maşallah maşallah sana ve ayaza:))) hakkaten güzelim yaa ben de resmen unuttum gezmeyi...ben kiii acaip hareketli bi hatundum şimdi ise leğen gibi yayıyorum kıçımı
sağol teyzesi.yüze benzer bişi görünce sevindirik olduk
kızıımmmmm yerim ben bunun ayağını yaaaa
Ansm agliyor yavrum okul cok kalabalik cok karisik duzensiz oda moda kalmadi cok fena gecen 12 st okuldaydim koptur kostur idareyle konusamiyorum bile hetkes cok gergin oyyyy dua et bana
Ogluma isim aramaya devam ediyorum daha oncede sordum ama bulamıyorum
maşallah maşallah sana ve ayaza:))) hakkaten güzelim yaa ben de resmen unuttum gezmeyi...ben kiii acaip hareketli bi hatundum şimdi ise leğen gibi yayıyorum kıçımı
oyyy Allah yardımcın olsun yaa rehberlikçilik te ayrı sıkıcıdır...ben en azından dersimi anlatıp çıkıyordum çayımı çorbamı içiyordum ama sorunlu çocuklar seans seans sürekli rehberlikçinin odasında oluyrlardı,bir de bizim okulda rehberlikçi erkekti ve karısıyla boşanma aşamasındaydı ama milletin derdine deva olmaya çalışıyordu...gerçi ufaktan bana yazıyordu ama görmezden geldim neme lazım evli barklı kadınım aaaaa:)))))
isim için sıralıyorum beğendiğm isimleri......altan,kayra,koray,tuna,mete,efe,emre,hakan,kaan,emir,turhan,tuğrul,kaya,demir,atilla,oğuz:)))) seç beğen al.ben şimdi çay içmeye gidiyorum eşimle balkona gelirim hemen heheh:)
Selam guzel anneler gunaydin.bizim bebisler cok iyi cok şükür rahatlarida yerinde yinede birbirlerini tepikliyorlardi.cinsiyetimizde belli oldu bir KIZIMIZ birde OGLUMUZ geliyor teyzeleri elinizden operler :))
maşallah canım kayınvalideden yana şanslısın ne güzel isteyincede yalnız kalıyorsun .genelde yakın oturunca sorun deposu olurlar seninki maşalalh sadece kolaylaştırıyor
kızlar bizim burada bir prof var tanınmış perinatologmuş...turgay şener...ona mı gitsek acaba detaylı ultrason için...salıdan sonrasıiçin randevu verebilirlermiş...fiyatı da 170 lira...takiplerimin yapıldığı hastanede de yaptırmamız imkansız eşim dikti burnunu orada olmaz artık diyor başka birşey demiyor....diğer hastanelerden birine al randevu dedi,eşim vermeye razı olsa da bence fiyat farkı çok fazla ne gerek var aynı işlem olduktan sonra....
Hanimlar detayli usg hakkinda arastirmalar yapiyorsunuz.kaçıncı haftada girmek gerekiyor bu usg.birde kendi doktorunuz mu dedi detayli usg icin birine gidin diye?
kızlar yaaaa benim doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok.istiyorsan yaptır dedi
Canıom inan senin adına çok seviniyorum ne kadar güzel tek seferde hem kız hem oğlan maşallah size
Allah razı olsun valla canım kayınvalidemden arada sorunlar elbet olacak ama genellikle yıkıcı değil yapıcı oluyor e öyle olması onunda hayrına sonuçta
Canım ben senin şu geçen randevu saati olayına ciddi şekilde şaşırmış durumdayım.Eşin sonuna kadar haklı orada gitmemek istememesini anlıyorum ki en iyisini yapmışsın başka bir yerden randevu almakla.
Ben özele gidiyorum canım doktorum 23. haftada bakmayı uygun gördü ben hiçbir şey söylemedim o tarih verdi direk fiyat olarak ise 250 TL yüksek ama doktorumdan çok memnunum.
Senin o doktorunu var yaaa
Kurban olduğum rabbim ne güzel yaratıyor maşallah Mustafa Kemalime ya
evet bize 15.30 deyip oraya 15 yazmış olduğu için sekreter öyle oldualdık bakalım inş iyi olurr
Canıom inan senin adına çok seviniyorum ne kadar güzel tek seferde hem kız hem oğlan maşallah size
Allah razı olsun valla canım kayınvalidemden arada sorunlar elbet olacak ama genellikle yıkıcı değil yapıcı oluyor e öyle olması onunda hayrına sonuçta
Canım ben senin şu geçen randevu saati olayına ciddi şekilde şaşırmış durumdayım.Eşin sonuna kadar haklı orada gitmemek istememesini anlıyorum ki en iyisini yapmışsın başka bir yerden randevu almakla.
Ben özele gidiyorum canım doktorum 23. haftada bakmayı uygun gördü ben hiçbir şey söylemedim o tarih verdi direk fiyat olarak ise 250 TL yüksek ama doktorumdan çok memnunum.
Senin o doktorunu var yaaa
Kurban olduğum rabbim ne güzel yaratıyor maşallah Mustafa Kemalime ya
haklıısn onunda hayrınada onu düşünebilmekte bir meziyet yani:)
Canım sen nasılsın bu arada şu geçmişi okumak beni yedi bitirdi malum güya tatilden geldim ama yorgunluktan mahvuldum.Bebişi hissedebildin mi ağrıların ne alemde?
Sekreter adı altında idiot insanları çalıştırırlarsa olacağı bu ki randevu saati benim bildiğim randevudan en az 2 saat önce teyit edilir.Ne biçim işler anlamadım.Neyse hayırlısı olsun hayırlı haberlerle inşallah.Ben de 8 ekimde gireceğim detaylıya bakalım neler olacak :26:
seninle aynı zamandayız hemen hemen....geç olmaz değilmi....senin de o zamanlarda gireceğini görünce rahatladım...benim dün olacaktı işte,bugün 21.haftaya girdik...2 ekimde çekilecek...22+4 olmuş olacak...23 e yaklaşmış olacak...bişey olmaz dedi doktorumun sekreteri ama:26:
adallyy yavru hoşgeldiin:) nasılsın şimdi bakem??? senin yavru ne alemde biraz hareketlendi mi malum benimki gibi sessiz sakin yatıyordu:) geçen biliyorsun doktora gittim yine yatıyordu yavrucak hatta uyuyor dedi doktor ve böylee deriiin derin nefes alıyordu hehe:))) korkutuyor beni şırfıntııı
spseeee sen ne zaman gitceksin ayrıntılıya?
olmaz güzelim 24.haftaya kadar yapılıyor...aslında doppler her haftada yapılabilir ama 24 ten önce yapılmasının nedeni eğer bebekte bir sorun varsa yasalar 24.haftaya kadar alınmasına musade ediyorlar...aksi halde aldıramıyorsunnn...rabbim öyle birşeyi göstermesin böyle kararlar da verdirmesin ama durum bu yani....8.haftaya kadar mazeretsiz aldırma hakkın var 24.haftaya kadar da mazeret varsa aldırma hakkın var...
ağrılarımla barıştım bacım artık valla napıyım:) bazen hissediyorum biraz biraz ama ne zaman ne yapınca hareket ediyor öle bir tez oluşturamadım henüz ama yan yatınca sanki daha çok hissediyorum:) sen nasılsın kuzucum
adallyy yavru hoşgeldiin:) nasılsın şimdi bakem??? senin yavru ne alemde biraz hareketlendi mi malum benimki gibi sessiz sakin yatıyordu:) geçen biliyorsun doktora gittim yine yatıyordu yavrucak hatta uyuyor dedi doktor ve böylee deriiin derin nefes alıyordu hehe:))) korkutuyor beni şırfıntııı
spseeee sen ne zaman gitceksin ayrıntılıya?
seninle aynı zamandayız hemen hemen....geç olmaz değilmi....senin de o zamanlarda gireceğini görünce rahatladım...benim dün olacaktı işte,bugün 21.haftaya girdik...2 ekimde çekilecek...22+4 olmuş olacak...23 e yaklaşmış olacak...bişey olmaz dedi doktorumun sekreteri ama:26:
bu arada 2014 mayıs anneleri adlı topic açılmış yaaa görünce yavrumun yaşlandığını hissettim hehehheheheh:))))) bildiğin tecrübeli sıfatında oluyoruz ne kaaaa hoşş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?