2014 Şubat Anneleri

Evim evim güzel evim kızlaaar yorgunluktan nefes almaya bile üşeniyorum Allahtan vücut onu otomatik olarak yapıyor
Uzuun bir süre uzuun yolculuklara çıkmayacağım inşallah bir durum olmaz...

kız lepiii biz en iyisi garantiye alıp kendi küvetimizide götürekk

speedy dün girip olduğunu söyledi dediğin gibi bugün izin alayımmı falan diyordu akşamda bir düğün varmış
izin almıştır bence dinlenirsem geçer diyordu çünkü

Öyleymiş canım. Az önce face de fotoğrafını gördüm düğünde hanım

kız lepiii biz en iyisi garantiye alıp kendi küvetimizide götürekk

Böhöhöhöyt...

Canlar 2 akşamdır karnımdan gurultular geliyor. Ama çok kuvvetli. Yan komşu yeter artık diye gelecek bekliyorum
Sizde yaşıyor musunuz bunu? :26:

Son düzenleme:
Evim evim güzel evim kızlaaar yorgunluktan nefes almaya bile üşeniyorum Allahtan vücut onu otomatik olarak yapıyor
oyyyyy hajım gelmişşşşşş

bende de çok oluyor tatlımm

evet canım dün akşm ve bugün öğlen bendede oldu soda içiyorsan o yapıyor azalt istersen bi süre ben içmedim bugün

Bende 18 haftalik ikizlere hamileyim 25 subat gozukuyor dogumumuz gerci ben hem ikiz olduklari hem de plasentalardan biri asagida oldugu icin daha erken dogacaklarini dusunuyorum umarim hepimiz saglikli sihhatli alirriz kucagimiza bebisleri

evet canım dün akşm ve bugün öğlen bendede oldu soda içiyorsan o yapıyor azalt istersen bi süre ben içmedim bugün

Sodayı hiçççç sevmem zaten. Ara sıra mineralleri yüzünden içiyorum dün içmiştim öğlen ama bugün içmedim ki..

Bende 18 haftalik ikizlere hamileyim 25 subat gozukuyor dogumumuz gerci ben hem ikiz olduklari hem de plasentalardan biri asagida oldugu icin daha erken dogacaklarini dusunuyorum umarim hepimiz saglikli sihhatli alirriz kucagimiza bebisleri

Amiiiiin canım. Zamanında doğum yapar, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah yavrularını..

Elbette.. Her halimize şükür.. Allahım bizi annelik sıfatına layık gördü..
Hamilelik bitse bile bebeklerimizin bize koskoca yetişkin olsalar dahi ihtiyaçları olacak..
O yüzden kendimize uzuuunca bi süre iyi bakalım
Evet bende de sancı oluyor..
Üşütme kaynaklı olması kuvvetle muhtemel.. Dikkat et kendine canım..
Ayrıca rahim büyüyor bebis kendine yer açıyor.. Normal yani..
Kafaya takmamak en iyisi..
Yoksa delü olucaz

Sanırım az önce benim oğlanı hıçkırık tuttu
Düzenli sıçramalar oldu ard arda altımda..
Demekki hıçkırıyor artık

Hosgeldin adallyim

Bugun izinliyim ama sabahin kor vaktinde uyandim

Lepican ve huzunbaz hanfendi dedikodumu yapmayin ayip ayip yerin kulagi var

Bugun kontrolumuz var insallah keyfi yerindedir hanfendinin

Günaydın kızlar
Kronikdeliciğim sana da dualar iyi dilekler yavruna öpücükler :) Musmutlu gelin haberlerinizi bekliorus

canlarımmmmmmmmmm güpgünaydınnnn
gerçi burda felaket ama ben çok mutluym çünkü bugün bebişkoyu görücezzz
randevumuz 11 de sonra sinemaya falan gidicez
serpilim tatlım yazık değilmi sana bak hiç dinlenememişsin
kro o yazılanları ben yazmadım ya kuzenim yazmış

günaydın kızlar ben bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim dün doktora gittim cinsiyetini sordum duymamazlıktan geldi sonra tekrarladım doktor dini inançlarıma aykırı dedi ben cinsiyet söylemiyorum bu doktor böyleymiş oda bana denk geldi hasta haklarına sorduk doktorun dememe hakkıda varmış...oooof

daha neler duyacağız yahuuu
ne lakası varmış dini inançla yahu
başka bir doktora gitme imkanınız varmı tatlım
çok sinirlendim doktoruna

bna denk gelmezki şöylesi donumu topladığım gibi bi geçiyim üstünden senin en doğal hakkın cinsiyetini öğrenmek bebeğinin öyle şeymi olur

Günaydın gacılar

Dün akşam oğluşum bi yerleşemedi uyumadan önce onu rahat ettiricem diye bende uyuyamadım artık pozisyonda beğenmiyor beyfendi

kıçımı koycak yer bulamadım resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…