2014 Şubat Anneleri

ne güzelll maşallahhh....benim birgün sırtım,birgün belim,birgün kasığım......uzar giderrrrr

gerçi bu cümleyi en son kurduğumda iki gün ağrıdan ağlamıştım nazarım değidi kendime galiba hehe hehe

maşallah maşallah maşallah diyemm de

bide yağ filan kullanmama rağmen kaşınıyo karnım çatlıcak galiba

oh oh maşallah diyelim o zaman sana:) artık ağrılarımızı da Allahtan ve bebekten geliyor diye sevmeyi öğrencezz:))) rabbim kızlarrrrrrr doğurdummmm ahanda bu da yavruşum diyeceğimiz günleri göstersin hepimizeeee:)))

AMİN deyinnnnn huuu

amin amin amin amin amin ah o günler hayırlısı ile gelsin koklayalım onları geceleri bizi uykusuz bıraksınlar sürekli üstümüze koltuklarımıza kussunlar bizi evden çıkarmayıp eve hapis etsinler

ne güzelll maşallahhh....benim birgün sırtım,birgün belim,birgün kasığım......uzar giderrrrr

kızzz ne güzel işte rutine bağlamıyor ağrılarımız her gün başka bir yerimiz :) amaannn hem ağrı çekmemek ne sıkıcıdır bir düşünsene :)))) ne kadar banalll ayyyy....biz oramız buramız derken günü bitiriyoruz ağrımasaydıı sıkılırdık bu kadar da pollyannacılık olur mu bilemem heheheh:) az önce söylemesi ayıp balık yedik kızım horon tepiyor içerde hehehe

enerji patlaması yaşıyor çocuk deseneeesıkılırdık tabiiii...ne o öyle ağrısız olurmu hiççç

sorma bazen bende acaba normal mi diye düşünüyorum
ya bende yedim geçen balık ve ilk kez bebişi hissettim gibi ben hissedemiyorum da daha sonra gün aşırı gene yedim hissedeyim die tık yok bizim ki şey dedi herhalde hop sende baydın iki kıpırdadık die sürekli aynı şeyi yiyip durma

anlatsam gülersin bana çok şükür hamileliğim çok rahat geçiyor ağırlaşmadım ağrım sancım yok sadece eskisinden daha fazla yoruluyorum

sabah bi hırs geldi kalktım süslendm püslendim saçımı başımı yaptım çıktım evden 5 karış topuklu ayakkabıyla

gittim fatihe caamileri gezdim mağazaları derken bi baktım hiç bişi yapmıyom oturdum simit sarayında simit çay yedim

sonra dolaşmaktan tabanlarım yarıldı babet aldım ayağıma giydim biraz daha dolandım sonra trafiği hesaba katarak çıktım bu saate evdeyim işte gezmeyide unutmuşum anasını şeydiyim hiçbişi anlamadım gittiğimden :44::44:

Kızlar:)ne alemdesiniz

takılıyoruz yavru ya sen? nasıl gidiyor yeni eğitim dönemi?

amin amin amin amin amin ah o günler hayırlısı ile gelsin koklayalım onları geceleri bizi uykusuz bıraksınlar sürekli üstümüze koltuklarımıza kussunlar bizi evden çıkarmayıp eve hapis etsinler

heheh tabi önce sağlıklı olsunlar da yine de uslu olsunlar kızzz düşünsene gece 10 kere kalkıyorsuun artık inek gibi hissetmeye başlarım heralde kendimi hehehh memem açıkta uyurum:))))

maşallah maşallah sana ve ayaza:))) hakkaten güzelim yaa ben de resmen unuttum gezmeyi...ben kiii acaip hareketli bi hatundum şimdi ise leğen gibi yayıyorum kıçımı

Ansm agliyor yavrum okul cok kalabalik cok karisik duzensiz oda moda kalmadi cok fena gecen 12 st okuldaydim koptur kostur idareyle konusamiyorum bile hetkes cok gergin oyyyy dua et bana

maşallah maşallah sana ve ayaza:))) hakkaten güzelim yaa ben de resmen unuttum gezmeyi...ben kiii acaip hareketli bi hatundum şimdi ise leğen gibi yayıyorum kıçımı

ay bende senin gibi bazen bartıyorum sonra oturup iki gün vicdan azabı çekiyorum acaba yordum mu onu bişi olurmu die zonra vicdan azabım geçiyo bi kaç gün sonra gene geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…