ooo ana dilim gibi ingilişce konuşurum ;iksempıl ;ay lav yu
okulda ingilizce öğrt arkadaşlara geğurcacı diyorum :) hadi ordan otçu diyorlar bana
ben medical park a gidiyorum kuzum.sanırım sağlıklı düşünemiyorum zırvalama moduna geçtim :)iyiyse madem neden değiştiresin ki....çektir başkasına,onunla devam et başka bir sıkıntı olmazsa aranızda....sen hangi hastaneye gidiyordun..
Demek otçu ha. Çok hoşuma gitti
ben medical park a gidiyorum kuzum.sanırım sağlıklı düşünemiyorum zırvalama moduna geçtim :)
senin randevun ne zaman tatlım
ehehhe otçu ,heyvenatçı daha neler neler
benim randevum 2 ekim oldu arkadaşım...doktor yurtdışındaymış....biraz geç olacak yani...zaman geçmez gibi geliyor sankioradan çıkıp kendi doktoruma gideceğiz....
hüzünbaz bence yaptır doppler ultrasonu,en azından bebişini büyük boyutla ve tüm herşeyini yakından görme hatta renkli fotosunu alma fırsatına erişirsin:) doktorunun yok bebeğin birşeyi demesi güzel ve rahatlatıcı ama olsun sen yine de yaptır bana kalırsa ve randevu almayı da unutma....ben heyecanla o günün gelmesini bekliyorum
oyy sana kurban olurummm özledik olum yaaaaa
bugğn kendi doktorum normal ultrasonun 3d sini açıp yüzüünü gösterdi eklicim onuda cicilerle.şimdi gidiyorummm ama özledim seninle yazışmayı
Kocam gene çalışıyor ve ben gene evde yalnızım çok sıkıldım yhaaaaa
Yalnızımmm dostlarım yalnızımm yalnızzzz dırı rımmm dırı rırı rırırım tutun kollarımdaaannn düşerim şimdiii yalnızım dostlarım yalnızım yalnızz
gel beraber takılalımmm ben de yalnızımmm
Bu nasıl bir bahttır arkadaş burdada kimse yok her yerde yalnızımmm :97::97::97::97::97:
Huhhuuuuuu işte buldum biriniSenin kocanda mı yok
biz neciyiz zoeyay adam yerine koymuyormusunn sağol beee
evet arkadaşım yokkk...şimdiden patladımmdaha kaç saat varr...gece gelecek
Yok be yaw yorumunu yazdıktan sonra gördüm
Benim ki de öyle 1 haftadır gececi olduk iyice patlıcam yakında ben de tek başıma yakınımda kimsecikler de yok gitsem kafa dağıtsam ama kös kös oturuyorum evde...
Ne güzel en azından yakın biri varmış benimkiler ayrı şehirlerde gidip gelmem imkansız burda arkadaşım falan da yok ama iyiki burası var en azından kafamızı dağıtıyoruztamam tamamben de patlama aşamasındayımmm ablam çağırdı ama gitsem dönüşüm zor....geç oluyor...onların bırakması lazım...evlerin arası uzak...yakın olsa kendm gelirim ama bayağı var ben de kös kös oturuyorumm
Ne güzel en azından yakın biri varmış benimkiler ayrı şehirlerde gidip gelmem imkansız burda arkadaşım falan da yok ama iyiki burası var en azından kafamızı dağıtıyoruz
var var biz hepimiz aynı şehirdeyiz...yoksa napardım bilmem....evet burası olmasa temelli sıkıntı....facede biri açacak diye bakıp durmaktan ne güzel sohbet ediyoruz
Senin bebiş napıyo hissediyor musun artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?