2014 Şubat Anneleri

bana pek kimse yazmasa da ben gene de yazayım....gelecek haftaya aldım randevuyu...fiyatı 170 miş....profesör ve perinatolog...

bence detayli için bir perinatologa gidilmeli iyi yapmissin çünkü (bebekte bir sorun varsa) perinatologlar bu isin uzmani ben baska yerde yaptirsaydim bir profa tekrar gidim derdim buda zaman kaybi olacakti...

evet iyi oldu aslında ama tesadüfen oldu...benim gittiğim özel hastanede olacaktı ama sağolsunlar bize yarım saat sonrasını söyleyip randevuyu yarım saat önceye yazınca olmadı işimiz...eşimde tartıştı....dolayısıyla orada çektirmem diye tutturdu...taa birdahaki hafta içi yalnız...zaman nasıl geçer bilmem...umarım bir sorun yoktur.....

üzülme canım ya araba mevzusu emin ol bütün erkeklerde aynı araba pahalıda olsa bişi değişmiyor her ay maaşımızın belli bir ısmı yeni bir soruna gidiyor bitti diyorum bu ayda şu bu diyor sorun hep aynı erkelerin takıntısı var bu konuda.maşallah canım ya ne kadar hamaratsın ne kadar yoğunsun yorma kendini o kadar valla ben hiçbişi yapamıyorum

bu periantolog konusu karıştırdı beni benim doktorum hiç öle bişi sölemedi önümüzdeki ay detaylı ultrasyona bekliyorum dedi sadece yapamasa çağırmazdı dimi

ya kızlar benim bebişten hiç ses seda yok:26: birtek 4 gün önce eşimle tartışırken tıklattı bir kez sanırım "anne babam haklı kavga etme" artık diyordu babasının kızı işte kızımı hissetmem için illa babasını mı üzmem gerek anlamadım yaw

canım çok normal 23. haftadan sonra hissedemezsen doktora sorarsın...ben de 2 haftadır hissediyorum,önceleri sadece geceleriydi şimdilerde ise gece gündüz,bazen canım yanıyor zaten sancılarım var o oynayınca daha da sancılanıyorum ama hissettikçe sancıma üzülmüyorum....ben elimden geldiğince yusuf suresini dinletiyorum yavruma başlıyor oynamaya:)kimisi de rap dinletiyor etkili olabilir:)

Hello kızlarr:)) adanada serinledi hatta yağmur yağıyor yuppi çok mutluyumm:)kötü olan sıcaklar gidince iştahım açıldı;P
Bu arada bebişe çok yüksek sesli ve hareketli şarkılar dinletmeyinn rahatsız olurmuş..klasik easy listening relaxing daha iyimiş
Ben internetten anne arnındaki bebeğe şarkılaf diye bi albüm indirdim sesini çok açmadan dinlettiriyorum gerçi kanıtlanmamış bebeğin aynı sesleri müzikleri doğunca duyduğunda sakinleşmesi ama olsun..
Bizimkinde de ne zaandır trpki yoktu bugün sıkı bi tekme yedim benimki meyve yiyşnce canlanıyor..

canım nasıl hissediyosun benim bazen sağımda bazen solumda batmalar oluyor bunun gibi mi bir his. yusuf suresi bebğin güzel yüzlü olması içinde okunuyormuş babasıda namazlardan sonra oku annesi diyo ama ben hep unutuyorum. dinleteyim bari yavruma sağlıklı sıhatli imanlı bir çocuk olsun

Canım hayırlı olsun ikizlerin..benim de tüp bebek ama tek..ben de istemiştim ikiz ama ailemden uzağım Rabbi. böyle kısmet etti .
3.yü birdaha düşün derim:) benim bir arkadaşımın 2.tüp bebekte üçüzü oldu:)) 2 embriyodan biri kendi içinde de bölünmüş,şuan 1 kız üçüz de oğlu var:)

adanalı biri olarak sevindim havaların serinlemesine hoş adanada oturmuyoruz iş dolayısıyla niğdedeyiz ama bilirim adananın berbat sıcağını...
surelerin yanı sıra klasik müzikte iyi geliyormuş diye duydum... maşallah herkes hissetmeye başlamış inşallah bende en kısa zamanda hissederim

bebeği nasıl hissettiğimi soruyorsan pıt pıt sancı ise adet sancısı gibi bazen göbeğimde tarif edemediğim yerlerde hafif yanmalı sancım oluyor,rahim büyümesine bağlı galiba gerçi olmayaydı iyiydi ama rabbim daha beterinden saklasın...yusuf suresi dediğin gibi güzel yüzlü olması için ama ben okuyamam yaa 13 sayfa yavaş okuyorum kuranı,anca yasini hızlı okuyabiliyorum ezberimde çünkü....artık dinleterek halletmeye çalışcam olursa o da annem geldi bugün sancıların olur kızım,her hamilelik rahat olmaz ben sana hamileyken 9 ay boyunca kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim dedi....bebeğim sağlıklı olsun da rabbim şerlerimizi hayırlara çevirsin hakkımda hayırlısı artıkın:)

hayret demek adana serinledi haa :))) hem de bu ayda inanmammmmm:))))) ben de bir adanalı olarak şuan topiği adanalılar basmış bulunuyor hehehehe:)))))) tabii istanbulda yaşayan bir adanalıyım ben ama kanımı akıtsalar turuncu beyaz akar hehehehheheheheh :))))))))))))))) sen nasılsın peki güzelim? bebişin sıkı tekme attığına göre iyi maşallah:)

bende yavaş okuyorum canım dediğin gibi yasin suresini sürekli okuduğumuzdan ağız alışkanlığı olmuş. 13 sayfa olduğunu yeni öğrendim olmadı dediğin gibi dinletiriz...evet canım bebekleriz sağlıklı olsunda biz acı çekelim önemli değil

kız bigün gaza geldim taktım kuran takımımı üzerime açtım yusuf suresini sonra bi baktımki 13 sayfaa....kasmadım açıkçası...youtubeden açıyorum düşün kabe imamı dahi 30 dakkadan aşağı okumuyor eğer kıraat felan yaparsa 40 dakka....yahu ben 2 sayfayı 15 dakkada okudum düşün yani yavaşlığımı,heralde yarısına gelmeden uyurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…