2014 Şubat Anneleri

iyiyse madem neden değiştiresin ki....çektir başkasına,onunla devam et başka bir sıkıntı olmazsa aranızda....sen hangi hastaneye gidiyordun..
ben medical park a gidiyorum kuzum.sanırım sağlıklı düşünemiyorum zırvalama moduna geçtim :)
senin randevun ne zaman tatlım
Demek otçu ha. Çok hoşuma gitti

ehehhe otçu ,heyvenatçı daha neler neler

ben medical park a gidiyorum kuzum.sanırım sağlıklı düşünemiyorum zırvalama moduna geçtim :)
senin randevun ne zaman tatlım

ehehhe otçu ,heyvenatçı daha neler neler

benim randevum 2 ekim oldu arkadaşım...doktor yurtdışındaymış....biraz geç olacak yani...zaman geçmez gibi geliyor sankioradan çıkıp kendi doktoruma gideceğiz....

benim randevum 2 ekim oldu arkadaşım...doktor yurtdışındaymış....biraz geç olacak yani...zaman geçmez gibi geliyor sankioradan çıkıp kendi doktoruma gideceğiz....

hayırlısı olsun tatlım
kızlar ben azcık çıkam evimi toplayam
oüluma ciciler aldık onların resmini çekem gelem

hüzünbaz bence yaptır doppler ultrasonu,en azından bebişini büyük boyutla ve tüm herşeyini yakından görme hatta renkli fotosunu alma fırsatına erişirsin:) doktorunun yok bebeğin birşeyi demesi güzel ve rahatlatıcı ama olsun sen yine de yaptır bana kalırsa ve randevu almayı da unutma....ben heyecanla o günün gelmesini bekliyorum

merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı dra gittim herşey çok güzelmiş ayrıntılı ultrasonla baktık bebeğime çok sağlıklıymış.20.haftadayım 352 gr dedi.kilosu normal dedi iyi dedi sizce iyimi.ben de ala ala 2.5 kilo almışım.birde pipisini çok net gördük artık.

oyy sana kurban olurummm özledik olum yaaaaa
bugğn kendi doktorum normal ultrasonun 3d sini açıp yüzüünü gösterdi eklicim onuda cicilerle.şimdi gidiyorummm ama özledim seninle yazışmayı

oyy sana kurban olurummm özledik olum yaaaaa
bugğn kendi doktorum normal ultrasonun 3d sini açıp yüzüünü gösterdi eklicim onuda cicilerle.şimdi gidiyorummm ama özledim seninle yazışmayı

kıs var yaa yerim seni bennnn....ben de özledim yaaaa...şimdi mutfağa gitcem ben balık yapıyoz yine,gelirim yemekten sonra çokkk öpüyorum seni,bak bekliyorum fotoyuuu:)))

Kocam gene çalışıyor ve ben gene evde yalnızım çok sıkıldım yhaaaaa
Yalnızımmm dostlarım yalnızımm yalnızzzz dırı rımmm dırı rırı rırırım tutun kollarımdaaannn düşerim şimdiii yalnızım dostlarım yalnızım yalnızz

gel beraber takılalımmm ben de yalnızımmm

biz neciyiz zoeyay adam yerine koymuyormusunn sağol beee

Yok be yaw yorumunu yazdıktan sonra gördüm
evet arkadaşım yokkk...şimdiden patladımmdaha kaç saat varr...gece gelecek

Benim ki de öyle 1 haftadır gececi olduk iyice patlıcam yakında ben de tek başıma yakınımda kimsecikler de yok gitsem kafa dağıtsam ama kös kös oturuyorum evde...

tamam tamamben de patlama aşamasındayımmmablam çağırdı ama gitsem dönüşüm zor....geç oluyor...onların bırakması lazım...evlerin arası uzak...yakın olsa kendm gelirim ama bayağı varben de kös kös oturuyorumm

Ne güzel en azından yakın biri varmış benimkiler ayrı şehirlerde gidip gelmem imkansız burda arkadaşım falan da yok ama iyiki burası var en azından kafamızı dağıtıyoruz

Ne güzel en azından yakın biri varmış benimkiler ayrı şehirlerde gidip gelmem imkansız burda arkadaşım falan da yok ama iyiki burası var en azından kafamızı dağıtıyoruz

var var biz hepimiz aynı şehirdeyiz...yoksa napardım bilmem....evet burası olmasa temelli sıkıntı....facede biri açacak diye bakıp durmaktan ne güzel sohbet ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…