2014 Şubat Anneleri

evettt hissediyorum bayağıseyirmeden daha farklı artık sanki....senin nasıl..

Ben çok iyi hissediyorum artık bazen hem yumrukluyor hem tepikliyor çok tatlıııı amaa onu hissetmek çok güzel bir duygu
Hatta bazen yer değiştirdiğini hissediyorum içimde bir de sol kaburgamın altında hep bi ağrı oluyor neden acaba senin de oluyor mu?Günlerimiz hemen hemen aynı :2:

evett çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsinbenim de oluyor canım,kasıklarımda sırtımda belimde....hergün biryerlerim ağrıyor27 nisandı benim son adet....aynı evet nerdeyse...

evett çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsinbenim de oluyor canım,kasıklarımda sırtımda belimde....hergün biryerlerim ağrıyor27 nisandı benim son adet....aynı evet nerdeyse...

Ya bu sırt bel ağrısı gibi değil tam kaburgamın bittiği yer sancıyor resmen yüzeyi değil içi...

kızlarr yetenek sizsinizi açın amcanın kafa bi milyonn :)))

ağrılar konusuna gelince bende abowww artık geçmeyen ağrılarım var,hem içte yanma gibi kas ağrısı hem kasık hem de karın hopaaaaaa gelsin ağrılar tekmeler yumruklarrr....hamilenin çilesiii hehehehhe

Bizz geldiikkk

koca istanbulu dolaştım resmen ya farkında olmadan çok yorulmuşum yarında düğünümüz var bütün gün o trafiği çektim simit sarayında simit yiyip geldim iyimi

kız ben düşündüm de korktumm sonra artık 2 ahh 2 vahhh dolancaz ortalıkta yeterki dayanılmaz ağrılarımız olmasın...
Arkadaş ya ne beceriksizim bisküvi yiyim dedim hep içime döküldü kırıntıları pööff temizledim hala kaşınıyo
He yaa allam bi de saklanbaç oynadığını düşünsene eheuehu göbeği saklayamazsın da devekuşu gibi kıçımızı sokarız önden çıkar
Bu arada kocişkom geliyomuş erken bitti işi heralde gidiyim de yemek hazırlayayım..

Bizz geldiikkk

koca istanbulu dolaştım resmen ya farkında olmadan çok yorulmuşum yarında düğünümüz var bütün gün o trafiği çektim simit sarayında simit yiyip geldim iyimi

hoşgeldinnn oooo menün de baya zenginmiş anacımmm:))) sen bilirsin ama gez kıs iyice valla bende karın büyümesine bağlı ağrılar sancılar felan başladı,bileydim başlamadan bolca gezerdim gerçi kimisi hiç çekmiyor bu ağrıları ama demek ki benim derim esnek değilmiş:) neyseemmm yetenek sizsinizi izliyorum da bir yandan ne çok manyak varmış yaaaa

kızlar selam uyumaktan dünya ile bağlantım kesildi uyumadan bi gireyim dedim

okudum biraz geçmişi çok ağrı çekiyomuşunuz ya tez zamanda hayırlı çözümler olur inşallah bende maşallah ya sadece göbeğim çok gergin çatlıcak gibi ama ağrımız yok çok şükür...

hadi yanlızlıktan kurtuldun

hadi gözün aydınnkolay gelsinnn afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…