bana pek kimse yazmasa da ben gene de yazayım....gelecek haftaya aldım randevuyu...fiyatı 170 miş....profesör ve perinatolog...
bence detayli için bir perinatologa gidilmeli iyi yapmissin çünkü (bebekte bir sorun varsa) perinatologlar bu isin uzmani ben baska yerde yaptirsaydim bir profa tekrar gidim derdim buda zaman kaybi olacakti...
nerde canım ???
bence detayli için bir perinatologa gidilmeli iyi yapmissin çünkü (bebekte bir sorun varsa) perinatologlar bu isin uzmani ben baska yerde yaptirsaydim bir profa tekrar gidim derdim buda zaman kaybi olacakti...
meryem uzerlininde kızı olcakmış onuda ekleyin listeyegünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bebişler
bugün kargoyla uyandım kalan kk dan bi arkadaşım kızıma yelek örüp yollamış hemde çok güzel harika bi model ilk defa kızımın pembe dışında bi renk kıyafeti oldu mor renk bayıldım giydigi hgünleride göstersin rabbim
bu gece dayımlar annemler geliyo yarında kayınvaldem gelicek boya işi bu hafta sonu biticek inşallah sonrada kayınvaldem bizde kalıcak herşeyi toparlıcaz beraber sonunda
ayrıca evin heryeri heryerde bu gece oturmaya misafirim geliyo gelmeyin diyemedim evin yarısı inaşşat alanı oturma odasında oturcaz artık...
yarına iş kalmasın diye bugün ymeegimi çorbmı yapıcam sarma sarıcam tatlı yapıcam bugün mutfaktayım yani
bide dün gece eşim gelmedi annesinde kaldı araba bozulmuş tamirde motorunu indirmişler en az 1bucuk milyar diyo sinirlerim bozuldu bütün gece ağladımbıktım eşimin arabasından tırından çürük bi doganı gece aldı geldi motorunu herşeyini yaptırdı milyarlar verdi sonra sığmıyo takımlar diyip onu sattı palio aldı şimdi buda bozuk daha 2 ay olmadı alalı teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bursadan antalyaya gidip aldı çok acil sanki al işte gene bozuk çıktı deli oluyorum deli çıldırtıyo beni şu araba mevzuları deliricem artık akşam üzülme ya niye ağlıyosun dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım gene bana patlıcak sonu biliyorum şimdi detaylı utrasyon var özelde zaten pahalı bizim hastane kimbilir ne kadardır agzını burnunu yamultur deli olurum bide dogum içinde zaten şartmı orda olması felan diyo arabaya milyarlar veriliyoooooooooooooooooooooooooooooooooo benim belkide ömrümde 2kez tadacagım bi duyguyu rahatça yaşayamıyorum deli oluyorum işte ben buna
bu dünyada herşeyin para olmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm nefret
ya kızlar benim bebişten hiç ses seda yok:26: birtek 4 gün önce eşimle tartışırken tıklattı bir kez sanırım "anne babam haklı kavga etme" artık diyordu babasının kızı iştekızımı hissetmem için illa babasını mı üzmem gerek anlamadım yaw
canım çok normal 23. haftadan sonra hissedemezsen doktora sorarsın...ben de 2 haftadır hissediyorum,önceleri sadece geceleriydi şimdilerde ise gece gündüz,bazen canım yanıyor zaten sancılarım var o oynayınca daha da sancılanıyorum ama hissettikçe sancıma üzülmüyorum....ben elimden geldiğince yusuf suresini dinletiyorum yavruma başlıyor oynamaya:)kimisi de rap dinletiyor etkili olabilir:)
Evet canim ilk.4 sene sonunda tup bebekle ulasabildik bu duruma.Şükürler olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin herkese nasib etsin insallah.esimle bizde bir kiz bir oglan olursa bi daha dusunmeyiz diyorduk ama bizimki diyo yasa gelirse 3 cocuklu anneye emeklilik primi yarisi devletten diger yarısini da ister pesin ister taksit taksit yatirirsan emeklilk hakki olacakmis tabi icraata gecerse bu durum.o zaman 3.cu de gelir :))
kızlar erkek ismi aranıyor bi el atın yahu:)
Hello kızlarr:)) adanada serinledi hatta yağmur yağıyor yuppi çok mutluyumm:)kötü olan sıcaklar gidince iştahım açıldı;P
Bu arada bebişe çok yüksek sesli ve hareketli şarkılar dinletmeyinn rahatsız olurmuş..klasik easy listening relaxing daha iyimiş
Ben internetten anne arnındaki bebeğe şarkılaf diye bi albüm indirdim sesini çok açmadan dinlettiriyorum gerçi kanıtlanmamış bebeğin aynı sesleri müzikleri doğunca duyduğunda sakinleşmesi ama olsun..
Bizimkinde de ne zaandır trpki yoktu bugün sıkı bi tekme yedimbenimki meyve yiyşnce canlanıyor..
canım nasıl hissediyosun benim bazen sağımda bazen solumda batmalar oluyor bunun gibi mi bir his. yusuf suresi bebğin güzel yüzlü olması içinde okunuyormuş babasıda namazlardan sonra oku annesi diyo ama ben hep unutuyorum.dinleteyim bari yavruma sağlıklı sıhatli imanlı bir çocuk olsun
Hello kızlarr:)) adanada serinledi hatta yağmur yağıyor yuppi çok mutluyumm:)kötü olan sıcaklar gidince iştahım açıldı;P
Bu arada bebişe çok yüksek sesli ve hareketli şarkılar dinletmeyinn rahatsız olurmuş..klasik easy listening relaxing daha iyimiş
Ben internetten anne arnındaki bebeğe şarkılaf diye bi albüm indirdim sesini çok açmadan dinlettiriyorum gerçi kanıtlanmamış bebeğin aynı sesleri müzikleri doğunca duyduğunda sakinleşmesi ama olsun..
Bizimkinde de ne zaandır trpki yoktu bugün sıkı bi tekme yedimbenimki meyve yiyşnce canlanıyor..
bebeği nasıl hissettiğimi soruyorsan pıt pıtsancı ise adet sancısı gibi bazen göbeğimde tarif edemediğim yerlerde hafif yanmalı sancım oluyor,rahim büyümesine bağlı galiba gerçi olmayaydı iyiydi ama rabbim daha beterinden saklasın...yusuf suresi dediğin gibi güzel yüzlü olması için ama ben okuyamam yaa 13 sayfa yavaş okuyorum kuranı,anca yasini hızlı okuyabiliyorum ezberimde çünkü....artık dinleterek halletmeye çalışcam olursa o da annem geldi bugün sancıların olur kızım,her hamilelik rahat olmaz ben sana hamileyken 9 ay boyunca kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim dedi....bebeğim sağlıklı olsun da rabbim şerlerimizi hayırlara çevirsin hakkımda hayırlısı artıkın:)
canım çok normal 23. haftadan sonra hissedemezsen doktora sorarsın...ben de 2 haftadır hissediyorum,önceleri sadece geceleriydi şimdilerde ise gece gündüz,bazen canım yanıyor zaten sancılarım var o oynayınca daha da sancılanıyorum ama hissettikçe sancıma üzülmüyorum....ben elimden geldiğince yusuf suresini dinletiyorum yavruma başlıyor oynamaya:)kimisi de rap dinletiyor etkili olabilir:)[/QUOTE
insan,enbiya ve meryem surelerini de dinlemek iyiymiş canım.....aklında olsunn
bende yavaş okuyorum canım dediğin gibi yasin suresini sürekli okuduğumuzdan ağız alışkanlığı olmuş. 13 sayfa olduğunu yeni öğrendim olmadı dediğin gibi dinletiriz...evet canım bebekleriz sağlıklı olsunda biz acı çekelim önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?