- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
İlk defa duydumm ne alakadı var dini inançla..bence o dr u değiştir sen 2 gün sonra dini inancını bahane edip sapma sapan yine sinirini bozabilir bence canım..günaydın kızlar ben bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim dün doktora gittim cinsiyetini sordum duymamazlıktan geldi sonra tekrarladım doktor dini inançlarıma aykırı dedi ben cinsiyet söylemiyorum bu doktor böyleymiş oda bana denk geldi hasta haklarına sorduk doktorun dememe hakkıda varmış...oooof
Canım2 li yaptırdıysam 3 be 4 lü yapmıyorlar artık..geçerlilikleri daha düşük zaten ben de yaptırmadım..detaylı zorunlu değil ama tüm organları detaylı inceleniyor Allah korusun bişey varsa önceden tespit edilip hamilelikte veya doğumdan hemen sonra erken müdahale şansı doğuyor..dr un söylemese bile sen talep edebilirsin..ayrıca niye geriyosun kendini ki üzüleck bişi yok canım..Bu arada benim dr ikiliyi yaptı, üçlü ve dörtlüyü yaptırma gereği duymadı. Bana yapalım yapmayalım gibi bi şey de demedi. Gerçi ben de yapmayalım diyecektim de bu detaylı ultrason için de bişey demedi. Acaba yap demeyecek mi yine. Bu zorunlu değil değil mi? Yine testler gibi isteğe mi bağlı? 9 ekimde gideceğim. O zaman sorarım artık. Bu belirsizlik yüzünden fiyat araştırması da yapamadım
Bi de dün o kadar gerildim o kadar gerildim ki, üzüntümden patlayacaktımbebeğimi de gerdim. Bi de çıkıp yürüdüm bi 5 km kendime geleyim diye, o da pek bi işe yaramadı. Hızlı yürümüşüm farkında olmadan. Nefes nefeseydim durduğumda:26::26:
:)) ay çok alem öle çocuk mu ezilir ayol taa nerde o,bak tekmesini de atmış annesi üzülme:)selamlarrr
ben geçmişi okuyana kadar hep öğlen oluyor yaww
bugün hiç çalışasım yok(((
birde ben gece uzuuun bir süre sağ tarafıam doğru uyumuşum
bir kalktım kolum felç ve o andan beri sağ tarafım çok ağrıyor
eşimde kızdı ezdin cocugu bişi olursa görürsün diyo
inşallah iyidir yawrum ya
tamda dün gece ilk defa vurdu kaçtı yaramaz
dondurma yedik babişkoyla uzandım anam bir vurdu korktum walla
eşim nasıl gülüyo
sen çocuğa tatlı vermezsen verdinmide teper işte seni diye
zorlada olsa tatlı yiyim artık ya
Ben de istanbulluyum canım eşimin ili sbebiyle burdayız..sorma çok fenaydı yaz..23dn sonra garanti hissederiz iyice diyorlar..adanalı biri olarak sevindim havaların serinlemesine hoş adanada oturmuyoruz iş dolayısıyla niğdedeyiz ama bilirim adananın berbat sıcağını...
surelerin yanı sıra klasik müzikte iyi geliyormuş diye duydum... maşallah herkes hissetmeye başlamış inşallah bende en kısa zamanda hissederim
Bende sancı oluyor canım ablamlarda da olmuş rahim büyümesinden diyorlar..bebeği nasıl hissettiğimi soruyorsan pıt pıtsancı ise adet sancısı gibi bazen göbeğimde tarif edemediğim yerlerde hafif yanmalı sancım oluyor,rahim büyümesine bağlı galiba gerçi olmayaydı iyiydi ama rabbim daha beterinden saklasın...yusuf suresi dediğin gibi güzel yüzlü olması için ama ben okuyamam yaa 13 sayfa yavaş okuyorum kuranı,anca yasini hızlı okuyabiliyorum ezberimde çünkü....artık dinleterek halletmeye çalışcam olursa o da annem geldi bugün sancıların olur kızım,her hamilelik rahat olmaz ben sana hamileyken 9 ay boyunca kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim dedi....bebeğim sağlıklı olsun da rabbim şerlerimizi hayırlara çevirsin hakkımda hayırlısı artıkın:)