ya bayramdan hemen önce ya hemen sonra:) sen
hahahhaahahhahha adally sen poyrazı yolla o öpsüünn hahahahahahhahah:)))))) bugün karnıma dokundu küçük aşkım benim dedi ne güzel yaaa
:123: abe kaynana da naptın bize de naptın bizeee biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimleee
len hatunlarrrr
nabıyısınız
oooff offf amannn sabahlar olmasıın....kara gözlü çingenem aşık oldum ben sannn seni çok seviyorum inanmıyorsun bana....güzelimm Alllahhhhhhhhhhhhh severiiiim vallah billahhh
kızlar merhabalar,
hüzünbazım görmüşün bebeğini ne güzel dimi o ayakla sana vuruo pıt pıt :))
kızlar bugün bizde biraz gezip fiyat araştırması piyasa gezisi yaptık:)
puset almak sitemiyorduk hafif kolay katlanan ve az yer kaplayan hafif bir araba istiyorduk
bize chicco liteway i önerdiler
kafamıza da yattı açıkçası yorumlar hep olumlu
büyük olasılık bunu veya olursa bunun dengi bi baston arabayı alıcazEki Görüntüle 809777
len hatunlarrrr
nabıyısınız
kızlar merhabalar,
puset almak sitemiyorduk hafif kolay katlanan ve az yer kaplayan hafif bir araba istiyorduk
büyük olasılık bunu veya olursa bunun dengi bi baston arabayı alıcazEki Görüntüle 809777
kaç paraa :))))
Gel gel göbecikleri atamasakta popoları sallıyoruz hajım
Araba güzelmiş benim içinde hafif olması önemli çünkü pusetli falan bizde istemiyoruz yok çıksın arabaya konulsun falan gerek yok bizim için.Fiyatı nedir acaba bunun canım :44::44:
Benimde Çok şükür hatta maşallah harika geçiyor ağrım sızım yok diyordum ki bu gün biraz kasık ağrım oldu o da sanırım çok yolculuk yaptığım için geçecek biliyorum.Ama net olarak bir kaç kez hissetmişliğim var aksi halde hala mayışık bebişim
Ujjbuldum beaaa libido kraliçem
Benim yaıvrı yıvrı huma kuşu yükseklerden seslenir oyyy anneannesine cilve yaptı pek balıkesirdeyken hissettirdi kendini dünden beri tık yok yordum yavrucuğumu yollarda oturmadım bi popomun üstüne
Sanırım bebiklerimiz biraz daha yukarı çıktılar alanları genişleri o yüzden de keyifleri yerinde çünkü benim göbek deliğine ulaştı neredeyse o aşağıda ki karnım gitti
Senin kızçeye benden ve poyrazdan kocaman öpücükler ilet yokda çıkınca direk poyrazı yollar öptürürüm
Evet canım normal zamanlarmış onlar zaten geç olmuyor merak etme.Hatta sanırım en güzel hafta 23.hafta oluyormuş
Delinin zoru dur daha doğuracağız be
kızlar merhabalar,
canım biraz geç olmuyor mu bayramdan sonrası? bence öncesinde git güzelim hem bayramda annecinee yavruşunu gösterirsin:) ben haftaya pazartesi yani 30 eylülde gitcem,rabbim güzel haberler almamı nasip etsin:)
Gel gel göbecikleri atamasakta popoları sallıyoruz hajım
Araba güzelmiş benim içinde hafif olması önemli çünkü pusetli falan bizde istemiyoruz yok çıksın arabaya konulsun falan gerek yok bizim için.Fiyatı nedir acaba bunun canım :44::44:
lepimmm çok güzel buuu
Selam canım sıcak su torbası koy oraya sıkı giyin bir de üşütmüşsündür havalar artık soğudu dikkat etmek gerekBenim de problem var böbreklerim de..Bir de su tabiki böbrek dostu
parmak oytanabilirim hajım ancaaao ka yorulmuşum yaaa
ben ve pide ayaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?