahu:)
küveti çanya değil büyük boy valize sığdırmışlar heraldeKızlar az önce doğum da çantada neler olmalı diye açılan konulara baktım da çocuk küveti filesi şampuanı vs. demişler ya sizce bunlar gereksiz değil mi?
yok sizi neden alamadılar onu anlamadım.15 demiş sizi 15.30 yazmış.gittiğinizde alsa olurmuş.enişte haklı kızmaktaevet en iyisi öyle yapmak....felaket öfkeliydi yeni yeni geçti siniri....yarın bir prof var muayenehanesini arayacağım...yaklaşık aynı fiyat yazıyor nette....gidenler yazmış...
evet canım:) çınarı beğendim gibi ama isim analiizni çok beğenmedim analizede inanıyorum çünkü eşimin adını yazıorum bu kadar olur resmen kocamı anlatıyor:)
bir şok ta ben yaşayacağım sanırım.yarın doktorumla randefum var helecanlıyımmm
hem kro hem deli:))
herifim surat yapıo ama yumuşicaak
bugün arkadaşlrıyla takılıo akşam geç gelir zaten takılıom öyle bebeğimle
hüzünbaz benim hastanede ayrıntılı 330 tl
özel sigortam var ama ödicekmi bilmiyorum umarım öder yoksa happı yuttuk:18:
küveti çanya değil büyük boy valize sığdırmışlar heralde
şampuana küvete gerek yok bence
bi kaç takım bebek giysisi
sana iki takım en az gecelik pijama
terlik gerekir
makyaj malzemesi:)
tarak bebek için emzik biberon sütün gelmezse diye
kış olcak çorap gerek mesela
ne biliyim bunlar elzem olanlar küveti napcakmışız
yok sizi neden alamadılar onu anlamadım.15 demiş sizi 15.30 yazmış.gittiğinizde alsa olurmuş.enişte haklı kızmakta
bazen insan yok artık diyor :)
Ayy ne biliyim allam öyle şeyler koymuşlar ki aklınız durur saçma sapan zaten en fazla 2 gece kalıcaz çok bi terslik olmazsa birisi fön çekmek için saç kurutma makinesi koymuş :)) Yataktan nasıl kalkıp yapmayı düşünüyorsa :))
bir şok ta ben yaşayacağım sanırım.yarın doktorumla randefum var helecanlıyımmm
yok artıkkkk ciddenmi kuzumAyy ne biliyim allam öyle şeyler koymuşlar ki aklınız durur saçma sapan zaten en fazla 2 gece kalıcaz çok bi terslik olmazsa birisi fön çekmek için saç kurutma makinesi koymuş :)) Yataktan nasıl kalkıp yapmayı düşünüyorsa :))
bebeişini gör güzel güzel bak insan doyamıo zaten:))
sor bakalım sizde kaç papel
genelde benimki en pahalısı oluo:S
yok sizi neden alamadılar onu anlamadım.15 demiş sizi 15.30 yazmış.gittiğinizde alsa olurmuş.enişte haklı kızmakta
bazen insan yok artık diyor :)
15.30dedi, 15 yazmış....eşim benden bir 10 dk önce vardı bende 15.20de oradaydım...ama 15 yazdığı için geçmiş oldu saat..ondan..randevuyla oluyormuş...benmki yarım saat süreceği için dr da kabul etmedi...
Kızlar selam...ben çok kötüyüm grip beni mahvetti sabaha kadar uyuyamıyorum burnum felaket tıkalı nefes alamıyorum resmen bugün dr gittim bebeğim iyi şükür bana serum bağladılar ama sanki bi etkisi olmadı gibi bide bogazlatım için tanflex gargara yazdı gebelik kategorisi b imiş kullanıp kullanmamakta katarsızım
yok artıkkkk ciddenmi kuzum
He valla canım öyle şeyler vardı ki onları hangi valize sığdırdı çok merak ediyorum..
çok geçmiş olsun kuzucumm
anlayışsız insanlar.neyse kuzum prof a yaptırırsın.o güzel canını sıkma
bakalım bir iki tanesinin numarasını buldum yarın arayacağım....sadece canım ona sıkılsa iyi...konuşurken konuşurken laf gene döndü dolaştı aynı yere geldi...benim kv durmadan görümcemden için biz ölünce size emanet deyip duruyor...bekar..kimseleri beğenip de evlenmiyor...eşime dedim biz onunla hayatta anlaşamyız öyle birşey olsa...eee napacağzı sokağamı atacağız diyor ya36 yaşında,hoşgeldin demez,anasının yaptığı yemeği bile beğenmez yumurta pişirip yer,bana psikolojik baskı yapar...annenler onun hertürlü kahrını çekiyor olabilir fakat kimse mecbur değil dedim bozuluyor eşim de
ailesine toz kondurmama .işte karşınızda erkek klasiği.
olmamış olayların olma ihtimalini düşünüp canını sıkmasana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?