2014 Şubat Anneleri

İlk defa duydumm ne alakadı var dini inançla..bence o dr u değiştir sen 2 gün sonra dini inancını bahane edip sapma sapan yine sinirini bozabilir bence canım..
Canım2 li yaptırdıysam 3 be 4 lü yapmıyorlar artık..geçerlilikleri daha düşük zaten ben de yaptırmadım..detaylı zorunlu değil ama tüm organları detaylı inceleniyor Allah korusun bişey varsa önceden tespit edilip hamilelikte veya doğumdan hemen sonra erken müdahale şansı doğuyor..dr un söylemese bile sen talep edebilirsin..ayrıca niye geriyosun kendini ki üzüleck bişi yok canım..
:)) ay çok alem öle çocuk mu ezilir ayol taa nerde o,bak tekmesini de atmış annesi üzülme:)
Ben de istanbulluyum canım eşimin ili sbebiyle burdayız..sorma çok fenaydı yaz..23dn sonra garanti hissederiz iyice diyorlar..

Bende sancı oluyor canım ablamlarda da olmuş rahim büyümesinden diyorlar..

:)))evett bu sene erken serinledi şükür ama bugün başladı serinlik.. domatesler bile kurumamış salçalar yapılamamış düşün:))çok şükür canım detaylıyı da atlattık ama senin gibi benim de sancım oluyo arada hatta idrar yolu enfmu diye idrar kültürü yaptırdım bişi çıkmadı..

ben de dinliyorum bu yüzdenn

geçmiş olsn canım inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın bebişinin.eminim geçici bişeydir dr lar bazen fazla abartıyorlar..verdiğin bilgiler içinde tşkr ederim.egepol nerde acaba hangi semtte?ben bornovadayım..:44:

hadii salçalar yapılamadı haa....ayy çok özledim adanamda o salça makinasının sesleri,kadınlar ellerinde leğenler ahhh ahhh:))) oh güzelim sen atlattın ben de haftaya pazartesi inşallah güzel haberlerle dönerim doktorun yanından...benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış çok,antibiyotik içiyorum şuan ama idrarım düzeldi ağrılarım daha da arttı ve bence bunlar enfeksiyona bağlı felan değil bildiğin sancı....olabildiğince yatmaya çalışıyorum....artık naparsın doğurana kadar nelerle karşılaşacaz acep:) bu rahim de kendini belli etmeden büyümese olmuyor mu:) önceden imrenirdim gık demeyen hamilelere,neredeyse maratonda gibi yaşarlar hiç ağrıları olmaz...sonra dedim kii ben bu çocuk için çok dua ettim çok sevindim şimdi de şikayet ediyorum,hamile olamayanlar da var otur şükret kapa çeneni dedim kendime hehehe:)

:)) biberler tamam domatesler sallantıda..geçmiş olsun canım..ya bi de evdeyiz ya sürekli kendimizi dinliyoruz ondan bence..
Aynen bende söylendiğinde aynısını söylüyorum şükrediyorum Rabbime..

kızlar yaaaa benim doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok.istiyorsan yaptır dedi

Huzunbaz, bu arada sen biyolojici miydin? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
evet tatlım biyoloji brasnşımmm

hajımmmm

valla kuzum şaşırdım üzüldüm de nedense
doktorum sorun gözzükmüyor bence gerek yok ama sen istiyorsan 21.haftada yaptırabilirsin dedi
sana doktorunmu yaptır dedi tatlım

evet canım dr dedi....sorun olduğundan değil ama bizim dr biraz titizleniyor....benim bazı arkadaşlarıma 2li tarama yapmamış drları....ama benmki istedi...sen bilirsin....eşin ne diyor....isterse yaptırın bebeğinizi daha farklı görürsünüz...

kuzum doktorum iyi bir doktor ama biraz eski kafalı sanırım.bana dediki 2 li 3 lü taramalarda sıkıntı yok.benim gözlemlediğim bir zoukluk yok ama istiyorsan 21. hafatda ayrıntılı ultrasona girebilirsin.ben şok oldum.çünkü ben randevu alacağım diye düşünerek gittim.
şimdi başka bir doktor bulup çektirsem mi diye düşünüyorum

tamam bul bir doktor madem,çektir....sen bilirsin....ben aldım randevu...özel muayenehanesi olan perinatoloji uzmanı profmuş...hastanelerden daha uygun hemde fiyatı...

tamam bul bir doktor madem,çektir....sen bilirsin....ben aldım randevu...özel muayenehanesi olan perinatoloji uzmanı profmuş...hastanelerden daha uygun hemde fiyatı...

kuzum doktorumu değiştirsemmiye kadar ilerlettim işi ha.aslında iyi bir doktor.genel cerrahım önermişti.kendi kızkardeşini ve eşini ona götürmüş oysa hastanede benim jinekologtan başka5 doktr daha var.iyi bir doktor ama ne bileyim

iyiyse madem neden değiştiresin ki....çektir başkasına,onunla devam et başka bir sıkıntı olmazsa aranızda....sen hangi hastaneye gidiyordun..

Anladım şekerim.bi dahaki gidişimde sorayım o zaman
Normalde bi şey yok da o gün pisliğin biri beni çok gerdi. İnşallah o da beni gerdiği gibi gerim gerim gerilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…