kızlar selam uyumaktan dünya ile bağlantım kesildi uyumadan bi gireyim dedim
okudum biraz geçmişi çok ağrı çekiyomuşunuz ya tez zamanda hayırlı çözümler olur inşallah bende maşallah ya sadece göbeğim çok gergin çatlıcak gibi ama ağrımız yok çok şükür...
kızlar selam uyumaktan dünya ile bağlantım kesildi uyumadan bi gireyim dedim
okudum biraz geçmişi çok ağrı çekiyomuşunuz ya tez zamanda hayırlı çözümler olur inşallah bende maşallah ya sadece göbeğim çok gergin çatlıcak gibi ama ağrımız yok çok şükür...
oh oh maşallah diyelim o zaman sana:) artık ağrılarımızı da Allahtan ve bebekten geliyor diye sevmeyi öğrencezz:))) rabbim kızlarrrrrrr doğurdummmm ahanda bu da yavruşum diyeceğimiz günleri göstersin hepimizeeee:)))
AMİN deyinnnnn huuu
ne güzelll maşallahhh....benim birgün sırtım,birgün belim,birgün kasığım......uzar giderrrrr
oh oh maşallah diyelim o zaman sana:) artık ağrılarımızı da Allahtan ve bebekten geliyor diye sevmeyi öğrencezz:))) rabbim kızlarrrrrrr doğurdummmm ahanda bu da yavruşum diyeceğimiz günleri göstersin hepimizeeee:)))
AMİN deyinnnnn huuu
kızzz ne güzel işte rutine bağlamıyor ağrılarımız her gün başka bir yerimiz :) amaannn hem ağrı çekmemek ne sıkıcıdır bir düşünsene :)))) ne kadar banalll ayyyy....biz oramız buramız derken günü bitiriyoruz ağrımasaydıı sıkılırdıkbu kadar da pollyannacılık olur mu bilemem heheheh:) az önce söylemesi ayıp balık yedik kızım horon tepiyor içerde hehehe
kızzz ne güzel işte rutine bağlamıyor ağrılarımız her gün başka bir yerimiz :) amaannn hem ağrı çekmemek ne sıkıcıdır bir düşünsene :)))) ne kadar banalll ayyyy....biz oramız buramız derken günü bitiriyoruz ağrımasaydıı sıkılırdıkbu kadar da pollyannacılık olur mu bilemem heheheh:) az önce söylemesi ayıp balık yedik kızım horon tepiyor içerde hehehe
hoşgeldinnnoooo menün de baya zenginmiş anacımmm:))) sen bilirsin ama gez kıs iyice valla bende karın büyümesine bağlı ağrılar sancılar felan başladı,bileydim başlamadan bolca gezerdim gerçi kimisi hiç çekmiyor bu ağrıları ama demek ki benim derim esnek değilmiş:) neyseemmm yetenek sizsinizi izliyorum da bir yandan ne çok manyak varmış yaaaa
Kızlar:)ne alemdesiniz
amin amin amin amin amin ah o günler hayırlısı ile gelsin koklayalım onları geceleri bizi uykusuz bıraksınlar sürekli üstümüze koltuklarımıza kussunlar bizi evden çıkarmayıp eve hapis etsinler
anlatsam gülersin bana çok şükür hamileliğim çok rahat geçiyor ağırlaşmadım ağrım sancım yok sadece eskisinden daha fazla yoruluyorum
sabah bi hırs geldi kalktım süslendm püslendim saçımı başımı yaptım çıktım evden 5 karış topuklu ayakkabıyla
gittim fatihe caamileri gezdim mağazaları derken bi baktım hiç bişi yapmıyom oturdum simit sarayında simit çay yedim
sonra dolaşmaktan tabanlarım yarıldı babet aldım ayağıma giydim biraz daha dolandım sonra trafiği hesaba katarak çıktım bu saate evdeyim işte gezmeyide unutmuşum anasını şeydiyim hiçbişi anlamadım gittiğimden :44::44:
takılıyoruz yavru ya sen? nasıl gidiyor yeni eğitim dönemi?
heheh tabi önce sağlıklı olsunlar da yine de uslu olsunlar kızzz düşünsene gece 10 kere kalkıyorsuun artık inek gibi hissetmeye başlarım heralde kendimi hehehh memem açıkta uyurum:))))
maşallah mustafa kemal bebişkoya
takılıyoruz yavru ya sen? nasıl gidiyor yeni eğitim dönemi?
heheh tabi önce sağlıklı olsunlar da yine de uslu olsunlar kızzz düşünsene gece 10 kere kalkıyorsuun artık inek gibi hissetmeye başlarım heralde kendimi hehehh memem açıkta uyurum:))))
maşallah maşallah sana ve ayaza:))) hakkaten güzelim yaa ben de resmen unuttum gezmeyi...ben kiii acaip hareketli bi hatundum şimdi ise leğen gibi yayıyorum kıçımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?