evettt hissediyorum bayağıseyirmeden daha farklı artık sanki....senin nasıl..
Ben çok iyi hissediyorum artık bazen hem yumrukluyor hem tepikliyor çok tatlıııı amaa onu hissetmek çok güzel bir duygu
Hatta bazen yer değiştirdiğini hissediyorum içimde bir de sol kaburgamın altında hep bi ağrı oluyor neden acaba senin de oluyor mu?Günlerimiz hemen hemen aynı :2:
merhaba hamişler böbrek ağrılarım yine başladı benim ya napıcam
merhaba hamişler böbrek ağrılarım yine başladı benim ya napıcam
evett çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsinbenim de oluyor canım,kasıklarımda sırtımda belimde....hergün biryerlerim ağrıyor 27 nisandı benim son adet....aynı evet nerdeyse...
Ya bu sırt bel ağrısı gibi değil tam kaburgamın bittiği yer sancıyor resmen yüzeyi değil içi...
karnına yakın solda kaburganın altı işte değilmi benim o da var ama ben sırasıyla yazınca karıştı
ben büyüdüğü için olabileceğini tahmin ediyorumm:26:Evet canım tam orası işte neden ağrıyor acaba?
Huuuu eğer öyleyse yandık daha 5. aymızdayız 7-8-9 düşünemiyorumben büyüdüğü için olabileceğini tahmin ediyorumm:26:
Huuuu eğer öyleyse yandık daha 5. aymızdayız 7-8-9 düşünemiyorum
Huuuu eğer öyleyse yandık daha 5. aymızdayız 7-8-9 düşünemiyorum
Arkadaş ya ne beceriksizim bisküvi yiyim dedim hep içime döküldü kırıntıları pööff temizledim hala kaşınıyokız ben düşündüm de korktumm sonra artık 2 ahh 2 vahhh dolancaz ortalıkta yeterki dayanılmaz ağrılarımız olmasın...
Bizz geldiikkk
koca istanbulu dolaştım resmen ya farkında olmadan çok yorulmuşum yarında düğünümüz var bütün gün o trafiği çektim simit sarayında simit yiyip geldim iyimi
Arkadaş ya ne beceriksizim bisküvi yiyim dedim hep içime döküldü kırıntıları pööff temizledim hala kaşınıyo
He yaa allam bi de saklanbaç oynadığını düşünsene eheuehu göbeği saklayamazsın da devekuşu gibi kıçımızı sokarız önden çıkar
Bu arada kocişkom geliyomuş erken bitti işi heralde gidiyim de yemek hazırlayayım..
Arkadaş ya ne beceriksizim bisküvi yiyim dedim hep içime döküldü kırıntıları pööff temizledim hala kaşınıyo
He yaa allam bi de saklanbaç oynadığını düşünsene eheuehu göbeği saklayamazsın da devekuşu gibi kıçımızı sokarız önden çıkar
Bu arada kocişkom geliyomuş erken bitti işi heralde gidiyim de yemek hazırlayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?