2014 Şubat Anneleri

ya bayramdan hemen önce ya hemen sonra:) sen

canım biraz geç olmuyor mu bayramdan sonrası? bence öncesinde git güzelim hem bayramda annecinee yavruşunu gösterirsin:) ben haftaya pazartesi yani 30 eylülde gitcem,rabbim güzel haberler almamı nasip etsin:)

hahahhaahahhahha adally sen poyrazı yolla o öpsüünn hahahahahahhahah:)))))) bugün karnıma dokundu küçük aşkım benim dedi ne güzel yaaa

:123: abe kaynana da naptın bize de naptın bizeee biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimleee

oooff offf amannn sabahlar olmasıın....kara gözlü çingenem aşık oldum ben sannn seni çok seviyorum inanmıyorsun bana....güzelimm Alllahhhhhhhhhhhhh severiiiim vallah billahhh

kızlar merhabalar,
hüzünbazım görmüşün bebeğini ne güzel dimi o ayakla sana vuruo pıt pıt :))

kızlar bugün bizde biraz gezip fiyat araştırması piyasa gezisi yaptık:)
puset almak sitemiyorduk hafif kolay katlanan ve az yer kaplayan hafif bir araba istiyorduk
bize chicco liteway i önerdiler
kafamıza da yattı açıkçası yorumlar hep olumlu
büyük olasılık bunu veya olursa bunun dengi bi baston arabayı alıcaz

oooff offf amannn sabahlar olmasıın....kara gözlü çingenem aşık oldum ben sannn seni çok seviyorum inanmıyorsun bana....güzelimm Alllahhhhhhhhhhhhh severiiiim vallah billahhh

Allasen bir kez de angaranın bağları da büklüm büklüm yollaaarı ne zaman zarfooşşş oldumda galdıramıyooom gollarıııı çalsın da oynayak valla hatrım kalıveri

kaç paraa :))))

len hatunlarrrr
nabıyısınız

Gel gel göbecikleri atamasakta popoları sallıyoruz hajım

Araba güzelmiş benim içinde hafif olması önemli çünkü pusetli falan bizde istemiyoruz yok çıksın arabaya konulsun falan gerek yok bizim için.Fiyatı nedir acaba bunun canım :44::44:

kaç paraa :))))

kendi mağazında 369 tl kızlar
pusetli takımı da var o 600 küsür lira ki ben kış bebeği olcağından pusete ihtiyaç duymadım açıkçası
7 kilo araba hafif yani ilgileniosanız netten bakarsınız zaten 15 kg a kadar taşıyabilio yatar pozisyon alıo
ön kısmında bariyer yok ama dışardan temin edilebiliomuş ki olmasa da sorun yaşamamış kimse
benim de eşiminde hoşuna gitti şuan da

teyzesi tembel bizimkiler

lepimmm çok güzel buuu

canım biraz geç olmuyor mu bayramdan sonrası? bence öncesinde git güzelim hem bayramda annecinee yavruşunu gösterirsin:) ben haftaya pazartesi yani 30 eylülde gitcem,rabbim güzel haberler almamı nasip etsin:)

inşalalh canım bilmiyorumki yahu ayın 14 ünde gitmiştik işte bir ay sonra gel dedi bilmiorum:44:

parmak oytanabilirim hajım ancaaa o ka yorulmuşum yaaa
ben ve pide ayaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…